gercekten oyle ben bu aralar hic domates salatalik almiyorum cunki hic tatlari yok zaten bi hafta sonrali esimle kahvalti ediyoruz bi tek o yiyorr en guzel turkiyede koylerde yetisen seylerr ben koyde buyudugum icinnn cok seviyorumm koyun herseyini...insallah bu sene son zamanda olsa yetisicem bazi seyleree....
fasulyeyı kavurduktan sonra yumurta kırın. Uyuz kayınpederım oyle yapıyor, guzel de oluyor
ÇOK İLGİNÇ MİŞ AMA ALIŞMIŞSINDIR NAPICAKSIN.
YAZIN DOMATES PEYNİR EKMEKLE GEÇER BENİM 1 ÖĞÜNÜM :d
yokyaaa ..bugün niyetliyim uğraşamayacağım onu pişirme ile ...akşama aperatif yaparım ..zaten tosunum aperatif istiyor bu ara ..kilo verecekya güya kaydirigubbakcemile3 akşama da yemekten sonra pişiririm fasulyeyi de yarına hazır olur bari :icecream:
yazlari bizimde oyle bahcemiz var burada annem sagolsun herseyii yapiyor onlar izine gitmislerdi bu sene bahcedeki herseyi ben attim buzluga tabi domates salatalikk hepsii bize kaliyorr yazlri zaten bizde cogunlukla turkiyede oludugumuz icin sorunn olmuyorr..ama kisin turkiyede burasi gibi
BEN ONU BİLİYORUM SÜPER OLUYOR BİDE TAZE
FASULYENİN TURŞUSU OLUR BAYILIRIM.BİDE HAŞLAYIP SARIMSAKLI ZEYTİNYAĞLI SALATASI OLURRRR AY AÇIKTIM :çok üzgünüm:
bende akşamdan yapıyorum yemeklerimi.iyi oluyor
ulennn bunlar bizim oranın yemekleri be ...çekil ulennn ..laz olan benim sen değilsin ..
kaydirigubbakcemile3
SEN ASLEN NERELİSİN Kİ. BENİM ANNE TARAFIM ERZURUM.
ben hiç akşamdan yemek yapmam sevmem de ..sıcak yemeği severim ben ..ama bazen mecbur kalınıyor kaydirigubbakcemile3
BAHÇEDEN DOĞAL YEMEK TE SÜPER OLUYOR.BURDA KAYINPEDERİMİN POTAKAL LİMON ŞEFTALİ AĞAÇLARI VAR MEVSİMİNE GÖREDE YEŞİLLİK EKİYORLAR YAZLIĞA BENDE PAZARA GİDER GİBİ POŞET ALIP YAZLIĞIN BAHÇEYE DALIYORUM SEÇİP EVE GELİYORUM :roflol:
ISITIRSIN SICAK OLUR :roflol:
uff yaaa bebisiminn resimlerini yuklemek istiyorum ama olmuyorr yaa kart okuyucu bozulmussss
nereli olabilirim şakkıdı bu dil kimde olabilir ...kaydirigubbakcemile3
ISITIRSIN SICAK OLUR :roflol:
digital foto makinesinden mi yüklüceksin.
yok telefonumdan yukliycem kartini cikartip pc ye takiyorum ama olmuyorr cunki pcden bozulmus esime sordum oyle dediii.artik annemlerden yuklerimmm
yok bee..çorba pilav sıcak güzel olur ...bu arada lazım dedimya ulennn dinlemiyor musun beni sen kaydirigubbakcemile
canım bluetoot ile yükleyebilirsin.telefonunda ve pcde varsa blutot tabiki
Uykuuuummmm vaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Uykuuuummmm vaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?