yani azda olsa belirtiler olur aslında miğde bulantısı uyku yorgunluk hali falan göğüs ağrısı değişikliği varmı bişeyler sende
kızlaaaar, belırtı beklemeyın. Reglıde ne belırtı yasıyorsanız, hamılelıgın ılk ayında da aynı belırtıler yasanır. Yanı reglı olucam dıye beklersın cunku reglı olacakmıs gıbı belırtılerın vardır ama mınık melek sana suprız yapar, Oyle fılmlerdekı gıbı hemencecık aserme, basdonmesı, mıde bulantısı fılan beklemeyın.
yaman naber yaaaaaaa selamsız . Alısmısım gunun ılk selamını senden almaya. Nasıl oldun, sorunun halloldumu canım
iyim cnm ii diyelim ii olsun
sabah brz kötü haber aldım bursada teyzemin eşi kanserdi gece vefat etmiş ona üzüldüm ağladım brz :gitme:
Ama napalım rabbim beterinden korusun kimseyi darda komasın
moralimde daha iyi şükür
sizler nasılsınız
İYİM CNM İİ DİYELİM İİ OLSUN
SABAH BRZ KÖTÜ HABER ALDIM BURSADA TEYZEMİN EŞİ KANSERDİ GECE VEFAT ETMİŞ ONA ÜZÜLDÜM AĞLADIM BRZ :gitme:
AMA NAPALIM RABBİM BETERİNDEN KORUSUN KİMSEYİ DARDA KOMASIN
MORALİMDE DAHA İYİ ŞÜKÜR
SİZLER NASILSINIZ
canım yaaaaaa basın sagolsun. Allah rahmet eylesın. Uzuldum sımdı.
İYİM CNM İİ DİYELİM İİ OLSUN
SABAH BRZ KÖTÜ HABER ALDIM BURSADA TEYZEMİN EŞİ KANSERDİ GECE VEFAT ETMİŞ ONA ÜZÜLDÜM AĞLADIM BRZ :gitme:
AMA NAPALIM RABBİM BETERİNDEN KORUSUN KİMSEYİ DARDA KOMASIN
MORALİMDE DAHA İYİ ŞÜKÜR
SİZLER NASILSINIZ
bsbırkın ben de ılk hamıle kalmaya karar verdıgımde dogum kontrol hapını bıraktım ve doktora gıdıp yapmam gereken baska sey varmı dıye muayene oldum. Bana da sımır testı yaptı ve hamıle kalmaya karar verdıgınde 3 ay oncesınden folıc plas kullanmaya basla demıstı. ben de folıc plus la oyle tanıstım tatlım. Bence de doktorun soylemesı gereken bısey
selam kızlar bi kaç gündür giremiyorum nete internetimizde bi problem oluştuda bu arada batcım beni listeye eklemiştin dün yani ayın 20 sinde regl olmam gerekiyordu olmadım ama bütün belirtilerim var özelliklede belim ağıyo ama halen gelen giden bişey yok testte yapmadım acaba hamile olabilirmiyim yada stres yaptımda geciktimi diyorum şimdiye kadar adetlerim hep düzenli olmuştu ilk defa gecikme yaşıyorum merakla bekliyoruz eşim ve ben dileyen herkese banada rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin
canım eğer adetlerin düzenliyse bence şüplenmeye başla derim istersen bi test yap yada kan testi yaptır bizide merakta bırakma bi an önce yaptır yaz sonucunu olurmu başka ne gibi belirtilerin var canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?