ya bennnn ben almanyadayimboshayallersmile
AMAN YA HERKESTE MEMLEKETİNDEN UZAKTA NE ACI :çok üzgünüm:
ya bennnn ben almanyadayimboshayallersmile
malesef tatlim ama kismet iste :)turkbayragi
cnm benim yaaa depodaydık cumartesi doayalarımızı düzenledik te ondan yoktum evde de pc yok biliyosunuz ondan giremedim
hepinizde iyisinizdir inşallah
deryacım hemen kapama bu konuyu rafa kaldır ama ps,kolojşik olarak olsun
siz gene son hızla çalışın umudunu yitirme hiçbirzamann
160 cm - 82 kg ...ALLAH hakkından hayırlısını versin canım. Bir mahsuru yoksa kaç kilosun canım
Deryacım sıtem etme eger yazdıklarımı dıkkatlı okursan her seferınde senı soruyorum. Bence de umıtsızlıge kapılma ama resımde kılolu gorunmuyorsun gercekten o doktor sana nıye boyle bır onerıde bulundu anlamadım. Mehmet ozun tavsıye ettıgı ne bu arada . Cunku hayatıma burnuınu sokanlar adım gıbı emınım dogumdan sonra spora gıtmemede engel olacaklar. Benım de dogumdan sonra sıkı bır dıyete gırmem gerekecek. Tabı bebısımı emzırmeye engel olmayacak sekılde
DEryacım nerdesin sen arayı uzatma gir sürekli zayıflamaya karar vermişsin hadi bakalım hayırlsı inş zayıflayınca bebişin çok bekletmeden gelir inş ya yumoşlarında çok iyi çalışır inş ikizin olur..
bakalım nasip önce spor ve kilo vermem gerek ...
160 cm - 82 kg ...
canım mehmet özün tavsiye ettiği bitki acaia berry bitkisi internete gir göreceksin..hamilelik sonrasında kullanılabilyormuş..kullanabilirsin..ben araştırıyorum ama yarın falan alırım sanırım...
aa deli mineee..kendi 1 taneyi buldu bana ikiz veriyor....allah korusun kızım delirmee..ben 1 tanesine bile nasıl bakcaz diye endişe ediyorum..sallayabildiğimiz kadar sallayalım derdindeyiz..kizi allah korusunnn.allah gücü olana versin...
kızlar ankaraya gitmiyorum burdayım eşim gidiyor 4 ay yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?