slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz adetıem cok az kaldı ama bende ne adet belırtısı var ne hamıslık hayırlısı dıyorum dua edın kızlar ne olur ya bu ay bırseyler olsun
slm inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur dileyen herkese nasip olu bebişlerine kavuşmak benimde reglim 2 gün gecikti bende beklemedeyim ama bilemiyorum strestenmi havalardanmı yoksa gerçekten bi bebişim varda bana sürprizmi yapacak
canım valla bundan 10 gün önce kan verdim sağlık ocağında genel bi test yaptırdım hani kansızlık falan varmı diye en azından bebişten önce varsa bazı rahatsızlıklar gidermek için o sırada gebelik testide olduğunu duydum yaptırdım ama sonucum 1.2 idi yani hamile değilsin dediler ama dediğim gibi adetime 10 gün vardı belirtilere gelince göğüslerimde hassasiyet var ve sadece regl olacakmışım gibi belim ağrıyo birzda bacaklarım okadar. bu arada idrarımda çok koyu belli bellirsiz akıntımda biraz koyu sanki regl olacakmışım gbi ama dediğim gibi gelen giden bişey yok bunda bir hafta öncede inanılmaz mide bulantılarım oluyordu ve sağ alt kasığım ağrıyodu şuanda onlar yok ama bel ağrım devam ediyor:enbuyukkk:
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz adetıem cok az kaldı ama bende ne adet belırtısı var ne hamıslık hayırlısı dıyorum dua edın kızlar ne olur ya bu ay bırseyler olsun
ınsallah vardır melegın :ecrin_bebek:
benım daha gecıkme yok gercı 25 olcak bakalım ahyırlısı :hulya:
ama ruyamda hamıle degıldım onu goruyodum :sinifsinif:
kızlar ben kaçıyorum yapmam gereken okadar çok işim varki havada kapalı ve yağmurlu bugün ankarada zaten dışarı çıkmıyoruz bu hafta en iyisi işlerimi hallediyim ütü yemek temizlik iş bitmezzzz kendinize iyi bakın batcım durumumu 2 güne kadar bildiricem hepinize görüşmek üzere kızlar
benim regl 18deydi ama olmadı 2.günüm bugün varsa belki yarın testte çıkar diyorum ama umarım çıkar dene istersen ben daha öncede karbonat testini yapmıştım köpürmedi dibe çöktü dün akşam yaptım köpürdü neye yorsam bilemedim.seninde günün göz açıp kapayıncaya dek geçer yumurtlama günlerini boş bırakmadın dimi
aklinialirimsmile bende denemedım degıl ha
miz miz ne zaman denedin bu ay icinmi sonuc ne oldu peki ..
yerimseniben
kizlar ya dengesiz ates neyin isaretidir sizce-?
sabah ölctüm 36.6 simdi bi üsüme geldi ölceyim dedim 36.9 olmus adetimin 15. günü bu gün..
doktorumun söyledigine göre yumurtlama günümüde gectim..
Herkezeeee günaydın...opuyorumnanaktan
İnşallah hepimiz için güzel bir hafta olurboshayallersmile
Hafta sonu benim için çok sitresli geçti. Doğum kontrol hapını kutu bitmeden bırak diyenler oldu kutuyu bitir diyenlerde ben 2 gün içmedim sonra içtim. Karar veremedim veee cumartesi rgl oldum. Malesef Hemde okadar aşırı ki. Halsizlikten ölüyorum.
Aşırı kan kaybım var. Olmam gerekenden 8 gün önce oldum...
Neyse şimdi nezaman biter bilmiyorum ama bitince bir daha hap kullanmayacağım.
öfffffffffff ne zormuş bu iş yaaaaaaa:umursamaz:
günaydın cnm
bende bi ay deneme için hap kullanayım dedim başladım ama yan etkişsi fazla oldu
15. gündü sanırım bıraktım ve hemen regl oldum
2 hafta arayla yani
senin yaşamanda normal
hapı bencede bi daha kullanma
kizlar ya dengesiz ates neyin isaretidir sizce-?
Sabah ölctüm 36.6 simdi bi üsüme geldi ölceyim dedim 36.9 olmus adetimin 15. Günü bu gün..
Doktorumun söyledigine göre yumurtlama günümüde gectim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?