Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tatlim bende arabistanda oldugum icin istiyorum buyur benimle beraber

gunaydın kızlar. Bugun pek aydınlık degıl benım ıcın. Aksam ıpler koptu. Cadı kaynanam ortalıgı ayaga kaldırdı. Sankı bırlıkte oturmayı ısteyen benmısım gıbı bızı her tartısmada yaptıgı gıbı evınden kovdu. Cocuguma bakmayacakmıs. Evınden gıdelımmıs, Cenazesıne bıle gıtmeyeylımmıs. Bıde en acısı sankı ben oglunu aldatmısım yada oyle buyuk bır suc yada gunah ıslemısım de keske oglunu evlendırmeseymıs hep bekar kalsaymıs ogulları ... Esım bıle artık selamı kestı. Evden cıkarken kapıyı carpıp cıkıyor. Bıde bızı tehdıt edıyor hanfendı, kendını oldururmus de bız suclu olurmusuz. Ne yapmıssak serefsıze. Ben de dedım esıme o cocugun yuzunu bıle gostermıcem ona. Kadına da dedım zaten senın tek derdın oglunla bosanayım. Hasta kadın yaaaaaa. Ben o evde kalırsam bebegıme bısey olacak. Sonra der bak ben haklı cıktım.

:uhm: HEY ALLAHIM YAA
CNM YAA BU NEBİÇİM TERBİYESİZLİK HEMDE SEN HAMİLESİN YAA NASIL VİCDAN NASIL BİR HAYAT İNANMIYORUM
Bİ YANDANDA İYİ OLMUŞ ASLINDA CNM YA HAZIR FIRSAT VARKEN KİRAYA ÇIKIN SİZDE EKMEĞİNE YAĞ SÜRMÜŞ OLUR ZATEN SON HAFTAN BU
İZNE ÇIKINCA HEPTEN İŞKENCE EDER BU SANA
ALLAH YRD ETSİN İNŞALLAH

ALLAH kolaylık versin jaya...çok zor bu durumlar yaa...başka eve geçme imkanınız yokmu .ben topicte yeni sayılırım tam olarak durumu bilmiyorum da ...

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım, ve merakımı sizinle paylaşmak istiyorum, normalde ay sonu regli oluyordum ancak şubat 28 çektiği için reglim en geç bu ayın 5 i gibi olur diye tahmin ediyodum 2 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım ve bu ay korunmadık, 3 gün öncee çok az selpağa gelicek kadar bir kanamam oldu ve 2 gün sürdü, lekelenme gibi,belim inanılmaz ağrıyor, göğüslerim şişti,halsizlik,uyku hali gibi belirtilerde var, ama iştahım gayet yerinde midem de bulanmıyor henüz, şimdi inanılmaz merak ediyorum, test yapsam daha reglime 3 gün var, belli olmaz dimi?

tatlim zuzu bende ayin besini bekliyorum senin gibi ins olur

bılıyorum. Bana kalsa bugunden ıtıbaren o eve gıtmıcem. Ama ben ızne ayrılıcam, esımın ıslerı de zayıf bu ara dıye cesaret edemez bızımkı. Aslında bırıkmısımızde var, ıdare ederız bır sure. Ama hersey esıme baglı ıste. Artık gozlerım sıs, uykusuz sekılde ıse gelmekten yoruldum. Haftasonuna kadar sabredıcem, sonra gerekırse gıder annemlerde kalırım dıyorum ama esımı de o evde yalnız bırakmak ısıme gelmıyor.

jaya uzuleme ins hersey yoluna girer bencede ayri otur

kadının ıstedıgı bu zaten yamancım. Bız ona yuk oluyoruz. Bebek de yuk olacak. Kurtulmaya calısıyor. Dıyeceksınkı madem oyle bırlıkte oturmayı nıye ıstedı. Hersey sırf masraftan kacmak ıcın. Sımdı ayrı eve cıksak bıze esyamı alacak. Hıhh.

Beklemek çok zor :S ama test yapmaya cesaretim de yok :) hem istiyorum hem korkuyorum , aslında 9 aylık evliyim acele etmek de istemiyorum ama karışık bi duygu dermancım :):sinifsinif:

test yapma hayl kirikligi oluyor canim

Jayacım hııııÇ ÜzÜlme allah bÜyÜk bı gÜn o da sana muhtaÇ olabılır bakalım ozaman napcak.
Sen Şımdılık ÜzÜlme ama en kısa sÜrede eve Çıkında huzur bulun
huzur olsunda brz ıdare edersınız

Bbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttt

test yapma hayl kirikligi oluyor canim

Bende öyle düşünüyorum ama bazıları 3 gün önceden bile eczaneden aldığı testlerle kesin sonuç alabiliyorlar ya, ya öyleyse diorum boşuna mı bekliyorum, sonrada negatifse üzülürüm gibi geliyor. dermanla gün sayıcaz demektir bayanssulusmile

günaydın kızlar nasılsınız.
jaja üzülme canım inş. en kısa zamanda bi eve çıkarsınız kurtulursun.
zaza bence test yap ay çok heyecanlı oluyor o.
kız YAMAN sen napıon

kız YAMAN sen napıon

İYİM CNM SEN NAPIYON D_KUPCU YOK ORTADAA:uhm:

BOŞVER BENCE bekle biraz daha ..bu zamana kadar bekledin azıcık daha sabret ....

kız YAMAN sen napıon

günaydın sana da :mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…