Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

AY BEN DÜKKANI AÇMADAN ÖNCE 12 YE KADAR UYURDUM
NE GÜZELDİ ŞİMDİ 8 DE KALKIYORUM BENİMDE UYKUM VARRRklava:

AYY ZOR İŞ WALLA DİREK SORUMLULKUK SENDE
AMA DON OLMASI GÜZEL EN ŞEKERLERİNDEN SENDE AL KENDİNE aklinialirimsmile Şeniz LAZIM OLURR kaydirigubbakcemile3

AYY ZOR İŞ WALLA DİREK SORUMLULKUK SENDE
AMA DON OLMASI GÜZEL EN ŞEKERLERİNDEN SENDE AL KENDİNE aklinialirimsmile Şeniz LAZIM OLURR kaydirigubbakcemile3

KIZ ALMAMMI. HEMDE KOM MARKASI DEFOLU DEFOSUDA ETİKETİNDE YANİ MALDA BİŞE YOK TOPLADIYDIM ONLARDAN KENDİMEDE ALDIM KALİTE NE GÜZEL.hihoyyyt

trbzluyum ulennn ...alkisalkisalkis[/QUOTE]

BEN SEVERİM TRBZONLULARI DA BİZİM YAN DÜKKANDA TROBZON RESTAURANT VARDI ADAM LAZDI KİRALADI 3 AY KİRA VARMEDİ KAÇTI EŞİM UYUZ OLUYO ARTIK LAZLARA :roflol:

trbzluyum ulennn ...alkisalkisalkis

BEN SEVERİM TRBZONLULARI DA BİZİM YAN DÜKKANDA TROBZON RESTAURANT VARDI ADAM LAZDI KİRALADI 3 AY KİRA VARMEDİ KAÇTI EŞİM UYUZ OLUYO ARTIK LAZLARA :roflol:[/QUOTE]

:roflol::roflol:

vay üçkağıtçıya bak seeeeeennnn .gönder bana hesabını göreyim ...kötükedihüso

aman banane ..ben hemşehriciliği hiç sevmem ...topiğim var gerçi laz kızları nerde diye ama sadece muhabbetine yani ..yoksa hiç sevmem ..insan olmalı önce ..gerisi boş ...

amma ciddi konuştum heee ..hay ağzımı öpeyim ..aha da öpüyorum
ŞenizŞeniz:roflol:

BEN SEVERİM TRBZONLULARI DA BİZİM YAN DÜKKANDA TROBZON RESTAURANT VARDI ADAM LAZDI KİRALADI 3 AY KİRA VARMEDİ KAÇTI EŞİM UYUZ OLUYO ARTIK LAZLARA :roflol:

vay üçkağıtçıya bak seeeeeennnn .gönder bana hesabını göreyim ...kötükedihüso

aman banane ..ben hemşehriciliği hiç sevmem ...topiğim var gerçi laz kızları nerde diye ama sadece muhabbetine yani ..yoksa hiç sevmem ..insan olmalı önce ..gerisi boş ...

amma ciddi konuştum heee ..hay ağzımı öpeyim ..aha da öpüyorum
ŞenizŞeniz:roflol:[/QUOTE]

meraba kızlar nasılsınız muhabbet koyu bakıyorumda allah muhabbetinizi artırsın ::)batcım sende haber alamıyorum canım nasılsın ağrıların geçti mi iyi misin beni haberdar edersen sevinirim

meraba kızlar nasılsınız muhabbet koyu bakıyorumda allah muhabbetinizi artırsın ::)batcım sende haber alamıyorum canım nasılsın ağrıların geçti mi iyi misin beni haberdar edersen sevinirim

merhaba .. Amin amin allah muhabbetsiz günler
göstermesin bize :)

evet bende yeni evliyim arabistandayim burda yanliz oldugum icin bebek yapmaya karar verdim

yok canim esimin isi burda oldugu icin yanida geldim ben

yok canim esimin isi burda oldugu icin yanida geldim ben

HMM ANLADIM ..
VALLA ÇOK UZAKTASIN YAMANINDA DEDİĞİ GİBİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
BEN BURSADAN ANTALYAYA EVLENDİM 11 SAATTLİK YOL AMA ÇOK
ÖZLÜYORUM MEMLEKETİMİ :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…