Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

batcım günaydın dikkat et kendine tansiyon problemi bendede var benimde çok düşer ani hareketler yapma ve bol bol su iç vücut susuz kaldığındada oluyormuş tansiyon düşmesi öpüyorum seniŞeniz

cnm ya dikkat et tuzlu bişeyler ye
tansiyonun düşmüş olabilir
yrn meleğini görcen hem heyecanlısındır dikkat et kendine

hoşbulduk. yeni olduğum için neler yaşadığını bilmiyorum ama anlattığın kadarıyla biraz zor bir dönem sanırım.Hamileysen kendine çok dikkat çünkü onlar herşeyi anlıyorlarmış ve o zaman oda üzülüyormuş bu sabah topikte böyle bir yazı okumuştum çünkü

Canım, yasadıklarımı bılıyorsun. Esım olmasa 1 sanıye durmam o evde. Ne olursa olsun ınsanın en huzurlu oldugu yer esının yanı. Insan evlendıkten sonra ne kaynananın ne de annesının yanına sıgmazmıs. Esını bırakma bence onunla gıt. Inan esıme kıyamıyorum, zaten olanlar yuzunden yeterınce arada kalıyor. Sırf onu uzmemek, kaybetmemek ıcın o adı ınsan bozuntularına katlanıyorum. Sen de esını yalnız bırakma. Yanında kım olursa olsun esının yerını asla tutmaz emın ol.

haklısın canım insan eşinin yanında rahat kimseyle öyle yaşayamaz.bende kocama hiç kıyamam bağırdığımda bile yüzüne bakarım sonra üzülürüm neden kızdım diye.katılıyorum canım yanında kim olursa olsun eşin yerini tutmaz

adatim 7 gün geçiktiya idrar yolu iltihapı olmuş.
2 ay tedavi olcam bebek çalışmalarına ara veriyoz yani

hadi yaa olsun cnm benim üzülme bu kadar vardır bir hikmeti
hem tedavi olunca daha güzel tertemiz olucak için hayırlısı neyse o olsun cnm

tosunumun yerini kimse tutamaz ..ŞenizŞeniz benim yerimi hele hiççççç kimse tutamaz :roflol:

hadi yaa olsun cnm benim üzülme bu kadar vardır bir hikmeti
hem tedavi olunca daha güzel tertemiz olucak için hayırlısı neyse o olsun cnm

üzülmüyorum zaten merak etme ben alışkınım
idrar yolu iltihabına napalım bebiş biraz geç olur önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…