Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:

bakalım nasip önce spor ve kilo vermem gerek ...

ALLAH hakkından hayırlısını versin canım. Bir mahsuru yoksa kaç kilosun canım
160 cm - 82 kg ...

canım mehmet özün tavsiye ettiği bitki acaia berry bitkisi internete gir göreceksin..hamilelik sonrasında kullanılabilyormuş..kullanabilirsin..ben araştırıyorum ama yarın falan alırım sanırım...

aa deli mineee..kendi 1 taneyi buldu bana ikiz veriyor....allah korusun kızım delirmee..ben 1 tanesine bile nasıl bakcaz diye endişe ediyorum..sallayabildiğimiz kadar sallayalım derdindeyiz..kizi allah korusunnn.allah gücü olana versin...

derya nasilsinn cancazimm

GÜnaydın kızlar ya ne bu sessızlık bÖyle
topık te kımsecıkler yokmu
bay d_kupcu sız nerdesınız bakııım dÜn gelmedınızzz

yaw sabah sabah yine şaşkınım ...eşim iş değiştirdi başka bir kurumda şimdi ..eskiden benden yarım saat sonra çıkardı şimdi aynı vakitlerde çıkıyoruz ...sabah kalktım eşime diyorum ki benden sonra şunları yaparmısın canım v.s. ben hala adamı eski işyerinde sanıyorum iimi ...uçmuşum ben uçmuşum da ağlayanım yok :roflol:

alışacağım da nasıl orası malum akannehir...geçende de işe giderken beni balgata bıraksana diyorum adama ..halbuki adam oranda çalışıyor ..biri aşağıda öteki tepede kaydirigubbakcemile3...

bebek meselesi n eoldu ben hala bekliyorum bu ay

ben yaza korunmayı bırakmayı düşünüyorum inş. eşimin yeni işi yoğun bir iş eğitimde bu ara ..yaza doğru iice yoğunlaşacak sanırım ..bir düzene otursun istiyruz..bir de yaza taşınma durumumuz var .o yüzden şimdilik korunuyoruz ...:kedi:

Robotcum ıkımız aynı zamanlarda baŞalayacaĞız umarım nufusa bı katkımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…