günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz jayacım valla durumun çok acı veriyo bana allah yardımcın olsun bian önce dileklerin kabul olsun yamancım burdayım ama pek keyfim yok sankitansiyonum düştü başımı tutamıyorum kayınvalideme inip tansiyonumu ölçtürücem derya kızma kız bana allah gönlüne göre versin banada hepinş ikizin olur diyolar bende senin verdiğin tepkiyi veriyorum ama hayırlısı olacaksada üzülmem umutluyuz allah yardımcın olsun canım doğumun yaklaştı kim duracak yanında diğer kızlar sizler nasılsınız meryemcim resimlerini marakla bekliyorum..
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz jayacım valla durumun çok acı veriyo bana allah yardımcın olsun bian önce dileklerin kabul olsun yamancım burdayım ama pek keyfim yok sankitansiyonum düştü başımı tutamıyorum kayınvalideme inip tansiyonumu ölçtürücem derya kızma kız bana allah gönlüne göre versin banada hepinş ikizin olur diyolar bende senin verdiğin tepkiyi veriyorum ama hayırlısı olacaksada üzülmem umutluyuz allah yardımcın olsun canım doğumun yaklaştı kim duracak yanında diğer kızlar sizler nasılsınız meryemcim resimlerini marakla bekliyorum..
slm kızlar nasılsınız. Benim ağrım var karnımın alt kısmında şiddetli ağrım var ayyy
mafoldumbenmafoldumben
HAYIRDIR CNM YA HASTALANDIN MI YOKSA :a015:
geçmiş olsun cnm neden kiii
adatim 7 gün geçiktiya idrar yolu iltihapı olmuş.
2 ay tedavi olcam bebek çalışmalarına ara veriyoz yani
geçmiş olsun canım sana ALLAH acil şifalar versin
geçmiş olsun dikkat etsene kendine ulennn ...sütyen kilot derken bak kendin hasta oldun heee ...
sağol canım.
ya bende çocukkende olurdu bu iltahap uyus oluyorum azcık üşüteyim hemen başlıyor
ama bu sefer daha yoğun akşam fitil attım zaten
kızlar çok moralim bozuk kararsız kaldım yaa offf iki arada kaldım burda az önce arkadaşla tartıştım burda da huzurum yok eşimi özlerim ben onun varlığına ihtiyacım olacak gitmeli miyim kalmalı mıyım off bu düşünceler yeyip bitirdi beni gidersem daha mutlu olacam sanırım
Canım, yasadıklarımı bılıyorsun. Esım olmasa 1 sanıye durmam o evde. Ne olursa olsun ınsanın en huzurlu oldugu yer esının yanı. Insan evlendıkten sonra ne kaynananın ne de annesının yanına sıgmazmıs. Esını bırakma bence onunla gıt. Inan esıme kıyamıyorum, zaten olanlar yuzunden yeterınce arada kalıyor. Sırf onu uzmemek, kaybetmemek ıcın o adı ınsan bozuntularına katlanıyorum. Sen de esını yalnız bırakma. Yanında kım olursa olsun esının yerını asla tutmaz emın ol.
hadi yaa olsun cnm benim üzülme bu kadar vardır bir hikmeti
hem tedavi olunca daha güzel tertemiz olucak için hayırlısı neyse o olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?