Günaydın ben aranıza yeni katıldım.9 aylık evliyim ve bu ay ilk defa yumurtalama günüme denk gelecek şekilde ilişkiye girdik yaklaşık 7-10 gün arası sol kasığımda ağrı var,gögüslerimde şişti ve kendimi acayip yorgun ve halsiz hissediyorum.Pazar günü test yaptım negatif çıktı.Bugünde adet olmam gerekiyor ama henüz olmadım.Sanki hamilelik belirtilerinin hepsi üzerimde var,sizede böyle şeyler oldumu hamile kalacağınız zaman
Bence bu tÜr belİrtİler psİkolojİk
her yerde okuyup duyuyoruz
ve bebek ÇalıŞmaları da yapınca kendİmİzİ psİkolojİk kandırıyoruz
bİ kere 10 gÜn gecİŞktİ adetİm
aynı belİrtİlerİ yaŞadım Üstelİk korunuyoduk bİz
mİdem bulanmaya baŞladı uyku basıyodu yorgun hİssedİyodum kend,mİ
ama tamamen psİkolojİk bence cnm
hoşbulduk
ilk defa böyle birşeyi denedik eşimle beraber ama çok garib birşeymiş adet gününü beklemek ve onu içinde hissedeceğin günü beklemek bende bekliyorum sanırım artık :))
hoşgeldin canımmşuanda bana da öyle geliyor, bizde yumurtlama gününde korunmadık, varsa eğer olması beni korkuttuğu kadar mucize gibi geliyo bekliyoruz tatlım
kızlar çok moralim bozuk kararsız kaldım yaa offf iki arada kaldım burda az önce arkadaşla tartıştım burda da huzurum yok eşimi özlerim ben onun varlığına ihtiyacım olacak gitmeli miyim kalmalı mıyım off bu düşünceler yeyip bitirdi beni gidersem daha mutlu olacam sanırım
hoşbulduk
benim sat 4 şubat normalde 26 günde bir oluyor düzenli olarak bugün içinde bekliyorum inş.olmam tabiki senin sat kaç
Canım bende 30 günde 1 adet oluyorum benimde düzenlidir şaşmaz, ancak 2 ay önce doğum kontrolü bıraktım 2 gün ileri attı, normalde 1 inde olmam lazım hem Şubat 28 çekio hem geçen ay 2 gün ileri atınca bu ay 5 inde regli olurum diye tahmin ettim ve 12-14-16-18-20 tarihlerinde korunmadık olma ihtimali ne kadar yüksek hiçbir fikrim yok, sanırım o günlere denk geliyor.bilmiyorumkismile
hapı bırakınca vucudun düzene girmesi zaman alabiliyor o yüzden adet sapmaları çok normal ..
Canım bende 30 günde 1 adet oluyorum benimde düzenlidir şaşmaz, ancak 2 ay önce doğum kontrolü bıraktım 2 gün ileri attı, normalde 1 inde olmam lazım hem Şubat 28 çekio hem geçen ay 2 gün ileri atınca bu ay 5 inde regli olurum diye tahmin ettim ve 12-14-16-18-20 tarihlerinde korunmadık olma ihtimali ne kadar yüksek hiçbir fikrim yok, sanırım o günlere denk geliyor.bilmiyorumkismile
ben korunmayı bırakalı en az 3 ay oluyor ama daha hiç hesaplamadan beraber oluyordum.farkettmiyordum bile yumurtlama günümü ama internette yumurtalama günlerini hesaplayan hesaplayıcılar var ne zaman onları gördüm o zaman dr.kaan kocatepenin sitesinden bunları takip ettim.adetim bitince o hafta ilişkiye girdik ondan sonrada yumurtalama günüm ve ondan sonrayı takip eden günlerde'de şimdide kendimi dinliyorum ve sanki varmış gibi hissediyorum yarın birşey olmazsa doktora gideceğim çünkü kasık ağrılarım çok rahatsız ediyor.
kızlar çok moralim bozuk kararsız kaldım yaa offf iki arada kaldım burda az önce arkadaşla tartıştım burda da huzurum yok eşimi özlerim ben onun varlığına ihtiyacım olacak gitmeli miyim kalmalı mıyım off bu düşünceler yeyip bitirdi beni gidersem daha mutlu olacam sanırım
Git bakalım tatlım ne çıkıcak, bizim ilk denememiz aslında bi anda istediğimizi farkettik ve bu ay korunmadık, tahmini hesapladım yumurtlama günümü, günaşırı denedik, ama 3 gün sonra olmazsa test yapıcam zor sabrediyorum, çünkü eminim şimdi yapsam bişi belli olmıycak
Bende pazar günü idrar testi yaptım ve hiçbirşey çıkmadı aslında biliyordum sonucu ama genede insan üzülüyor.Beklemek en güzeli ama insan sabırsalanıyor ve bekleyemiyor sonucu inş.seninde benimde sonuç istediğimiz gibi olur :)
Amin cnm , sonucu öğrenince mutlaka haber ver sositososito bende öğrenir öğrenmez yazarım zaten
git bakalım tatlım ne çıkıcak, bizim ilk denememiz aslında bi anda istediğimizi farkettik ve bu ay korunmadık, tahmini hesapladım yumurtlama günümü, günaşırı denedik, ama 3 gün sonra olmazsa test yapıcam zor sabrediyorum, çünkü eminim şimdi yapsam bişi belli olmıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?