gunaydın kızlar. Bugun pek aydınlık degıl benım ıcın. Aksam ıpler koptu. Cadı kaynanam ortalıgı ayaga kaldırdı. Sankı bırlıkte oturmayı ısteyen benmısım gıbı bızı her tartısmada yaptıgı gıbı evınden kovdu. Cocuguma bakmayacakmıs. Evınden gıdelımmıs, Cenazesıne bıle gıtmeyeylımmıs. Bıde en acısı sankı ben oglunu aldatmısım yada oyle buyuk bır suc yada gunah ıslemısım de keske oglunu evlendırmeseymıs hep bekar kalsaymıs ogulları ... Esım bıle artık selamı kestı. Evden cıkarken kapıyı carpıp cıkıyor. Bıde bızı tehdıt edıyor hanfendı, kendını oldururmus de bız suclu olurmusuz. Ne yapmıssak serefsıze. Ben de dedım esıme o cocugun yuzunu bıle gostermıcem ona. Kadına da dedım zaten senın tek derdın oglunla bosanayım. Hasta kadın yaaaaaa. Ben o evde kalırsam bebegıme bısey olacak. Sonra der bak ben haklı cıktım.
tatlim zuzu bende ayin besini bekliyorum senin gibi ins olur
Beklemek çok zor :S ama test yapmaya cesaretim de yok :) hem istiyorum hem korkuyorum , aslında 9 aylık evliyim acele etmek de istemiyorum ama karışık bi duygu dermancım :):sinifsinif:
test yapma hayl kirikligi oluyor canim
günaydın kızlar nasılsınız.
jaja üzülme canım inş. en kısa zamanda bi eve çıkarsınız kurtulursun.
zaza bence test yap ay çok heyecanlı oluyor o.
kız YAMAN sen napıon
Bende öyle düşünüyorum ama bazıları 3 gün önceden bile eczaneden aldığı testlerle kesin sonuç alabiliyorlar ya, ya öyleyse diorum boşuna mı bekliyorum, sonrada negatifse üzülürüm gibi geliyor. dermanla gün sayıcaz demektir bayanssulusmile
günaydın kızlar nasılsınız.
jaja üzülme canım inş. en kısa zamanda bi eve çıkarsınız kurtulursun.
zaza bence test yap ay çok heyecanlı oluyor o.
kız YAMAN sen napıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?