Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya kızlar bu arada şöyle bi göz gezdirdimde ben yokken neler olmuş diye şu karbonat olayına ve çamaşır suyuna çok güldüm ilahi emikaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz adetıem cok az kaldı ama bende ne adet belırtısı var ne hamıslık hayırlısı dıyorum dua edın kızlar ne olur ya bu ay bırseyler olsun

slm inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur dileyen herkese nasip olu bebişlerine kavuşmak benimde reglim 2 gün gecikti bende beklemedeyim ama bilemiyorum strestenmi havalardanmı yoksa gerçekten bi bebişim varda bana sürprizmi yapacak

ınsallah vardır melegın :ecrin_bebek:

benım daha gecıkme yok gercı 25 olcak bakalım ahyırlısı :hulya:

ama ruyamda hamıle degıldım onu goruyodum :sinifsinif:

kızlar ben kaçıyorum yapmam gereken okadar çok işim varki havada kapalı ve yağmurlu bugün ankarada zaten dışarı çıkmıyoruz bu hafta en iyisi işlerimi hallediyim ütü yemek temizlik iş bitmezzzz kendinize iyi bakın batcım durumumu 2 güne kadar bildiricem hepinize görüşmek üzere kızlar

canım seni ümitlendirmek istemem ama bence sen hamilesin kan testini yenile 10 gün önce çıkmaz anca regline 2 veya 3gün önce çıkarmış kan testinde hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum...

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz adetıem cok az kaldı ama bende ne adet belırtısı var ne hamıslık hayırlısı dıyorum dua edın kızlar ne olur ya bu ay bırseyler olsun

mızmızcım sende çok sabırsızsın anladığım kadarıyla inşallah kırmızılar gelmezde hamişsindir sende hiçbir belirti yokmu canım..

ınsallah vardır melegın :ecrin_bebek:

benım daha gecıkme yok gercı 25 olcak bakalım ahyırlısı :hulya:

ama ruyamda hamıle degıldım onu goruyodum :sinifsinif:

rüyalar tersine çıkarmış canım...

kız özlem sakın ağıriş yapayım deme bebiş varsa allah korusun iş yaparsın hamileliğin varsa tehlikeye girer aman sakın ha haberlerini en kısa zamanda bekliyorum..

slm kizlar nasilsiniz..bat burdada hava sabah guzeldi simdi sogukk...bizde kocisle cikcaktik ama soguduu hava...pantolon almissin hayirlii olsunn gule gule giyersin insallahhh senin gobus erken sismiss bee yaaa benimkisii daha bi kac haftadir belirginlesmeye basladiii,,,,,,diger kizlarr nerdelerr bugun kimse girmez artikk pazarr yaaa hadii optumm hepiniziii

tatlıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu akıntıdan cok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gunduzlerı baya rahatsız edıo ıslatıo resmen ıc camasırımı

senden nbr tatlim hala gelmedimi reglin umarim pozitifi görmüsündürrrrr:dance:

kizlar dün gece AVATAR filmine gittim harikaydi ,sizlerede tavsiye ederdim.gidin stres atin en azindan 3 saatlikde olsa herseyi bi kenara birakiyorsunuz..sanki bi rüya alemine girdik ve ciktik

slm kizlar, 6 gun fln var hastalanmama ama hic umudum yok bu ay .Zatn olmazsa da ustune gitmiycem artik. akisina birakicam .
.belkide korunurum belli olmaz mafoldumben
moralim cok bozuk zatnn.

kizlar ya dengesiz ates neyin isaretidir sizce-?

sabah ölctüm 36.6 simdi bi üsüme geldi ölceyim dedim 36.9 olmus adetimin 15. günü bu gün..

doktorumun söyledigine göre yumurtlama günümüde gectim..

sabah ölctüm 36.6 simdi bi üsüme geldi ölceyim dedim 36.9 olmus adetimin 15. günü bu gün..

doktorumun söyledigine göre yumurtlama günümüde gectim..

belkı catlamıstır yumurtan :) bebek olusmusdurkaydirigubbakcemile2

Herkezeeee günaydın...opuyorumnanaktan
İnşallah hepimiz için güzel bir hafta olurboshayallersmile

Hafta sonu benim için çok sitresli geçti. Doğum kontrol hapını kutu bitmeden bırak diyenler oldu kutuyu bitir diyenlerde ben 2 gün içmedim sonra içtim. Karar veremedim veee cumartesi rgl oldum. Malesef Hemde okadar aşırı ki. Halsizlikten ölüyorum.
Aşırı kan kaybım var. Olmam gerekenden 8 gün önce oldum...
Neyse şimdi nezaman biter bilmiyorum ama bitince bir daha hap kullanmayacağım.
öfffffffffff ne zormuş bu iş yaaaaaaa:umursamaz:

günaydın cnm
bende bi ay deneme için hap kullanayım dedim başladım ama yan etkişsi fazla oldu
15. gündü sanırım bıraktım ve hemen regl oldum
2 hafta arayla yani
senin yaşamanda normal
hapı bencede bi daha kullanma

kızlar destekleriniz için teşekkür ederim
rabbim herkese sabırlar versin

nasılsınız bakalım inşallah hepinizde iyisinizdir

Cnm haklısın. Bende telaş yapmıştım. Bakalım bebek olana kadar bir
daha hap kullanmayacağım. Sonra kullansamda önemli değil.
Aslında bana hiç yan etkisi olmadı hapın. Baya düzenliydi her şeyim...

Sabah ölctüm 36.6 simdi bi üsüme geldi ölceyim dedim 36.9 olmus adetimin 15. Günü bu gün..

Doktorumun söyledigine göre yumurtlama günümüde gectim..

cnm hep aynı saatte ölç
ve genelde sabah yataktan daha çıkmdan
yoka gün içinde değişir vuct ısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…