Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar günaydın batcım gelince okursun bu sabah kırmızıları gördüm zaten dedimya adet sancısına benzer ağrılarım vardı 2 gün gecikmeyle bu sabah regl oldum. ama fazla üzülmedim çünkü daha ilk ayımız allah hayırlısını versin neyapalım bebişimiz biraz daha bekletecek galiba bizi. bu arada soğan kürü uygulamak istiyorum bu ay tam bilen bi arkadaş bana anlatabilirmi nezaman başlamam gerekiyo ne kadar süre uygulamam gerekiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

kızlar bu ay okadar çok para verdimki daha öncede yazdıklarımı okumuşsanız eğer bu gebelik testlerine benden size tavsiye tabiki kendimede söz dinletemiyorum ama
sürekli düşünmeyi biran önce bırakmamız lazım inanın psikolojik açıdan hamile hissettim bu ay kendimi ve düşünsenize daha hamile kalmadan bu kadar düşünürsek hamile kalınca neyaparız neyaparım valla bilemiyorum herşeyi oluruna bıraksam iyi olacak galiba

Evet bencede meşgale bulunmalı. Başka şeye odaklanılmalı.
Ama olmuyooor işte kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşaALLAH. bat pantolunun hayırlı olsun ALLAH bize de nasip etsin o pantolondan :) :)
özlem hakkında hayırlısı bir daha ki ay denersin RABBıM hepimize hakkımızda ne hayırlıysa onu versin.

mrb yamancım iyiyim sen nasılsın düzeldinmi biraz umarım biraz toparlamışsındır her zaman yanındayız unutma olurmu dostluklar kötü günler için vardır biz birbirimizi tanımasakta iyi bir bağ var aramızda hepimizin...olumunekankayizsmile

Cnm haklısın. Bende telaş yapmıştım. Bakalım bebek olana kadar bir
daha hap kullanmayacağım. Sonra kullansamda önemli değil.
Aslında bana hiç yan etkisi olmadı hapın. Baya düzenliydi her şeyim...

canım inş reglinden sonra ilk denemede bebişi tutturursun canım ..:kedi:

özlemcim üzülme sakın daah ilk denemenmiş inş bi dahaki aya alırız müjdeli haberlerini hayırlısı olsun canım soğan kürüyle ilgili bibilgim yok ama yapan arkadaşlar var yazarlar senin için...

gunadın kızlar, herkese ıyı haftalar

günaydın jayacım sanada iyi haftalar canım nasılsın nasıl geçti hafta sonun umarımiyi geçmiştir...

özlemcim bebek meselesini kafana çok takmayacaksın taktığın an hamile kalasın varsa bile kalamıyosun stres yaptığın için başka şeylere odaklanmak gerekiyo umarım sende herşeyi akışına bıraktığın ay hamile kalırsın canım...

salihacım günaydın sağol canım inş sizlerede nasip olur benim göbüş erken çıkmaya başladı ya anlayamadım normaldede vardı ama şuanki kadarda değildi normal pantolonlar rahatsız edecği için ben şimdiden hamile pantolonu aldım ama çok rahat ya hamile mağazasına girmek bile insanı bi tuhaf hissetiriyor rabbim sizlere nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Saol bat cnm hayat ıŞte nelere kadır

pantolonunuda ıyı gÜnlerde gıy cnm

Evet tatlım benim....:kedi:

çok güzelsin canım ya artislere benziyosun suna yıldızoğluna benzettim seni..

Saol bat cnm hayat İŞte nelere kadİr

pantolonunuda İyİ gÜnlerde gİy cnm

evet yamancım her zaman herşey istediğimiz gibi gitmeyebiliyor sağol canım darısı sana ah bi başladım desen bebiş çalışmalrına varya topikte bayram ilan edicez kızlarla...delikafadulden

çok güzelsin canım ya artislere benziyosun suna yıldızoğluna benzettim seni..

bayanssulusmileboshayallersmileikimizde sarışınızz.. çokkk tatlısın sağol aklinialirimsmile:kedi:

gunaydin kizlar nasilsinizzzz,,,,ben gripp oldumm yaaaa daha baslangicinda olmama ragmen hic iyiii degilimmm ilacta kullanamiyoruzzz...yatcam artik butun gun evdeeee...
bat nasilsin canimmm neler yapiyosunn bana gel kahvaltii yapalimmm jaya sen nasillsinnn tonbiss anneee hehehe.....bat bence yaman bebek yapmaya karar verse bile bize soylemicek gibi geliyorrr bigunn hamileyimm yazicakk kesinn...diger arkadaslarrr nerlerdesinizz bugunn...neysee herkezii optummm bennn

ohaoldumsmile ABOOOOO HEPİNİZ BAYRAM İÇİN BENİ Mİ BEKLİYONUZ BEN İZİN ALIP EVE Mİ GİTSEMM bilmiyorumkismile
KISMETSE YAZA ARTIK KIZLAR 2 YILKI TAMAMLAMAK EN İYİSİ OLACAK

ALLAH HER İSTEYENE VERSİN
Bİ ARKADAŞ 12 ARALIKTA EVLENMİŞTİ 2 AYLIK HAMİLEYMİŞ MAŞALLAH DEDİK EŞİMLE DAKKA BİR GOL BİR delikafadulden

içimimi okudun nee
yok be cnm ya yapmaya başlayınca neden sölemeyeyim kii
saklanacak bişey değil
sonuçta koca 1 ay gerekiyo sonuç için

Çok geÇmıŞ olsun meryemcım bu arada dıkkat et knd
kaÇ haftalık oldun sen bakıımm

Çok geÇmİŞ olsun meryemcİm bu arada dİkkat et knd
kaÇ haftalık oldun sen bakİİmm

sagol canimmm saka yaptimm yaaa ne zaman doluyor bakim su 2 senen....benimm bi tanidigim birisi vardii kiz 28 yasinda yeni evlendi 9.ayda simdi benimle aynii zamanda hamileee..anlamiyorumm bu hemen hamile kalanlarii yanii benimde agustosta 3 yil olucakk insallah bebisimde agustosta dogucak.canimmm benim 14.haftam bitti doldu yanii yavs yavas buyuyor tezyesii bebisimm bide hareketlerini hissedebilsemmm daha guzell olucak..insallah canimm istedigin zaman hemencik olur senii hic uzmedenn gelir bebisinn

24 ağustosta 2 sene olucak hayırlısıyla cnm
kıyamam senin kuzunda büyümüş baya göbek ne alemde
bulantıların fln varmı
bende herkes gibi ilk denemede olucak diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım nolcak sonuç kısmet olursa yaza başlarız artık denemelere.rabbim her isteyene versin
hamileliği o hareketleri çok merak ediyorum bende
sende 4. Aydasın mşlh baya olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…