Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyiyiz canim gel sende katil aramizaa masallahh canimm guzelsinn kapalida guzelsinidir eminim

sağol canım bu resimle biraz takılın sonra kapalı halimide koyarım gelinlikli resmimi derya istediği için koydum belim çok ağrıyor ya bende tombişim şimdiden karın büyüdükçe ne halde olacağımı çok merak ediyorum....

aman bosver bebisler dogunca veririz kilolarii canim yaaa senin dogum hangi aya geliyor benimkisi agustos 23.almanyada yazda biter benim dogumdan sonra yuruyup kiloda veremem neyse artikk saglik olsunn..amaaaa 10.ayda insaalhhh izne gelicemmm

valla meryemcım aynı seylerı yasamısız. bana da herkes kız dıyordu, kız hıssedıyordum ama esım erkek dıye tutturdu. aynen o da erkek oldugunu ogrenınce acayıp sevındı. ben de hep ılk bebegım kız olsun ıstıyorudm, gercı hıc farketmıyordu ama esım yuzunden ben de erkek olmasına sevındım
sanırım hepımızın oglu olacak bu gıdısle. bakalım bat dan ne haber gelecek,.. bu arada hepınız ne guzel resmınızı koymussunuz ama ben bır turlu beceremedım. zaten hıc fotojenık degılım. o yuzden dugunumde bıle resım ve kamera ıstemıyordum ama Allahıma sukur dugunumdekı resımlerım fotomontaj yapılmıs gıbı guzel cıktı da rahatladım. o resımlerımden bırını koydurucam esıme. bu arada bu aksam esımle yuruyus yapıcaz. oleeeeeeeeey. nıhayet kabul ettı. 9 a dogru bulussak 10 a kadar yururuz. super.....
bu arada bence gayet guzel cıkmıssın batcım

yaa kızlar ben de kıloları sımdıden kafama takıyorum valla. dogumdan 1 ay sonra spora baslamayı dusunuyorum. eylule kadar calısmasam 3 ayda spora gıderek ve yememe dıkkat ederek forma gırerım herhalde. suanda hersey o kadar mualllaktayımkı.

bence onunda oglu olucakk bu sene erkek senesii baksana oda tatli yemiyorr hehe erkek topigi olurmus bide topigimiz..allah kocalarimizin kalbine gore verdii...bende koydumm resimm buda kinamdan dugunumdekiler cok uzakk yakin cekimm ler yuklu degil pcde..bende bilmiyordum ama deryacigim sagolsun anlatmis becerdimmm biraz..yurumen cok iyii olur hem dogum kolay olur valla ben hergun yuruyorummm yoksa evde bunalirim...ben biraz uzancam kizlarr kocis gec gelcekmisss sabah erken uyanmistimmm basimda agricak gibi bugunde optumm hepinizi

spora zaman ayirmak onemli canim ben bir sene olucak spora yazildim ama hic vakit bulmadimm hem bebkte olucak onu birakip insallah zaman bulursun ben bidaha yazilmayi dusunmuyorum 1 sene bosa para odedim yaniii

valla kızlar ben kız istiyorum ama eşim erkek diye tutturdu meryemcim çok tatlı çıkmışsınız eşinle allah mutluluğunuzu daim etsin sende tombişsin benim gibi jayacım sağol resimimi beğenmene sevindim canım kullanıcı paneline geliyorsun o sayfanın sol tarafında avatarını değiştir diye bi yazı var ona tıkla sonra gözat yazısına tıkla istediğin resmi seç değişiklikleri kaydet de bu kadar bende bilmiyordum derya güzel anlatmış yaptım...

evet derya sagolsun guzel anlatmıus, ben de aynen oyle yaptım ama olmadı. bıde zaten ısyerımdekı bılgısayarda resmın yok. akcayda cekılen var o da cok karanlık cıkmıs. evde esıme yukleteyım eklıcem kızlar.

aslında benım de vaktım olmaz da kaynanam ıdare eder herhalde 1-2 saat, soylenır gercı ama umrumda degıl, kocam da oglen eve gelıyor. olmazsa ucumuz cıkarız evden. ben sporumu yaparken onlar da baba ogul hava alırlar. ayyyyyyy dusuncesı bıle guzel yaaaaaa

allah kalbine gore versin canimm bat tsk ederim canim sende oylesinn neyse canlarim ben cikarr birazz yatarrr optumm ikinizidee gorusuruzzz

tamam meryemcim yat bigüzel dinlen benim yerimede yat bugün yine ağrım var benim zor yürüyorum belim çok ağrıyor...

jayacım sen şimdiki halini koy göbüşlü halini tamam çok merak ediyorum seni öyle ve umutluyuzuda tabi ikinizde göbüşlü resimlerinizi koyun olurmu..

arkadaşlar ben şu ovülasyon testinden alcaktım eczanede bulamadım alan arkadalarım nasıl aldıı bide testin adı ne idii birisi soruma cevap verebilecek mi acaba????

günaydın kızlar nasılsınız? ayağım ağrıyo halen mecburen geldim işe yine. geçmişi teker teker okudum şükür biraz ağrılarınız olsa da iyisiniz. Tatlı yorguluklar tatlı ağrılar 8-9 ay sonra RABBıM size çekitğiniz bu acıları unutturacak bir melek verecek düşünmek bile güzel. RABBıM hepimize hayırlısıyla bebişler versin inşaALLAH.

günaydın arkadaşlar çamaşır suyu testi ile karbonat testini bilen varmı aranızda hamile olup olmadığın anlaşılabiliyormuş yapan varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…