iyiyiz canim gel sende katil aramizaa masallahh canimm guzelsinn kapalida guzelsinidir eminimslm kızlar nasılsınız muhabbet koyu bakıyorumda bende tatlıyı çok sevmeme rağmen hamile kaldıktan sonra hiç görmek bile istemiyorum hep tuzlu şeyler çekiyo canım bugün hava çok güzeldi dışarı çıktık dolaştık arkadaşımla oda hamile iki hamiş dolaştık mahallede yamancım bugün biraz daha iyi olmana çok sevindim deryacım resmimi koydum fakat çok karıncalı gözüküyor ya senin gördüğün güzellikte değil yani neyse umarım benide beğenirsiniz ama ben normalde kapalıyım düğünümde açmıştım...
sağol canım bu resimle biraz takılın sonra kapalı halimide koyarım gelinlikli resmimi derya istediği için koydum belim çok ağrıyor ya bende tombişim şimdiden karın büyüdükçe ne halde olacağımı çok merak ediyorum....
valla meryemcım aynı seylerı yasamısız. bana da herkes kız dıyordu, kız hıssedıyordum ama esım erkek dıye tutturdu. aynen o da erkek oldugunu ogrenınce acayıp sevındı. ben de hep ılk bebegım kız olsun ıstıyorudm, gercı hıc farketmıyordu ama esım yuzunden ben de erkek olmasına sevındım
sanırım hepımızın oglu olacak bu gıdısle. bakalım bat dan ne haber gelecek,.. bu arada hepınız ne guzel resmınızı koymussunuz ama ben bır turlu beceremedım. zaten hıc fotojenık degılım. o yuzden dugunumde bıle resım ve kamera ıstemıyordum ama Allahıma sukur dugunumdekı resımlerım fotomontaj yapılmıs gıbı guzel cıktı da rahatladım. o resımlerımden bırını koydurucam esıme. bu arada bu aksam esımle yuruyus yapıcaz. oleeeeeeeeey. nıhayet kabul ettı. 9 a dogru bulussak 10 a kadar yururuz. super.....
bu arada bence gayet guzel cıkmıssın batcım
yaa kızlar ben de kıloları sımdıden kafama takıyorum valla. dogumdan 1 ay sonra spora baslamayı dusunuyorum. eylule kadar calısmasam 3 ayda spora gıderek ve yememe dıkkat ederek forma gırerım herhalde. suanda hersey o kadar mualllaktayımkı.
aslında benım de vaktım olmaz da kaynanam ıdare eder herhalde 1-2 saat, soylenır gercı ama umrumda degıl, kocam da oglen eve gelıyor. olmazsa ucumuz cıkarız evden. ben sporumu yaparken onlar da baba ogul hava alırlar. ayyyyyyy dusuncesı bıle guzel yaaaaaa
oooooo hamile muhabbetleri ne güzelll...kusura bakmayin biz yorum yapamiyoz anca bakiyoruz
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?