kızlar selam,
ben hafta sonu İstanbul'a gittim.kızıma çok güzel ciciler aldım ordan.o kadar güzel şeyler vardı ki her şeyi almak istedim.hele bi elbise aldım mini minnacık.artık doğunca neler alırım bilmiyorum.özellikle Benetton'da çok indirimli ve güzel ürünler vardı.
hamiş arkadaşlar siz neler aldınız bebişinize.
ben ilk kez bişeyler aldım.9 tane body,2 elbise, 2 patiksiz tulum,1 şort, 1 pantolon,1 tulum,1 tane büyük body aldım.bir tane de lcw'den yeni doğan tulum seti aldım.babannesi de kızıma minicik ayakkabılar aldı.gelip gidip kıyafetlerini seviyorum.o kadar heyecanlandım ki bebeğimi düşünmeden yapamıyorum.
bebeğimin mobilyalarını da nasıl yaptıracağıma karar verdim.Doğuma 1 ay kala sipariş vereceğim.
artık bşr de hastane çıkışı seti alırım.doğuma kadar da başka bişey almam.
slm kızlar nasılsınız muhabbet çok güzel olgaycım adına çok sevindim ne güzel bir duygudur bide kız çocuklarına çok güzel şeyler var yaniçeşitçok cıvıl cıvıl bakalım bizimki ne olucak jayacım yamancım meryemcim sizler nasılsınız meryemcim çok sağol eşime yaptırırım artık bende akşama yaaa kızlar lithium derya minoz ortadan kayboldular yine nerde bu kızlar yaaa..
2 senelik evliyim ben ilk baştan beri istiyordum ama eşim istemiyordu daha erken diye şimdi o da istiyor ama bu problem çıktı. biz bu ay başladık daha ilk ayımız kontrole gittim işte bende pko var diye doktor tembellik olabilir dedi bir bakalım yumurtaların gelişicekmi dedi işte sonuçda ilk başta gelişti ama sonra küçülüp bozuldu mafoldumben perşembe günü yine çağırdı bakalım.
çok sevindim canım allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
İYİZ CNM YA SEN VE MELEĞİN NASILSINIZ
BU KIZLAR HEP KAYBOLUYO BEN HARİÇÇ opuyorumnanaktan
bizde iyiyiz teyzesi bugün 6 haftalık olduk sen nasılsın canım evet ya derya minoz lithium kayboldular sırra kadem bastılar merak etmeye başladım açıkçası ...
yerim onu ben
kalp atışını ne zaman duycaksınızz
kızlar cok uykum var gozlerım kapanıyor
Benİmde uykuuummmm vaarrr
bat az kalmıŞ cnm ya bulantılar ne alemde
kusma yok dİmİİ
batcım ben gecelerı uyuyamıyorum malesef. Isyerınde de oyle tatlı uyku bastırıyorkı. Bebısının kalp atıslarını gormek gercekten cok guzel bır duygu. Sabırsızlıgını anlıyorum
OLGAYYYYYYYYYYYYYYYYY kıs nerelerdesin sen hemşerim.hoşgeldin demek kızın olacak ha ne güzel inşallah tatlım sana soracaklarım var kaybolna bi yerlere:)
JAYAAAA SEN NASILSIN CANIM YAAAA:)
BATTT NASIL GDYO hamişlik kıs:)
YAMAN sen hala boş musun canım :)
UMUTLUYUZ SENDE iysin inşallah:)
LİTHUM 84 MESLEKTAŞIM sen nasılsın:) veeeee DİĞER ARKADAŞLAR İYSİNİZ İNŞALLAH:)
SIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DURUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNN HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM:)İNŞALLAH BU SEFER ÇOK SAĞLIKLI GÖRÜNÜYOMUŞ:)
büyük süpriz oldu biliomusunuz kıslar ben stresten geçiktim dedim.baktım hala olmuyorum kan testi yaptırdım inanılmaz ama çıkmadı.dr zuhale gttim.baktı kis bitmiş.bişi göremiyorum şuan ama sonradan çıkan bi gebelik olabilir dedi.şaşırdım.hiç duymamıştım.ben ümidi kestim tam neyse ben bi test yapayım dedim baktım pozitif hemde 2.kıp kırmızı:)çok mutlu oldum ama çok şaşırdım.bu habere çok sevindim bide ek atama olcaktı bide o olursa bayram bayram dedim ama aynı gün tayinin olmadığını öğrendim eşimde yanımdaydı şok olduk çok umutluyduk ama eşim şok oldu yüz üstü gtti ben önce tepki vermedim sonra üzüldüm ama bebişimin gölgesinde kaldı bu haber:)
öle işte şuan 5 günlük rapor aldım evimdeyim.tayin olmadı ama 5 haftalık bebişlim var inş.dua edin bunuda düşürmemeyim:)
OLGAY kime gttn ben de değiştircem alptekini memnunmusun drundan anlatsana:)
anneeeeeeeee olacağım innnnnnnnnşallah....öptüm sizi ve beişlerinizi canlarım....
canım inşallah yumoşların gelişir ve hemen hamile kalırsın benimde yumoşlarımda tembellik vardı ben klomen kullandım ve hamile kaldımkendini hemen ümitsizliğe kaptırma böyle durumlarda moral çok önemli sen moralini yüksek tutki meleğinin geleceği varsa rabbimde nasip ederse moarlinin yüksek olması sana avantaj sağlayacaktır stresten uzak dur relax olmaya çalış olurmu bizler sana destek oluruz
topikçe...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?