Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın. ohhh hannem de hamileymiş maşaALLAH darısı bizlerin başına inşaALLAH.
Hannem RABBıM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Bebeğin sana iyice tutunsun bırakmasın seni inşaALLAH.

canım benim o kadar mutlu oldum ki haberine.inan bana son günlerde aldığım en güzel haber.gözlerim doldu.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın meleğini..

canım şimdi çok stresli olman normal.kalp atışlarını 2 haftaya görürsün inşallah o zaman en önemli kısmı geçeceksin.için de rahatlayacak.

canım ben Ayhan Ekici'ye gidiyorum.süper bi doktor.çok ilgili.hem de doğum hastanesinin başhekim yardımcısı.4 boyutlu ultrasonu var ve her gidişimde en az 10-15 dkbebeğin gelişimi normal mi diye bakıyo.bebeğin görüntülerini cd'ye çekip veriyo.sen de ne zaman özlesen izleyip görebilirsin.ve harika motive ediyor.

muayenehanesi de Becikoğlu'nunyan tarafında Fatoş giyim var.hemen onun üstündeki işmerkezinde canım.4 haftada bir gidiyorum.ayda 150-tl ücreti.ama değer canım.bebişinin ay ay kaval kemiğine kadar ölçüyor.beyin gelişimini,karaciğer,böbrek tek tek görüyosun.

inşallah bebişin uğurlu gelecek canım.zaten doğumu da Kaım ayına gelecek sanırım meleğinin.bu dönemi de atlatırsan Eylül'de doğum iznine ayrılırsınsen izinden dönene kadar da tayinin olur.

canım hiç stres yapma.bak bu dünyanın en güzel haberi, dünyadaki herşeye değer.
ya ne güzel meleklerimizin bir sürü kardeşleri olacak yaaa.:lepi::CüvCüv:a.s.

AY AYY AYYYYY NE GÜZEL CNM YAA
WALLA BEN BİLE HEYECANLANDIM
NE GÜZEL İYİ GÜNLERDE KULLANSIN MELEĞİN
KAÇ AYLIK OLDUN CNM SENN:CüvCüv:

inşallah sen de çalışmalara başlarsın da senin de hamiş haberlerini alırız canım.bak bebiş mağzalarına bi gir.onların minicik elbiselerini görünce hamiş olma isteğin hızlanacak bence.hihoyyyt

bebişim 22 haftalık oldu teyzesi.inşallah doğum haberlerini de yazarız bebişlerimizin.bak hannemciğim de bizmle aynı senede dünyaya getirecek kuzucuğunu inşallah.:sm_cool:

yerim onu ben yaa
hakkaten yavaş yavaş bende heyecanlanmaya başladım ama yaza kadar beklemeye niyetliyim cnm.allah herkese nasip etsin inşallahhh

haaannneeeeemmmmm cnm benim sabah sabah gönlümü açtın ya süper bir haber
harika bişey bu
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak ve büyütmek nasip etsin
sağlıkla gelsin inşallah
ohh be yüreğim ferahladı bu habere walla rutin yazılardan sona böle güzel bi haber süper olduuu

gunaydın kızlar. yaa vallahı hannemın haberı benı oyle mutlu ettıkı sabahları ıse gelınce ılk gazetelerı okur ondan sonra topıge gırerdım. bugun ılk ısım topıge gırmek oldu. Insallah sonuna kadar mutlu ve sorunsuz gıder hepımızın hamılelıgı. yamancım hadı artık sıra sende. bak eskılerın hepsı hamıle . sen de hamıle kalda yenılerın yolu acılsın.
yaman, meryem, bat, olgay, umutluyuz, mızmız, salıha, derya, lıthıum ve dıger butun topık bayanları...
hepınıze mutlu bırgun dılıyorum.. lıthıum, umutluyuz ve derya son gunlerde cok bosladı bızı. Yaa kızlar benım kocam sapıttı ıyıce. Son zamanlarda ıyıce anne manyagı oldu. Dun tv de bısey ızledı kızdı. Ben de ona ıstınaden Annen ıstese benı bosarsın sen dedım. Durup dururken nıye ıstesın dıyo. Yanı haklı bır sebebı vardır, o zamanda bosarım tabı demeye gelıyor bu laf. Son gunlerde cok canımı sıkıyor. Benım bıran once kayınpederıme vıze almam lazım. Karı koca abd.ye gıtsınler. Yoksa ısım zor benım. Her lafım ve hareketım batmaya basladı kocama. Ben de bugun onu hıc aramamaya karar verdım.

kızzzlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr napıyonuz bir hamiş daha var aranızda ona göre :sm_cool: opuyorumnanaktan :CüvCüv:

saol cnm sanada mutlu huzurlu günler
cnm hakkaten senin yaşantında biraz zor ya başkası olsa çekmez walla
ama naparsın hayat işte
eşinde enteresan sen hamilesin biraz daha anlayışlı olsa yaa
hayret bişey
sen bebeğini düşün cnm kimseyide takma kafana emi

günaydın canım.bir an önce gitselerdi sen de bebişin de rahat ederdiniz bi süre.böyle devam ederse senin stresin bebeişine geçer ve doğunca o da sinirli ve stresli olur.eşine bunu anlattırsan belki sana daha hassas davranır.çünkü erkekler bizim gibi düşünmüyolar.
bazen ben de eşime sinirleniyorum.o zaman diyorum ki ona bebeğini düşün.en azından o doğana kadar beni sinirlendirecek şeyler yapma.o da bi süre değişiyor sonra tekrar unutup beni strese sokuyor.tekrar hatırlatıyorum.böyle devam ediyoruz.

olgay, yaman haklısınız da malesef sorun burda zaten. Anasına laf soyletmıyor bızımkı. Kadın da duygu somurusu yapmayı ıyı bılıyor Allah ıcın. Yaa bır ınsan bu kadar mı anacı olur, huyu suyu anasına benzer. Zaten daha cok hamıle kaldıktan sonra basladı bu davranısları ve son gunlerde ıyıce yogunlastı. Ama ben de kesınlıkle bunu onların yanına bırakacak degılım. Sıneye cekıp kosemde oturmam. Kusura bakmasın kımse.

kızzzlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr napıyonuz bir hamiş daha var aranızda ona göre :sm_cool: opuyorumnanaktan :CüvCüv:

ohhhh ohhhhh:CüvCüv: hamişler çoğalacak inşallahhh opuyorumnanaktan

kıslar çok sağolun ya valla beni çok mutlu ettiniz.benim üzüntüme sizde kederlendiniz sevincimi kendinize sevinç yaptınız.RABBıM hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah:)olmayanlara da tez vakit versin.

jayacığım,olgaycığım,yamancığım,batciğim,meryemciğim,salihacığım çok sağolun ya:)hiç tanımadığınız halde gözleriniz yaşarmış kendi mutluluğunuz gibi yaşamışsınız ya RABBıM hepinizden razı olsun inşallah:)

günaydın jayacım nedir senin bu çektiğin kaynanandan ya senin bu dönemlerini çok iyi yaşaman gerek ama sağolsun kaynanan bunada müsade etmemiş hele eşinin sana olan tutumu çok ama çok yanlış o senin tek tutanacağın dal o evde neden bu kadar annesinin üstüne düşüyor anlamışdeğilim tamam herkes annesine düşkündür ama karısınada tavır alacak kadar değil yani sen kendini üzme canım benim bebeğine odaklan sen elbet onalrında yaptıkları yanına kalmaz anlarlar hatalarını inş vize işini halledersinde giderler amerikaya...

olgay yaman hannem meryem umutluyuz derya lithium saliha minoz d_kupcu mızmız ceylin özlem nasılsınız kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum...

JAYACIĞIM gerçekten süpriz oldu.dedim olursa olsun istiyoruz:)nasıl olsa ama bunun içinde öle gün sayımı felan yapmadım.belim çok ağrıyodu normalde ağrımaz adetlerimde dedim acaba?ama test yaptım yok.neyse stresten geçio dedim tayin stresi falan.tatil bitti istanbula gttm yine yok.ama belden aşağısı çatlıyo ağrıdan.kan tahlili yaptırayım dedim inanılmaz ama negatif çıktı.dedim yine kis var sanıırım.dr zuhale hanıma gttm baktı kis falan yok dedi.hiç bişi görünmüyor dedi.ama sonradan çıkan bir gebelik olabilir dedii.progestan verdi hamilelik varsa tehlike olmasın die.yani hap etkilemesin die.3 gün geçti yine yok.test yaptım evde çıktı.dr zuhali aradım kan tahlili yaptır dedi bu sefer değer 2000 lerde çıkmasınmı ayyyyyyyyyy şok oldum.bide kan tahlili bi günlüğü bile gösterir derler o zaman ya 3 haftalık mış ya 4 göstermedi ama.ve ben hep boş gebelikten korktum.stres oldumçok şükür bebişim vamıııış:)

KIZLAR SELAMLAR... BAŞKA BıR SıTEDE BıR BAYANIN YAZISI ..ÇOK HOŞUMA GıTTı PAYLAŞMAK ıSTEDıM ..BUYURUN OKUYUN:)

ÜREMEK ıSTıYORUZ DOKTOR BEY!
Tatlı bir evlilik. Cicim ayları. Akrabaları ziyaret. Dostların ziyareti. Aylar geçer. Büyükler söylenmeye başlar. "Hadi artık torunumuzu kucağımıza almak istiyoruz". Sizin belki planlarınız farklıdır. ıki-üç sene sonra çocuk sahibi olmayı düşünüyorsunuzdur. Ama çevreniz sizi rahat bırakmaz. Hele birde küçük bir merkezde yaşıyorsanız dedikodular başlar. "Kadın eksikli canım, rahimi çocuk tutmuyormuş." Kız tarafı altta kalır mı? Onlar da başlar söylenmeye. "Bizim kızımızın hiç bir şeyi yok. Ailemizde bütün kadınları hemen hamile kalırlar. Adam da bir şeyler var. Dölümü yetersiz acaba?." Daha altı ay geçmeden yeni evliler çocuk derdine düşmeye başlar. Her ay adet geldiğinde kadını sıkıntı basar.
"Ah bir hamile kalsam da ondan sonra varsın düşsün çocuk isterse. Şu ele güne rezil olmaktan kurtulsam."
Evet. Başına gelmeyen bilmez. Ne büyük sorundur bir evli çift için üreyememek. Tüm yaşantıları artık hamile kalmak üzerine yoğunlaşır. Her beş evlilikten birine vurur bu piyango. Korunmadıkları halde bir türlü hamilelik gerçekleşmez.
Her aile kendi kültür düzeyine göre soruna çözüm aramaya başlar. Aklı biraz yerinde olanlar bu işten anlayan bir doktor aramaya başlar. Sağdan soldan daha önce aynı sorunu olupda sonradan bebek sahibi olmuş ailelerden bilgi alınır. Kimi doktor isimlerini, kimi de cinci hocanın adresini öğrenir.
Hacı, hoca'ya giderek işe başlayanlar belki de bizim ülkede biraz daha şanslı. Acele edip hemen bir kadın doğum uzmanına başvuranlar ise bilinmeyen bir yolculuğa çıkmış gezginlerdir artık. Her kadın doğum uzmanı bu işten çok iyi anlar evelallah. Hemen kadın muayene edilir. Mutlaka bir şeyler bulunur. Ya rahimi terstir, ya yumurtalıkları kist yapmıştır, ya da iltihap vardır. Bir damga vurulur kadına artık. ılaçlar yazılır. ıki üç ay sonra kontrola çağrılır.
Bu arada tesadüfen çocuk olursa o çift Allah'ın sevgili kullarıdır. Ama ortada gerçekten bir sorun varsa sonuç genellikle hüsrandır. Bir daha hekimi ziyaret. Hekimin başı kalabalık. Yeni ilaçlar, yeni ümitler. Olmuyor, olmuyor. Yeni bir doktor ismi öğrenilir, belki bir başka şehirde. Sabah erkenden yeni bir umutla yola çıkılır. Saatlerce doktorun muayenehanesinde beklenir. Neyseki bu beklemelere ücret alınmamaktadır. Kısa bir muayene. Yeni bir teşhis. Tetkikler, filmler. Yeni ilaçlar. Olsun artık bu çocuk!
Neler olmaktadır? Neden serseri mayın gibi dolaşmaktadır aile? Kendileri de bilmez. Yavaş yavaş ümitler ve cepteki para tükenmektedir. Yoksa hiç çocuk sahibi olamıyacaklar mı? Belki olacaklar ama önce doğru yolu bulmaları lazım. ipuçlarına glince yazı biraz uzun parça parça ekleyeceğim.

--------------------------------------------------------------------------------

canım benım o senın kendı guzellıgınden kaynaklanıyor. Allah senden de razı olsun. Ne guzel bak sayende bızde mutlu olduk. Inan sevıncten cıglık atsam ordan duyardın sesımı. Neden bılmıyorum senın ayrı bı yerın oldu herkesde. Yanı ben boyle dusunuyorum. Emınım yanılmıyorum. Ama dun kızların dedıgı gıbı bırgun bıryerde toplanıp bırbırımızı tanımak guzel olurdu.
Yaa derya ve lıthıumu merak ettım. Umutluyuz zaten pek gırmıyor ama dıgerlerı bu kadar bos bırakmazdı bızı. Insallah kotu bısey yoktur.
Hem bebekler dogunca da terketmek yok.. Ondan sonra da cocuklarımızın buyumesını, kocalarımızı, kaynanalarımızı konusuruz bol bol

hannemcim duyunca o kadar mutlu oldum o kadar şaşırdımki sanki kendimmiş gibi biliyorsun ben pek sevinememiştim senle giderdim bu sevincimi okuyunca hamile olduğumu şok oldum ağzım açık kaldı vallahi bişey sorucam kan testinde nasıl çıkmadı erken yaptırmıştın ben kan testiyşe öğrenmiştim senin 4 haftalık omuş maşallah haftaya keseyi görürsün artık 7.haftadada kalp atışlarını duyarsın benim bi hafta kaldı kalp atışlarını duymaya sende ekim annesi olacaksın benim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…