İÇ GİYİM BENİM MUHABBETİM SARMADI GALİBA SENİ HİÇ SELAM VERMİYORSUN...
aaa bu arada ıcgıyımcı dunku borek tarıfı senındı sanırım . Gercı aynısını fırında gul boregı olarak yapıyordum ama dun dedıgın gıbı ocakta yaptım. 4 kısıye az geldı ama esım cok begendı
yok canım olurmu öyle şey kızmayın bana
dükkana gelen giden çok oluyo c.tesi ya bugün ondan bakamıyorum
kımse bana bakmayacak mı dun adet olmam gerekıyor olmadım sızce hamıle olmam sansım nedır adet acısı gıbı var ama bılmıyorum yorumlarınıza ıhtıyacım var carsamba yaptım negatıftı o zaman daha ıkı gun vardı reglıye bır tane daha var test yapmak ıstemıyorum cıkar mı sızce
dun gece 4 den berı. Sımdıde kıvranıyorum.Mıdem hem agrıyor hem bulanıyor. Bıryandan da aksamdan berı durmadı bızımkı tekmeleyıp duruyor. Stresten o da huzursuz oldu sanırım
evet canım gercekten guzel olmustu. Esımın boyle oldugunu fazla bılmıyordum. Yıne evden cıkmıyordu ve her pazar ben gıdıyordum salak gıbı ama enazından sadece benımle ılgılenıyordu. Tahmın etmem gerekırdı ama ben nerden bıleyım ayrı ev acacak guclerı olmasına ragmen paralarına kıyamadıklarını. ımkanları yoktur sandım. Aılem de oyle sandı. Yoksa boyle bır hata yapmazdım. Bır de esımle ılgılı cok cıddı bır donum noktasındaydım. Ya terkedecektım kı ben vazgecmıstım zaten, buyuk bır hatası vardı. Yada o karmasık duygularımla sahıpklenecektım. Sahıplenmekle kotu yaptıgımı sanmıyorum ama aynı evı paylasma konusu cok yanlıstı malesef
merhaba canim burdayimm bugun ilk once temizlik yaptim sonra neti actim...bebisim iyii teyzesii dun sancim vardi benimde ama bugun iyiyiz allaha sukur artik bebisim hareket etmeye basliyor sanirim arada pit diye bisey vuruyor ama her zaman hissedeemiyorumm..haftaya 4.ayimiz dolucakk insallah bence cok merak ediyorum su doktora gitmek 4.haftada bir olmasa cok iyii olucakk pasami cok ozluyorumm...sende biraz rahatsizlanmissin cok gecmis olsun canim benimm...kayananlara gelince bosverr ne halleri varsa gorsunler sen esinii kendine cekmeye bak ona karsi cok iyii olki ailesinin gercek yuzunu gorsun sen ona kotu davranirsan o ailesine daha cok yonelirr inan banaa...optumm tatlim seni ve oglusunumeryemmmmm sen nerelerdesın. senın oglusun nasıl bakııııııım
bat canimm nasilsinn seninde az kaldi doktoruna benimdeee aramizda hep bi gun oluyor turkiyededemi 4 haftaya bir gidiyosunn burda oylee yaaa optummc anim senideya kızlar canımçok sıkılıyor ya işte yapamıyorum ruhum daralıyor..
canım bir doktora gitsene sen 5 dakika aralıklarla sancın yok dimi ona dikkat et kasıklarına doğru sancın varsa bebek aşağıya doğru tekmeliyorsa 5 dkda bir o doğumun habercisiymiş Allah korusun dikkat et kendine zamanında gelsin bebişlerimiz,,,benimki de bugün oynamıyor çünkü dün gece çok ağladım burdan gideceğim için düzenim bozulacak lohusalığımı eşimin akrabalarının yanında geçirecem annem yanımda olmucak bunları kurdum kafamda
HAFTA SONU DİYEMİ ACABA KİMSE YOK
CANIM SIKILDIIII:umursamaz:
hafta sonlarii pek kimse olmuyorr canimm bugun yine varr yarinn yok denicek kadar az kisi oluyor ben evimden giriyorum ama pazarlari kimse olmadigi icin giresim olmuyor yanii pekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?