Kızlar ben ikiz istiyoom
genetikmi oluyor ikiz yaaaaaaaaa:roflol:
özel bişey yapılıyormu kiiiiiii :lepi:
yaa 3-5 saat yoktum dıye amma yazmıssınız. Demınden berı okuyacagım dıye canım cıktı. Bu arada hepınıze ayrı ayrı tesekkur etmek ıstıyorum. Haklı cıktım kızlar. Esım evdekıler cok soylenıyor dıye odadan vazgecmıs. Babası olacak adam bebek 6 aylık olsun dıyormus. Hala daha laf soyletmıyor yalnız aılesıne. Ben de lafı soktum ama. Bundan sonra aılene saygısızlık yapmam ama benden sevgı beklemesınler dedım. Ogluma odayı cok gorduler benım gozumde degerlerı yok artık dedım. Yıne suclu ben oldum. Neyse sımdı para bırıktırıp ev almayı planlıyorum. Evı aldıktan sonra ıster bızımle gelsın ıster aılesıyle kalsın sevgılı kocam. Dedım zaten benım yasadıgım ezıklıgı ogluma yasattırmıcam dıye. Iste boyle.
Özlem yaa doktora gıt bence canım. Yazdıgın sey hıc hosuma gıtmedı. Ihmal etme neolur.
Icgıyımcı fısttık ben goremedım resmını. D-kupcunun yaptıgı gıbı adres eklermısın buraya ordan gırıp bakayım.
kız sen coştun haaa
benim halamın çocukları
eşiminde amca çocukları ikiz
benim tutarsa yandım gibime geliyoo
yada ilki tutsa süperde ikinci olursa yandımmmm :roflol:
kız sen coştun haaa
benim halamın çocukları
eşiminde amca çocukları ikiz
benim tutarsa yandım gibime geliyoo
yada ilki tutsa süperde ikinci olursa yandımmmm :roflol:
canım ben nasıl bakıldıgını bılmıyorum. buraya adres eklesen
SAĞOL CANIM.baktım canım. Gercekten guzelmıssın. Esınle de cok yakısmıssınız. Bebıs cok fırlamaya benzıyor
kızlar ya ne dİcem.
ÜstÜne kalma dİye bİŞe varmıŞ adet oluyorsun fakat hamİlesİn
adewtİn İlk pıhtı gİbİ gelİyomuŞ felan.yaw annem bana hamİleyken Öle olmuŞ 7 ayadet gÖrmÜŞ.acabe genetİk mİdİr.4 ay Önce bendede pıhtı gİbİ kan geldİydİy
YA ŞİMDİ GENETİKSE BENDE 2 HAFTA ÖNCE 5 GÜN BOYUNCA MİĞDE BULANTISI VARDI VE ŞU AN HALA ADET OLMADIM KARNIMDA ŞİŞTİ
AMA 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM BİŞE ÇIKMADI BELKİ TESTLER BOZUKTU BEN TEKRAR YAPAM 2 GÜN SORA. AHANDA BENDEMİ ÜSTÜNE KALDIM ACEP ohaoldumsmile
YA ŞİMDİ GENETİKSE BENDE 2 HAFTA ÖNCE 5 GÜN BOYUNCA MİĞDE BULANTISI VARDI VE ŞU AN HALA ADET OLMADIM KARNIMDA ŞİŞTİ
AMA 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM BİŞE ÇIKMADI BELKİ TESTLER BOZUKTU BEN TEKRAR YAPAM 2 GÜN SORA. AHANDA BENDEMİ ÜSTÜNE KALDIM ACEP ohaoldumsmile
sürekli düşünüp durmayın ..sürekli düşününce olmuyo ..rahat olun relax olun ozaman çok daha kolay olacağına eminim..
sürekli düşünüp durmayın ..sürekli düşününce olmuyo ..rahat olun relax olun ozaman çok daha kolay olacağına eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?