OLGAYYYYYYYYYYYYYYYYY kıs nerelerdesin sen hemşerim.hoşgeldin demek kızın olacak ha ne güzel inşallah tatlım sana soracaklarım var kaybolna bi yerlere:)
JAYAAAA SEN NASILSIN CANIM YAAAA:)
BATTT NASIL GDYO hamişlik kıs:)
YAMAN sen hala boş musun canım :)
UMUTLUYUZ SENDE iysin inşallah:)
LİTHUM 84 MESLEKTAŞIM sen nasılsın:) veeeee DİĞER ARKADAŞLAR İYSİNİZ İNŞALLAH:)
SIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DURUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNN HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM:)İNŞALLAH BU SEFER ÇOK SAĞLIKLI GÖRÜNÜYOMUŞ:)
büyük süpriz oldu biliomusunuz kıslar ben stresten geçiktim dedim.baktım hala olmuyorum kan testi yaptırdım inanılmaz ama çıkmadı.dr zuhale gttim.baktı kis bitmiş.bişi göremiyorum şuan ama sonradan çıkan bi gebelik olabilir dedi.şaşırdım.hiç duymamıştım.ben ümidi kestim tam neyse ben bi test yapayım dedim baktım pozitif hemde 2.kıp kırmızı:)çok mutlu oldum ama çok şaşırdım.bu habere çok sevindim bide ek atama olcaktı bide o olursa bayram bayram dedim ama aynı gün tayinin olmadığını öğrendim eşimde yanımdaydı şok olduk çok umutluyduk ama eşim şok oldu yüz üstü gtti ben önce tepki vermedim sonra üzüldüm ama bebişimin gölgesinde kaldı bu haber:)
öle işte şuan 5 günlük rapor aldım evimdeyim.tayin olmadı ama 5 haftalık bebişlim var inş.dua edin bunuda düşürmemeyim:)
OLGAY kime gttn ben de değiştircem alptekini memnunmusun drundan anlatsana:)
anneeeeeeeee olacağım innnnnnnnnşallah....öptüm sizi ve beişlerinizi canlarım....
AY AYY AYYYYY NE GÜZEL CNM YAA
WALLA BEN BİLE HEYECANLANDIM
NE GÜZEL İYİ GÜNLERDE KULLANSIN MELEĞİN
KAÇ AYLIK OLDUN CNM SENN:CüvCüv:
inşallah sen de çalışmalara başlarsın da senin de hamiş haberlerini alırız canım.bak bebiş mağzalarına bi gir.onların minicik elbiselerini görünce hamiş olma isteğin hızlanacak bence.hihoyyyt
bebişim 22 haftalık oldu teyzesi.inşallah doğum haberlerini de yazarız bebişlerimizin.bak hannemciğim de bizmle aynı senede dünyaya getirecek kuzucuğunu inşallah.:sm_cool:
gunaydın kızlar. Yaa vallahı hannemın haberı benı oyle mutlu ettıkı sabahları ıse gelınce ılk gazetelerı okur ondan sonra topıge gırerdım. Bugun ılk ısım topıge gırmek oldu. ınsallah sonuna kadar mutlu ve sorunsuz gıder hepımızın hamılelıgı. Yamancım hadı artık sıra sende. Bak eskılerın hepsı hamıle . Sen de hamıle kalda yenılerın yolu acılsın.
Yaman, meryem, bat, olgay, umutluyuz, mızmız, salıha, derya, lıthıum ve dıger butun topık bayanları...
Hepınıze mutlu bırgun dılıyorum.. Lıthıum, umutluyuz ve derya son gunlerde cok bosladı bızı. Yaa kızlar benım kocam sapıttı ıyıce. Son zamanlarda ıyıce anne manyagı oldu. Dun tv de bısey ızledı kızdı. Ben de ona ıstınaden annen ıstese benı bosarsın sen dedım. Durup dururken nıye ıstesın dıyo. Yanı haklı bır sebebı vardır, o zamanda bosarım tabı demeye gelıyor bu laf. Son gunlerde cok canımı sıkıyor. Benım bıran once kayınpederıme vıze almam lazım. Karı koca abd.ye gıtsınler. Yoksa ısım zor benım. Her lafım ve hareketım batmaya basladı kocama. Ben de bugun onu hıc aramamaya karar verdım.
gunaydın kızlar. yaa vallahı hannemın haberı benı oyle mutlu ettıkı sabahları ıse gelınce ılk gazetelerı okur ondan sonra topıge gırerdım. bugun ılk ısım topıge gırmek oldu. Insallah sonuna kadar mutlu ve sorunsuz gıder hepımızın hamılelıgı. yamancım hadı artık sıra sende. bak eskılerın hepsı hamıle . sen de hamıle kalda yenılerın yolu acılsın.
yaman, meryem, bat, olgay, umutluyuz, mızmız, salıha, derya, lıthıum ve dıger butun topık bayanları...
hepınıze mutlu bırgun dılıyorum.. lıthıum, umutluyuz ve derya son gunlerde cok bosladı bızı. Yaa kızlar benım kocam sapıttı ıyıce. Son zamanlarda ıyıce anne manyagı oldu. Dun tv de bısey ızledı kızdı. Ben de ona ıstınaden Annen ıstese benı bosarsın sen dedım. Durup dururken nıye ıstesın dıyo. Yanı haklı bır sebebı vardır, o zamanda bosarım tabı demeye gelıyor bu laf. Son gunlerde cok canımı sıkıyor. Benım bıran once kayınpederıme vıze almam lazım. Karı koca abd.ye gıtsınler. Yoksa ısım zor benım. Her lafım ve hareketım batmaya basladı kocama. Ben de bugun onu hıc aramamaya karar verdım.
kızzzlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr napıyonuz bir hamiş daha var aranızda ona göre :sm_cool: opuyorumnanaktan :CüvCüv:
gunaydın kızlar. yaa vallahı hannemın haberı benı oyle mutlu ettıkı sabahları ıse gelınce ılk gazetelerı okur ondan sonra topıge gırerdım. bugun ılk ısım topıge gırmek oldu. Insallah sonuna kadar mutlu ve sorunsuz gıder hepımızın hamılelıgı. yamancım hadı artık sıra sende. bak eskılerın hepsı hamıle . sen de hamıle kalda yenılerın yolu acılsın.
yaman, meryem, bat, olgay, umutluyuz, mızmız, salıha, derya, lıthıum ve dıger butun topık bayanları...
hepınıze mutlu bırgun dılıyorum.. lıthıum, umutluyuz ve derya son gunlerde cok bosladı bızı. Yaa kızlar benım kocam sapıttı ıyıce. Son zamanlarda ıyıce anne manyagı oldu. Dun tv de bısey ızledı kızdı. Ben de ona ıstınaden Annen ıstese benı bosarsın sen dedım. Durup dururken nıye ıstesın dıyo. Yanı haklı bır sebebı vardır, o zamanda bosarım tabı demeye gelıyor bu laf. Son gunlerde cok canımı sıkıyor. Benım bıran once kayınpederıme vıze almam lazım. Karı koca abd.ye gıtsınler. Yoksa ısım zor benım. Her lafım ve hareketım batmaya basladı kocama. Ben de bugun onu hıc aramamaya karar verdım.
olgay, yaman haklısınız da malesef sorun burda zaten. Anasına laf soyletmıyor bızımkı. Kadın da duygu somurusu yapmayı ıyı bılıyor Allah ıcın. Yaa bır ınsan bu kadar mı anacı olur, huyu suyu anasına benzer. Zaten daha cok hamıle kaldıktan sonra basladı bu davranısları ve son gunlerde ıyıce yogunlastı. Ama ben de kesınlıkle bunu onların yanına bırakacak degılım. Sıneye cekıp kosemde oturmam. Kusura bakmasın kımse.
kıslar çok sağolun ya valla beni çok mutlu ettiniz.benim üzüntüme sizde kederlendiniz sevincimi kendinize sevinç yaptınız.RABBİM hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah:)olmayanlara da tez vakit versin.
jayacığım,olgaycığım,yamancığım,batciğim,meryemciğim,salihacığım çok sağolun ya:)hiç tanımadığınız halde gözleriniz yaşarmış kendi mutluluğunuz gibi yaşamışsınız ya RABBİM hepinizden razı olsun inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?