Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yani azda olsa belirtiler olur aslında miğde bulantısı uyku yorgunluk hali falan göğüs ağrısı değişikliği varmı bişeyler sende

migde bulantisi icin cok erken deilmi yaa

valla karnim cok gurul gurul ..ara ara kasiklarimda sizi oluyoda hamilelige yormuyorum acikcasi erken diye :sm_confused: heralde üsüttmüsümdür eyvahedigeldismileondan diyorum

kızlaaaar, belırtı beklemeyın. Reglıde ne belırtı yasıyorsanız, hamılelıgın ılk ayında da aynı belırtıler yasanır. Yanı reglı olucam dıye beklersın cunku reglı olacakmıs gıbı belırtılerın vardır ama mınık melek sana suprız yapar, Oyle fılmlerdekı gıbı hemencecık aserme, basdonmesı, mıde bulantısı fılan beklemeyın.

bakin ya tecrübe konusuyoo :lepi::lepi::lepi:

yaman naber yaaaaaaa selamsız . Alısmısım gunun ılk selamını senden almaya. Nasıl oldun, sorunun halloldumu canım

İYİM CNM İİ DİYELİM İİ OLSUN
SABAH BRZ KÖTÜ HABER ALDIM BURSADA TEYZEMİN EŞİ KANSERDİ GECE VEFAT ETMİŞ ONA ÜZÜLDÜM AĞLADIM BRZ :gitme:
AMA NAPALIM RABBİM BETERİNDEN KORUSUN KİMSEYİ DARDA KOMASIN
MORALİMDE DAHA İYİ ŞÜKÜR
SİZLER NASILSINIZ

başın sağolsun yamancım rabbim geride kalanlara sağlık sihhat ve uzun ömür versin.

canım yaaaaaa basın sagolsun. Allah rahmet eylesın. Uzuldum sımdı.

canım yaaaaaa basın sagolsun. Allah rahmet eylesın. Uzuldum sımdı.

bizde çok üzüldük cnm annemler sabah erkenden çıkmış yola
beni aradıklarında bursaya varmışlar çoktan
ZATEN BEYNİNDE TÜMÖR VARDI DURUMU AĞIRDI AMA ÖLÜM HEP ÜZÜCÜ HAKKATEN YAŞ MEVKİ ZAMAN AYRIMI YAPMADAN HERKESE GELECEK BİGÜN
:gitme: :gitme: :gitme:

kızlar ben sımdı doktordan geldım. oglusum gayet ıyı. 1558 gr olmus tosunum ama boyu babası gıbı kısa olacak sanırım. daha 35 cm cıvarında. dogun gunu 3 mayıs cıkıyor. ınsallah 9 mayısda gelır . Anneler gununde. Yegenımın dogumgunu 10 mayıs. o dogdugu gun de anneler gunuydu.
Yamancım haklısın, ölüm hepımıze var ama ınsan nede olsa uzuluyor. Allah gerıde kalanlara sabır versın canım

Basin sagolsun yaman ( Allh sabir versin kalanlarina..

JAYA ins. diledigin gibi 9 mayis olur cnm :)

Bu arada resimler super..meryem ve bat :))

mizmiz siz de cok yakisiyosunuz cnm..

Son düzenleme:
yaa umutluyuz nerelerdesın. Ne zaman kontrole gıdeceksın. Benım kafama takıldı bu cocuk nıye bu kadar kısa....... Doktora soyledım azarladı delı adam. Sen kendıne sorunmıu arıyorsın dıyor

yamancım ya şimdi okudum yazını canım ya başın sağolsun çok üzüldüm allah ailesine ve sizlere sabır versin enişteninde mekanı cennet olsun...

slm kızlar muhabbet koyu bakıyorum nasılsınız bakalım jayacım dur bakalım daha doğuma var uzar o zamana kadar hemen sorun yapma kendine....

teşekkür ederim cevaplar için alla alla bnm doktor niye söylemedi ki..neyse bidahaki gidişime söylerim artık

slm kizlar nasilsiniz hepniz ben bugun giremedim temizlik alisveris felan derken hic zamanim olmadi...
yaman canim basin sagolsunn allah sabirlik versin ....jaya sen nasilsin canim bebisini gormussun iyii olmasina sevindimm bende boyunda bi sorun olsaydi doktorun soylerdi sana eminimm..
bat sen nasilsin canim diger kizlar nasilsinizz salihacigimm sanada gecmis olsunn optum hepinizi

selam kızlar bi kaç gündür giremiyorum nete internetimizde bi problem oluştuda bu arada batcım beni listeye eklemiştin dün yani ayın 20 sinde regl olmam gerekiyordu olmadım ama bütün belirtilerim var özelliklede belim ağıyo ama halen gelen giden bişey yok testte yapmadım acaba hamile olabilirmiyim yada stres yaptımda geciktimi diyorum şimdiye kadar adetlerim hep düzenli olmuştu ilk defa gecikme yaşıyorum merakla bekliyoruz eşim ve ben dileyen herkese banada rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

slm güzel anne adayları nasılsınız hepinize iyi hafta sonları diliyorum bugün istanbulda hava yine soğuk ve rüzgarlı oysa dün ne güzeldibahar havası vardı dün koçişimle bana hamile pantolonu almaya gittik biliyorum erken diyeceksiniz ama öyle almak zorundaydım şimdi normal pantolon alsam bi süre sonra sıkmaya başlayacak en iyisi hamile pantolonu beli ribanalı istediğin gibi ayarla artık pantolonlarım olmuyo kızlar ya daha yeni 6 haftalık oldu ama göbeğim çok çıktı ya neyse canalrım sonra görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi...

canım eğer adetlerin düzenliyse bence şüplenmeye başla derim istersen bi test yap yada kan testi yaptır bizide merakta bırakma bi an önce yaptır yaz sonucunu olurmu başka ne gibi belirtilerin var canım..

canım eğer adetlerin düzenliyse bence şüplenmeye başla derim istersen bi test yap yada kan testi yaptır bizide merakta bırakma bi an önce yaptır yaz sonucunu olurmu başka ne gibi belirtilerin var canım..

canım valla bundan 10 gün önce kan verdim sağlık ocağında genel bi test yaptırdım hani kansızlık falan varmı diye en azından bebişten önce varsa bazı rahatsızlıklar gidermek için o sırada gebelik testide olduğunu duydum yaptırdım ama sonucum 1.2 idi yani hamile değilsin dediler ama dediğim gibi adetime 10 gün vardı belirtilere gelince göğüslerimde hassasiyet var ve sadece regl olacakmışım gibi belim ağrıyo birzda bacaklarım okadar. bu arada idrarımda çok koyu belli bellirsiz akıntımda biraz koyu sanki regl olacakmışım gbi ama dediğim gibi gelen giden bişey yok bunda bir hafta öncede inanılmaz mide bulantılarım oluyordu ve sağ alt kasığım ağrıyodu şuanda onlar yok ama bel ağrım devam ediyor:enbuyukkk:

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz adetıem cok az kaldı ama bende ne adet belırtısı var ne hamıslık hayırlısı dıyorum dua edın kızlar ne olur ya bu ay bırseyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…