Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Kendım ıcın uzulmeyı bıraktım artık bebegım ıcın uzuluyorum ama aklı basına gelene kadar o evden cıkıcam zaten. Gerekırse kocam ya benı ve oglunu sececek yada anne-babasını.

İÇ GİYİM BENİM MUHABBETİM SARMADI GALİBA SENİ HİÇ SELAM VERMİYORSUN...[/QUOTE]

yok canım olurmu öyle şey kızmayın bana
dükkana gelen giden çok oluyo c.tesi ya bugün ondan bakamıyorum

aaa bu arada ıcgıyımcı dunku borek tarıfı senındı sanırım . Gercı aynısını fırında gul boregı olarak yapıyordum ama dun dedıgın gıbı ocakta yaptım. 4 kısıye az geldı ama esım cok begendı

İÇ GİYİM BENİM MUHABBETİM SARMADI GALİBA SENİ HİÇ SELAM VERMİYORSUN...

[/QUOTE]

ayyyyy hadı hayırlı satıslar. Hamıle olmasaydım ve odun ruhlu bır kocam olmasaydı en ıyı musterın olabılırdım.

evet canım tarif benimdi o breği geniş bi
pilav tenceresinde yapınca süper oluyor.canım ben akşam yaptım yine o böreği :)
içine peynir ve kuru nan attım buda süper oldu denyin :)

ayyyyy hadı hayırlı satıslar. Hamıle olmasaydım ve odun ruhlu bır kocam olmasaydı en ıyı musterın olabılırdım.[/QUOTE]

ayy canım sağolasın. olsun düzelir inş. kocanla aranız.
e sen bilmiomuydun eşimin öyle oldunu evlenmeden önce.

kızlar fırında börek daha aralıklı oluyor.
ama tencerede ocakta yapılan börek farkı hem kabarıyor hem kek şeklinde çıkıyor.
su böreği gibi oluyor ve çabuk pişiyor kolay yani bayanssulusmile

kımse bana bakmayacak mı dun adet olmam gerekıyor olmadım sızce hamıle olmam sansım nedır adet acısı gıbı var ama bılmıyorum yorumlarınıza ıhtıyacım var carsamba yaptım negatıftı o zaman daha ıkı gun vardı reglıye bır tane daha var test yapmak ıstemıyorum cıkar mı sızce

evet canım gercekten guzel olmustu. Esımın boyle oldugunu fazla bılmıyordum. Yıne evden cıkmıyordu ve her pazar ben gıdıyordum salak gıbı ama enazından sadece benımle ılgılenıyordu. Tahmın etmem gerekırdı ama ben nerden bıleyım ayrı ev acacak guclerı olmasına ragmen paralarına kıyamadıklarını. Imkanları yoktur sandım. Aılem de oyle sandı. Yoksa boyle bır hata yapmazdım. Bır de esımle ılgılı cok cıddı bır donum noktasındaydım. Ya terkedecektım kı ben vazgecmıstım zaten, buyuk bır hatası vardı. Yada o karmasık duygularımla sahıpklenecektım. Sahıplenmekle kotu yaptıgımı sanmıyorum ama aynı evı paylasma konusu cok yanlıstı malesef

denizdenı herkeste bu kadar erken cıkmaz bence testı tekrarla. Reglı gectıkten sonra cıkıyor genelde. Ayyy hadı ınsallah gonlune gore olur hersey.

canım ben 4 gün gecikti adetim hala bekliyorum test yaptım bişe çıkmadı biraz daha bekle bence

dun gece 4 den berı. Sımdıde kıvranıyorum.Mıdem hem agrıyor hem bulanıyor. Bıryandan da aksamdan berı durmadı bızımkı tekmeleyıp duruyor. Stresten o da huzursuz oldu sanırım

canım bir doktora gitsene sen 5 dakika aralıklarla sancın yok dimi ona dikkat et kasıklarına doğru sancın varsa bebek aşağıya doğru tekmeliyorsa 5 dkda bir o doğumun habercisiymiş Allah korusun dikkat et kendine zamanında gelsin bebişlerimiz,,,benimki de bugün oynamıyor çünkü dün gece çok ağladım burdan gideceğim için düzenim bozulacak lohusalığımı eşimin akrabalarının yanında geçirecem annem yanımda olmucak bunları kurdum kafamda

peki sence düzelicekmi herşey.siz aynı evde bi ömür geçiremezsiniz zor olur.evet aynı evi paylaşma konusu gerçekten yanlış olmuş.allah bi çıkış yolu gösterir merak etme.inş. Güzel olur herşey

meryemmmmm sen nerelerdesın. senın oglusun nasıl bakııııııım
merhaba canim burdayimm bugun ilk once temizlik yaptim sonra neti actim...bebisim iyii teyzesii dun sancim vardi benimde ama bugun iyiyiz allaha sukur artik bebisim hareket etmeye basliyor sanirim arada pit diye bisey vuruyor ama her zaman hissedeemiyorumm..haftaya 4.ayimiz dolucakk insallah bence cok merak ediyorum su doktora gitmek 4.haftada bir olmasa cok iyii olucakk pasami cok ozluyorumm...sende biraz rahatsizlanmissin cok gecmis olsun canim benimm...kayananlara gelince bosverr ne halleri varsa gorsunler sen esinii kendine cekmeye bak ona karsi cok iyii olki ailesinin gercek yuzunu gorsun sen ona kotu davranirsan o ailesine daha cok yonelirr inan banaa...optumm tatlim seni ve oglusunu
ya kızlar canımçok sıkılıyor ya işte yapamıyorum ruhum daralıyor..
bat canimm nasilsinn seninde az kaldi doktoruna benimdeee aramizda hep bi gun oluyor turkiyededemi 4 haftaya bir gidiyosunn burda oylee yaaa optummc anim senide

canimm uzulmee seni cok iyii anliyorumm benim esimde bi ara baska bi yerde ise gidicek gibiydi bende hemen snein gibi uzuldum cunki burada ailemle ayni yerde kaliyoruz gitseydik 2 saatlik bi aramiz olucakti ve bu bana cok koyardii..allah yardimcin olsunn 4 ay ayri kalicaksin sanrim cabuk gecer sayili gunnn uzme kendinii optumm canim

diger arkadaslar nasilsinizzz valla muhabbetiniz cok iyii 3 kisi topigi ele gecirmis durumdasinizzz yazilanlarii okumam bayaaa zaman aliyorr allah muhabbetinizi artirsinn..

yamann nerdesinn citirim kayboldunn sen bu gunlerdee..olgada yokk hannemdee yokkk insallah iyilerdir bebisleride iyidir optumm sizidee

hafta sonlarii pek kimse olmuyorr canimm bugun yine varr yarinn yok denicek kadar az kisi oluyor ben evimden giriyorum ama pazarlari kimse olmadigi icin giresim olmuyor yanii pekkk

DOĞRUDUR VALLA. YARIN BENDE GİRMEM
KOCAMLA VAKİT GEÇİREYİM DEMİ aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…