Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

AY AYY AYYYYY NE GÜZEL CNM YAA
WALLA BEN BİLE HEYECANLANDIM
NE GÜZEL İYİ GÜNLERDE KULLANSIN MELEĞİN
KAÇ AYLIK OLDUN CNM SENN:CüvCüv:

olgay nasılsın canım. Bebıse alısverıs yapmak guzel dımı. Ben malesef ona fırsat bulamıyorum. Izne ayrılınca ınsallah eksıklerını alıcam. Gercı rasladıkca alıyorum ama. Babaannesı sagolsun abd.dekı torunlarına bızden gızlı alıp gonderıyor. Sankı bılsek gonderme dıycez. Belkı bızde bıseyler gonderıcez ama yok kadın antıka ıste. Burdan oraya yenılerı alıp gonderıyor.Benım ogluma da ordakılerın eskılerını getırıyor. Gıcık seyyyyyy. Bu arada lıthıumdan ses yok ne zamandır.

slm kızlar nasılsınız muhabbet çok güzel olgaycım adına çok sevindim ne güzel bir duygudur bide kız çocuklarına çok güzel şeyler var yaniçeşitçok cıvıl cıvıl bakalım bizimki ne olucak jayacım yamancım meryemcim sizler nasılsınız meryemcim çok sağol eşime yaptırırım artık bende akşama yaaa kızlar lithium derya minoz ortadan kayboldular yine nerde bu kızlar yaaa..

İYİZ CNM YA SEN VE MELEĞİN NASILSINIZ
BU KIZLAR HEP KAYBOLUYO BEN HARİÇÇ opuyorumnanaktan

canım inşallah yumoşların gelişir ve hemen hamile kalırsın benimde yumoşlarımda tembellik vardı ben klomen kullandım ve hamile kaldımkendini hemen ümitsizliğe kaptırma böyle durumlarda moral çok önemli sen moralini yüksek tutki meleğinin geleceği varsa rabbimde nasip ederse moarlinin yüksek olması sana avantaj sağlayacaktır stresten uzak dur relax olmaya çalış olurmu bizler sana destek oluruz topikçe...:1hug:

İYİZ CNM YA SEN VE MELEĞİN NASILSINIZ
BU KIZLAR HEP KAYBOLUYO BEN HARİÇÇ opuyorumnanaktan

bizde iyiyiz teyzesi bugün 6 haftalık olduk sen nasılsın canım evet ya derya minoz lithium kayboldular sırra kadem bastılar merak etmeye başladım açıkçası ...

bizde iyiyiz teyzesi bugün 6 haftalık olduk sen nasılsın canım evet ya derya minoz lithium kayboldular sırra kadem bastılar merak etmeye başladım açıkçası ...

yerim onu ben
kalp atışını ne zaman duycaksınızz

yerim onu ben
kalp atışını ne zaman duycaksınızz

canım haftaya çarşamba duyacağım hayırlısıyla zaman geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım fasulyemi görmek için sabırsızlanıyorum..

kızlar cok uykum var gozlerım kapanıyor

jayacım o uyku hali bendede var uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum ...

Benımde uykuuummmm vaarrr

bat az kalmıŞ cnm ya bulantılar ne alemde
kusma yok dımıı

batcım ben gecelerı uyuyamıyorum malesef. Isyerınde de oyle tatlı uyku bastırıyorkı. Bebısının kalp atıslarını gormek gercekten cok guzel bır duygu. Sabırsızlıgını anlıyorum

Benİmde uykuuummmm vaarrr

bat az kalmıŞ cnm ya bulantılar ne alemde
kusma yok dİmİİ

canım ya kusma yok ama bulantı beni mahvediyor yemeye korkuyorum her yediğim yemekten sonra mide bulantısı çekiyorum yediğime pişman oluyorum ama çabukta acıkıyorum..

batcım ben gecelerı uyuyamıyorum malesef. Isyerınde de oyle tatlı uyku bastırıyorkı. Bebısının kalp atıslarını gormek gercekten cok guzel bır duygu. Sabırsızlıgını anlıyorum

jayacım bende uyuyamıyorum çok dönüyorum sol tarafıma yatmaya alışıtırmaya çalışıyorum kendimi ama alışamadım bitürlü ya bebeğimin bi kalp atışlarını duysam dünyalar benim olacak çok mutlu olacağım anlatamam..

OLGAYYYYYYYYYYYYYYYYY kıs nerelerdesin sen hemşerim.hoşgeldin demek kızın olacak ha ne güzel inşallah tatlım sana soracaklarım var kaybolna bi yerlere:)

JAYAAAA SEN NASILSIN CANIM YAAAA:)

BATTT NASIL GDYO hamişlik kıs:)

YAMAN sen hala boş musun canım :)

UMUTLUYUZ SENDE iysin inşallah:)

LıTHUM 84 MESLEKTAŞIM sen nasılsın:) veeeee DıĞER ARKADAŞLAR ıYSıNıZ ıNŞALLAH:)

SIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DURUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNN HAMıLEYıııııııııııııııMMMMMMMMMMMMMMMMMM:)ıNŞALLAH BU SEFER ÇOK SAĞLIKLI GÖRÜNÜYOMUŞ:)

büyük süpriz oldu biliomusunuz kıslar ben stresten geçiktim dedim.baktım hala olmuyorum kan testi yaptırdım inanılmaz ama çıkmadı.dr zuhale gttim.baktı kis bitmiş.bişi göremiyorum şuan ama sonradan çıkan bi gebelik olabilir dedi.şaşırdım.hiç duymamıştım.ben ümidi kestim tam neyse ben bi test yapayım dedim baktım pozitif hemde 2.kıp kırmızı:)çok mutlu oldum ama çok şaşırdım.bu habere çok sevindim bide ek atama olcaktı bide o olursa bayram bayram dedim ama aynı gün tayinin olmadığını öğrendim eşimde yanımdaydı şok olduk çok umutluyduk ama eşim şok oldu yüz üstü gtti ben önce tepki vermedim sonra üzüldüm ama bebişimin gölgesinde kaldı bu haber:)

öle işte şuan 5 günlük rapor aldım evimdeyim.tayin olmadı ama 5 haftalık bebişlim var inş.dua edin bunuda düşürmemeyim:)

OLGAY kime gttn ben de değiştircem alptekini memnunmusun drundan anlatsana:)

anneeeeeeeee olacağım innnnnnnnnşallah....öptüm sizi ve beişlerinizi canlarım....

supeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. yaa ınanırmısın bugun aklımdan gectın yemın ederım. Bu kadar guzel bır haberle gelmen ne harıka bısey yaaa. Oh bee Vallah ınanmazsın sankı yenıden hamıle kalmısım gıbı mutlu oldum canım yaaaaaaaaaaaaa:lepi:alkisalkisalkis

Ay ınsallah tayın ısınde olur canım yaa. Nasıl mutlu ettın benı aksam aksam. ınan aglıcam sımdı sevıncten. cıkmam lazım sımdı hepınıze ıyı aksamlar kızlaaaaaaaar. hannemım hamıle oh bee

hannemcim şok ettin beni yadelikafadulden çok sevindim süper bi haber bu çok mutlu oldum senin adına benle 1 haftan var canım benimde tam 6 haftalık demek benden bi hafta sonra hamile kaldın ne güzel ya topiğimizde hamişler :CüvCüv:çoğalıyo ya harika bi haber canım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim bu sefer iyiolacak korkma bende yaşıyordum aynı korkuları biliyorsun kaza sonrası hamile olduğumu öğrendim ve bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşadım kaçgün ama allaha şükür şimdi herşey yolunda hatta haftaya çarşamba kalp atışlarını duyacağım allahın izniyle canım ya hala inanamıyorum ya sen hhhhhhhhhhaaaaaaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiillllllllllleeeeeeeeesssssssssiiiiiinnnn :teytey:ben böyle yazamadım çok istedim ama nasip olmadı tekrar tebrik ederim umarım tayin işinde olur mutluluğun ikiye katlanır canım...:sm_cool::dance:

saol canım stres yapmıyorum ama doktora gidip de kötü bişey duyduğumda da kendimi zor toparlıyorum. o yüzden tedavi için hiç doktora gitmesem mi diyorum belki tedavisiz hamile kalabilirim diye ama bilmiyorum, kararsızım.

aminn canım yaa allahın izniyle hepimiz en yakın zamanda sağlıklı sıhatli meleklerimize kavuşuruz inşallah :Saruboceq:

mafoldumben

:gitme:

ben ne zamannnnn SIZE HAMILEYIM DIYECEM YA TAKMAMAYA CALISIYORUM AMA ARTIK OLMUYOR YA
BUGUNE SIM BABAANNESI KIZIM ISTERSEN BEN SENI SOLE IYI OZEL BIR HASTANEEYE GOTURUM DEDI :gitme:

hannemcigimm cokk sevindimm canimm gozunn aydin allah anali babali buyutmek saglicakla kucagina almak nasip eder insallah...taininde insallah en kisa zamandaa olurr canimmm....
olgay jaya tsk ederim kizlarrr hepnizi optumm yarin gorusuruzzz insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…