24 ağustosta 2 sene olucak hayırlısıyla cnm
kıyamam senin kuzunda büyümüş baya göbek ne alemde
bulantıların fln varmı
bende herkes gibi ilk denemede olucak diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım nolcak sonuç kısmet olursa yaza başlarız artık denemelere.rabbim her isteyene versin
hamileliği o hareketleri çok merak ediyorum bende
sende 4. Aydasın mşlh baya olmuş
bende iyiyim canim cok sükür..
gladbachdanim ben almanyadan..
sen stuttgartdan sanirima.s
az kalmis ya benimde bebisin dogum tarihini 23 agustos verdi doktorumuzz.insallah canimm ilk denemede olurr benim de ikincide olmustuuu insallah seninde hemencik olur...gobegimm 2 haftaya dek pek bisey yoktu ama su bi kac gundur birazz buyuduu kocamda sivri biberr gibii gobuss var sende diyorr...bulantimm alllaha sukur sadecee 2 gunn olduu sayilcak kadar azz yanii....allah sanada tatdirsin canim ayni duygularii
gunaydin kizlar nasilsinizzzz,,,,ben gripp oldumm yaaaa daha baslangicinda olmama ragmen hic iyiii degilimmm ilacta kullanamiyoruzzz...yatcam artik butun gun evdeeee...
bat nasilsin canimmm neler yapiyosunn bana gel kahvaltii yapalimmm jaya sen nasillsinnn tonbiss anneee hehehe.....bat bence yaman bebek yapmaya karar verse bile bize soylemicek gibi geliyorrr bigunn hamileyimm yazicakk kesinn...diger arkadaslarrr nerlerdesinizz bugunn...neysee herkezii optummm bennn
ohaoldumsmile ABOOOOO HEPıNıZ BAYRAM ıÇıN BENı Mı BEKLıYONUZ BEN ıZıN ALIP EVE Mı GıTSEMM bilmiyorumkismile
KISMETSE YAZA ARTIK KIZLAR 2 YILKI TAMAMLAMAK EN ıYıSı OLACAK
ALLAH HER ıSTEYENE VERSıN
Bı ARKADAŞ 12 ARALIKTA EVLENMıŞTı 2 AYLIK HAMıLEYMıŞ MAŞALLAH DEDıK EŞıMLE DAKKA BıR GOL BıR delikafadulden
merhaba ben eylül ayında regl düzensizliği yaşamaya başladım ve o ay pko olduğumu öğrendim. bu ay bebek istediğimiz için doktor kontrolüne gittim ve ilaçsız yumurta takibine başladım 14 mm ye kadar 1 tane folikülüm gelişti 14 mm den sonra küçüldüğünü öğrendim. çok korkuyorum ve bu konu yüzünden psikolojim çok bozuldubilgi sahibi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
AMİN CNM ALLAH HER İSTEYENE VERSİN İNŞALLAH
NE GÜZEL BULANTINDA OLMAMIŞ
HAZIR SENİ BULMUŞKEN SORAYIM
ÖZEL BİŞEY YAPTINIZ MI MALUM KONU DIŞINDA sempatiksalakcinni
SONA KAÇ KİLODASIN VE KİLO ALDINMI
hamiş olan arkadaşlarım ya şu gebelik takibi cetvelini nasıl aldınız bende istiyorum bilen arkadaşlarım anlatabilrmi banada bende alayım...
merhaba ben eylül ayında regl düzensizliği yaşamaya başladım ve o ay pko olduğumu öğrendim. bu ay bebek istediğimiz için doktor kontrolüne gittim ve ilaçsız yumurta takibine başladım 14 mm ye kadar 1 tane folikülüm gelişti 14 mm den sonra küçüldüğünü öğrendim. çok korkuyorum ve bu konu yüzünden psikolojim çok bozuldubilgi sahibi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
canimm hamile kalmayii soruyosunn sanirim gercekten pek bisey yapmadimm ama anlatmistimm ovilasyon testi kullandimm bak hamis kalmayi dusunursen sana hediye gonderirim bende bi kac tane kalmistii topigimizin citirinaa..sadeceee iliskiden sonra yattim 1 saat o kadar hem biliyosunki tek iliskiyle hamile kalmistimm....simdiye dek hic kiloo almadimm birazz tontisimm canimm 65 kilodayimm suannn hedefimm sadece 10 kiloayla doguma gitmekk insallah oda olurr ben hergunn hemen hemen 1 saate yakin yuruyorumm ve ozellikle geceleri cok aciksam dahil yemiyorumm cukulata vs bunlarida yemiyorumm...ben evlendigimde 57 kiloydumm kocis 1 senedir yanimdaa biraz aldimm isteee optumm
geçmiş olsun meryemcim dikkat et kendine bende arada bi hapşırıyorum öksürüğüm hala geçmedi ilçata alamıyorum öyle geçiyo işte iyiyim ne olsun canım ya bufün biraz erken kalktım halsizlik uyku halindeyim sağol canım ya keşke yakın olsakta birgün toplanıp hep beraber kahvaltı yapıp dertlerimizi paylaşsak ne güzel olurdu dimi...
yamana gelince inş öyle bişey yapmaz ah bi dese karar verdim diye topikte bayram ilan edicem valla...
evet yamancık seni bekliyoruz topiğin çıtırı olarak anne olmaya hazırım denemeye başlayacağım dediğingünü sabırsızlıkla bekliyoruz...
canım bendede adet düzensizliği vardı yumurta çatlama tedavisiyle hamile kaldım ama benim sorunum yumurtalıklarım çok tembel çalışıyomuş o nedenle çatlama tedavisi gördüm ve ikinciseansta yumoşum çatladı adetimden bi hafta sonra hamile kalmışım şuan 6 haftalığım sen nekadardır uğraşıyorsun..
canim hic bilgim yok keske olsada yardimci olsamm
kizlarr ben arkadasimla disarii cikicamm odaaa hemilee adida meryemm ve aramizdaa 2 hafta varrr hamis hamis dolascazz optumm hepinizi donuste gorusuruzz
Tuana cnm dur hemen panİk yapma daha İlk ay
rabbİm mucİzelerle dolu elbet verİr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?