Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

az kalmis ya benimde bebisin dogum tarihini 23 agustos verdi doktorumuzz.insallah canimm ilk denemede olurr benim de ikincide olmustuuu insallah seninde hemencik olur...gobegimm 2 haftaya dek pek bisey yoktu ama su bi kac gundur birazz buyuduu kocamda sivri biberr gibii gobuss var sende diyorr...bulantimm alllaha sukur sadecee 2 gunn olduu sayilcak kadar azz yanii....allah sanada tatdirsin canim ayni duygularii

AMİN CNM ALLAH HER İSTEYENE VERSİN İNŞALLAH
NE GÜZEL BULANTINDA OLMAMIŞ
HAZIR SENİ BULMUŞKEN SORAYIM
ÖZEL BİŞEY YAPTINIZ MI MALUM KONU DIŞINDA sempatiksalakcinni
SONA KAÇ KİLODASIN VE KİLO ALDINMI

merhaba ben eylül ayında regl düzensizliği yaşamaya başladım ve o ay pko olduğumu öğrendim. bu ay bebek istediğimiz için doktor kontrolüne gittim ve ilaçsız yumurta takibine başladım 14 mm ye kadar 1 tane folikülüm gelişti 14 mm den sonra küçüldüğünü öğrendim. çok korkuyorum ve bu konu yüzünden psikolojim çok bozuldu bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

geçmiş olsun meryemcim dikkat et kendine bende arada bi hapşırıyorum öksürüğüm hala geçmedi ilçata alamıyorum öyle geçiyo işte iyiyim ne olsun canım ya bufün biraz erken kalktım halsizlik uyku halindeyim sağol canım ya keşke yakın olsakta birgün toplanıp hep beraber kahvaltı yapıp dertlerimizi paylaşsak ne güzel olurdu dimi...
yamana gelince inş öyle bişey yapmaz ah bi dese karar verdim diye topikte bayram ilan edicem valla...

evet yamancık seni bekliyoruz topiğin çıtırı olarak anne olmaya hazırım denemeye başlayacağım dediğingünü sabırsızlıkla bekliyoruz...

canım bendede adet düzensizliği vardı yumurta çatlama tedavisiyle hamile kaldım ama benim sorunum yumurtalıklarım çok tembel çalışıyomuş o nedenle çatlama tedavisi gördüm ve ikinciseansta yumoşum çatladı adetimden bi hafta sonra hamile kalmışım şuan 6 haftalığım sen nekadardır uğraşıyorsun..

hamiş olan arkadaşlarım ya şu gebelik takibi cetvelini nasıl aldınız bende istiyorum bilen arkadaşlarım anlatabilrmi banada bende alayım...

AMİN CNM ALLAH HER İSTEYENE VERSİN İNŞALLAH
NE GÜZEL BULANTINDA OLMAMIŞ
HAZIR SENİ BULMUŞKEN SORAYIM
ÖZEL BİŞEY YAPTINIZ MI MALUM KONU DIŞINDA sempatiksalakcinni
SONA KAÇ KİLODASIN VE KİLO ALDINMI

canimm hamile kalmayii soruyosunn sanirim gercekten pek bisey yapmadimm ama anlatmistimm ovilasyon testi kullandimm bak hamis kalmayi dusunursen sana hediye gonderirim bende bi kac tane kalmistii topigimizin citirinaa..sadeceee iliskiden sonra yattim 1 saat o kadar hem biliyosunki tek iliskiyle hamile kalmistimm....simdiye dek hic kiloo almadimm birazz tontisimm canimm 65 kilodayimm suannn hedefimm sadece 10 kiloayla doguma gitmekk insallah oda olurr ben hergunn hemen hemen 1 saate yakin yuruyorumm ve ozellikle geceleri cok aciksam dahil yemiyorumm cukulata vs bunlarida yemiyorumm...ben evlendigimde 57 kiloydumm kocis 1 senedir yanimdaa biraz aldimm isteee optumm

canim hic bilgim yok keske olsada yardimci olsamm

kizlarr ben arkadasimla disarii cikicamm odaaa hemilee adida meryemm ve aramizdaa 2 hafta varrr hamis hamis dolascazz optumm hepinizi donuste gorusuruzz

SEN 1 KEREDE Mİ HAMİLE KALDIN akannehir
MAŞLH YAA
2 KERE OLSA MAZALLAH İKİZMİ OLUCAKTI NE
ŞAKA Bİ YANA KİLON NORMAL BENCE CNM YA
10-12 KİLODA ÇOK NORMAL BENCE
ALLAH HAYIRLI DOĞUM NASİP ETSİN
YANLIZ YÜRÜYÜŞ İÇİN HENÜZ ERKEN DEĞİLMİ

2 senelik evliyim ben ilk baştan beri istiyordum ama eşim istemiyordu daha erken diye şimdi o da istiyor ama bu problem çıktı. biz bu ay başladık daha ilk ayımız kontrole gittim işte bende pko var diye doktor tembellik olabilir dedi bir bakalım yumurtaların gelişicekmi dedi işte sonuçda ilk başta gelişti ama sonra küçülüp bozuldu mafoldumben perşembe günü yine çağırdı bakalım.
çok sevindim canım allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tuana cnm dur hemen panık yapma daha ılk ay
rabbım mucızelerle dolu elbet verır

Kızlar ya benım regl bıttı
bugÜn 5. GÜn ama hala gÖĞÜslerımde Çok acı var ya nedendır kı acep

Son düzenleme:
Bırde ıshal oldum yaw nerden Çıktıysa bu da anlamadım
ıÇım fena buladıyo bugÜn

kızlar selam,

ben hafta sonu ıstanbul'a gittim.kızıma çok güzel ciciler aldım ordan.o kadar güzel şeyler vardı ki her şeyi almak istedim.hele bi elbise aldım mini minnacık.artık doğunca neler alırım bilmiyorum.özellikle Benetton'da çok indirimli ve güzel ürünler vardı.

hamiş arkadaşlar siz neler aldınız bebişinize.

ben ilk kez bişeyler aldım.9 tane body,2 elbise, 2 patiksiz tulum,1 şort, 1 pantolon,1 tulum,1 tane büyük body aldım.bir tane de lcw'den yeni doğan tulum seti aldım.babannesi de kızıma minicik ayakkabılar aldı.gelip gidip kıyafetlerini seviyorum.o kadar heyecanlandım ki bebeğimi düşünmeden yapamıyorum.

bebeğimin mobilyalarını da nasıl yaptıracağıma karar verdim.Doğuma 1 ay kala sipariş vereceğim.

artık bşr de hastane çıkışı seti alırım.doğuma kadar da başka bişey almam.

Tuana cnm dur hemen panİk yapma daha İlk ay
rabbİm mucİzelerle dolu elbet verİr

saol canım yaaa yavaş yavaş topluyorum kendimi cumartesi günü öğrenmiştim folikülümün küçüldüğünü o günden beri ağlayıp duruyordum ama bugün daha iyiyim bide eşim çok kızıyordu çok üzüldüğüm için kimseyle dertleşemiyordum sizinle konuştum daha iyi oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…