evet ben fazla kasmıyooom
çünkü hayatımı bebeğe göre düzenleyemiyorum daha
istiyorum evet ama
evde yatağı için yer yok
çalışıyorum
eşim bir haber kızım annem herkez
kendi halindeeee
valla sonumuz ne olacak bakalımmmm
haklısın arkadaşım da öyle diyor bana.
Ama bende tuhaflık hissettiğini söledi bugün.
E benimde adet geçikti göğüslerim şiş karnım şiş
karatsızım aman ben kocamı ariyim de test alsın bana.
amaaannn ben d.kontrol hapını ilk kullanmaya başladığımda adetim bir gün gecikse eyvah hamilemiyim moduna giriyordum iimi :roflol::roflol: Sonra anladım ki benim kuruntummuş hepsi ..hem de hapları düzenli kullanmıyordum 2 günde bir filan kullanıyordum ona rağmen bir kaza olmadı çok şükür ...hapın etkisi yüksek olduğu için genelde hamile kalınmıyor ..şimdi o hallerime gülüp geçiyorum kaydirigubbakcemile3
evet bende ilk bebeğimde üzerine adet gördüm 1 kezzzzzz zemuszemus
yaa ben anlamıyorum. madem hap kullanıp bırakınca aylarca olmuyo dıyorlar, bır gun bıle ıcmeyı unutsan hemen ertesı gun hapı alın nıye dıyorlar. olacaksa o bır gunde de olur gubume gelıyor. Ben 6 ay kullandım. ucuncu ayda hamıle kaldım ama bosgebelıktı. Sonra kurtajın ustune hemen o ay bebegım geldı.
yaa ben anlamıyorum. madem hap kullanıp bırakınca aylarca olmuyo dıyorlar, bır gun bıle ıcmeyı unutsan hemen ertesı gun hapı alın nıye dıyorlar. olacaksa o bır gunde de olur gubume gelıyor. Ben 6 ay kullandım. ucuncu ayda hamıle kaldım ama bosgebelıktı. Sonra kurtajın ustune hemen o ay bebegım geldı.
[sıze="2"]cumartesi misafirlerim var canlarım
bana şöyle önceden yapıp cumartesi sabağı fırana verebileceği hazırlanan
önceden benim elim ayağımı bir pabuca sokmamak için
tariflerinizz varmı canlarımmm ?????????[/sıze]
kızlar d kupcu şu üzerine görme olayını çok merak ettim ne gibi belirtiler oluyo
canım ben sana benim buluşum olan çok basit bi börek tarifi vereyi.
3 yufkayı al tezgaha yay ortadan 2 ye kes içine peynir ıspanak hazırla. Sosuda 1 yumurta az süt az yoğurt az sıvı yağ karıştır hepsini.
şimdi sosu dök kestiğin yufkaya yaydır iyice hazırladığın içide koy yuvarla yufkayı.canım asıl iş burda büyük bi pilav tenceresine yayman olması lazım gül böreği gibi dola börekleri tencerenin altına yağ tökmeyi unutma.en son yaptığın sosu bol olsun dök üstüne kapat ağzını.koy ocağa kısık ateşe 15 dk dursun tersini pişir
oldumu sana su böreği off süper oluyor bu ben haftada 2 kere yapıom.
Belirti filan bana sorma cnm ben ünivertede bayıldığımda 3 alık hamile
olduğumu öğrenmiştim deeeeekaydirigubbakcemile3
tmm cnm deniyeceğim süpermişşş zemuszemus
Belirti filan bana sorma cnm ben ünivertede bayıldığımda 3 alık hamile
olduğumu öğrenmiştim deeeeekaydirigubbakcemile3
DENE CANIM YAZINCA UZUNDA BEN 15 DK DA YAPIOM BUNU :roflol:
VE TENCEREDE PİŞİNCE DÜZ Bİ BORCAM YADA HERHANGİ BİŞEYİ TENCERENİN AĞZINA KOY TERS ÇEVİR TENCEREYİ.ANAM KEK GİBİ ŞEKLİ OLUYOR KESERKEN DAĞILMIYOR AY CANIM ÇEKTİ.lülülülülülü
slm kizlar sohbet koyu bakiyomdaa bayaa borekler felan hamile var yanliz burdaa canimizii istetceksiniz..
jamann nasilsinn canimm iyisin insallahh birazzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?