kızlar bu ay okadar çok para verdimki daha öncede yazdıklarımı okumuşsanız eğer bu gebelik testlerine benden size tavsiye tabiki kendimede söz dinletemiyorum ama
sürekli düşünmeyi biran önce bırakmamız lazım inanın psikolojik açıdan hamile hissettim bu ay kendimi ve düşünsenize daha hamile kalmadan bu kadar düşünürsek hamile kalınca neyaparız neyaparım valla bilemiyorum herşeyi oluruna bıraksam iyi olacak galiba
günaydın cnm
bende bi ay deneme için hap kullanayım dedim başladım ama yan etkişsi fazla oldu
15. gündü sanırım bıraktım ve hemen regl oldum
2 hafta arayla yani
senin yaşamanda normal
hapı bencede bi daha kullanma
kızlar destekleriniz için teşekkür ederim
rabbim herkese sabırlar versin
nasılsınız bakalım inşallah hepinizde iyisinizdir
Cnm haklısın. Bende telaş yapmıştım. Bakalım bebek olana kadar bir
daha hap kullanmayacağım. Sonra kullansamda önemli değil.
Aslında bana hiç yan etkisi olmadı hapın. Baya düzenliydi her şeyim...
kızlar günaydın batcım gelince okursun bu sabah kırmızıları gördüm zaten dedimya adet sancısına benzer ağrılarım vardı 2 gün gecikmeyle bu sabah regl oldum. ama fazla üzülmedim çünkü daha ilk ayımız allah hayırlısını versin neyapalım bebişimiz biraz daha bekletecek galiba bizi. bu arada soğan kürü uygulamak istiyorum bu ay tam bilen bi arkadaş bana anlatabilirmi nezaman başlamam gerekiyo ne kadar süre uygulamam gerekiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
gunadın kızlar, herkese ıyı haftalar
kızlar bu ay okadar çok para verdimki daha öncede yazdıklarımı okumuşsanız eğer bu gebelik testlerine benden size tavsiye tabiki kendimede söz dinletemiyorum ama
sürekli düşünmeyi biran önce bırakmamız lazım inanın psikolojik açıdan hamile hissettim bu ay kendimi ve düşünsenize daha hamile kalmadan bu kadar düşünürsek hamile kalınca neyaparız neyaparım valla bilemiyorum herşeyi oluruna bıraksam iyi olacak galiba
günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşaALLAH. bat pantolunun hayırlı olsun ALLAH bize de nasip etsin o pantolondan :) :)
özlem hakkında hayırlısı bir daha ki ay denersin RABBİM hepimize hakkımızda ne hayırlıysa onu versin.
canım inş reglinden sonra ilk denemede bebişi tutturursun canım ..:kedi:
İNŞALLAH CNM...
Bakalım Rabbim nasip ettiyse yaşayıp göreceğizzz hep beraberrr...
inşallah canım hakkında hayırlısı ya hep sorucam unutuyorum resimdeki senmisin...
Evet tatlım benim....:kedi:
Saol bat cnm hayat İŞte nelere kadİr
pantolonunuda İyİ gÜnlerde gİy cnm
çok güzelsin canım ya artislere benziyosun suna yıldızoğluna benzettim seni..
çok güzelsin canım ya artislere benziyosun suna yıldızoğluna benzettim seni..
evet yamancım her zaman herşey istediğimiz gibi gitmeyebiliyor sağol canım darısı sana ah bi başladım desen bebiş çalışmalrına varya topikte bayram ilan edicez kızlarla...delikafadulden
gunaydin kizlar nasilsinizzzz,,,,ben gripp oldumm yaaaa daha baslangicinda olmama ragmen hic iyiii degilimmm ilacta kullanamiyoruzzz...yatcam artik butun gun evdeeee...
Bat nasilsin canimmm neler yapiyosunn bana gel kahvaltii yapalimmm jaya sen nasillsinnn tonbiss anneee hehehe.....bat bence yaman bebek yapmaya karar verse bile bize soylemicek gibi geliyorrr bigunn hamileyimm yazicakk kesinn...diger arkadaslarrr nerlerdesinizz bugunn...neysee herkezii optummm bennn
Çok geÇmİŞ olsun meryemcİm bu arada dİkkat et knd
kaÇ haftalık oldun sen bakİİmm
günaydinlar herkes iyidir umarim..
listeden cikan hamislerimiz varmi :)
sagol canimmm saka yaptimm yaaa ne zaman doluyor bakim su 2 senen....benimm bi tanidigim birisi vardii kiz 28 yasinda yeni evlendi 9.ayda simdi benimle aynii zamanda hamileee..anlamiyorumm bu hemen hamile kalanlarii yanii benimde agustosta 3 yil olucakk insallah bebisimde agustosta dogucak.canimmm benim 14.haftam bitti doldu yanii yavs yavas buyuyor tezyesii bebisimm bide hareketlerini hissedebilsemmm daha guzell olucak..insallah canimm istedigin zaman hemencik olur senii hic uzmedenn gelir bebisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?