Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hadi yaa olsun cnm benim üzülme bu kadar vardır bir hikmeti
hem tedavi olunca daha güzel tertemiz olucak için hayırlısı neyse o olsun cnm

zaten herşeyde bir hayır vardır.rabbim ona göre yazıyor işte
yeni dükkan açtık bebek te olursa maddi sıkıntı olurdu demekki hayırlısı böyleymiş
bekleriz bi süre daha napalım.bebeşim sağlıklı olsunda bekleriz

batcım günaydın dikkat et kendine tansiyon problemi bendede var benimde çok düşer ani hareketler yapma ve bol bol su iç vücut susuz kaldığındada oluyormuş tansiyon düşmesi öpüyorum seniŞeniz

sağol özlemcim aslında benim ailemde yüksek tansiyon var ama benim hep düşer karnım acıktığında hemen hissederim tansiyonumun düştüğünü elim ayağım titrer şimdi bişeyler yiyorum sonra uzanacağım biraz sende kendine dikkat et eee nasılsın anlat..

cnm ya dikkat et tuzlu bişeyler ye
tansiyonun düşmüş olabilir
yrn meleğini görcen hem heyecanlısındır dikkat et kendine

yiyorum yamancım kendiem patates kızarttım yoğurta bandırıp yıyorum yoğurtu çok severim herşeyin yanında yerim katı yemeklerde evet çok heyecanlıyım son bigün kaldı kendimi asker gibi hissetmeye başladım şafak sayıyorum sankikaydirigubbakcemile3

çağlayançiçek evet başlarda zor geçti çünkü kaza geçirdikten sonra hamile olduğumu öğrendim ama şimdi iyiyim yarın kontrolum var bebeğimi görücem iyiolduğunu kalp atışlarını duyarsam benden mutlusu yok..

adatim 7 gün geçiktiya idrar yolu iltihapı olmuş.
2 ay tedavi olcam bebek çalışmalarına ara veriyoz yani

geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

slm kızlar nasılsınız. benim ağrım var karnımın alt kısmında şiddetli ağrım var ayyy

iyiyim salihacım geçmiş olsun adetine ne kadar kaldı senin..

iyiyim salihacım geçmiş olsun adetine ne kadar kaldı senin..

ayın 8 de canım benim son 6 gün ama olmazsa da üzülmek yok RABBİM hayırlısını versin. İnşaALLAH hayırlısıyla sende bebişinin kalp atışlarını duyarsın olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

jaya canimm benimm kim uzmus benim oglumun teyzesini yine yaaa..o kayanandanida allah bildigi gibi yapsin ne istiyor hamile kadindan..ben sana bisey diyimm,,bende kendi cablarimla ayri bi eve ciktim esimin ailesi hic bir yardimda bulunmadi.sadece kendi ailem yatak odami koltuk takimi aldilar ve kendi annemden bi kac eski biseyler getirdim ilk baslarda idaree etmek icin,ve allah sukur suan hepsini yeniledim evimde bi eksigim kalmadi bunlari esimle el ele vererek yaptik insan esiyle birlik oldugu surece ustesinden gelemeyecegi seyler yoktur..siz oraya bagli kaldiginiz surece hep sizde bi korku olucak acaba baska eve ciksak yapabilirmiziy diye.bence bu kirginligin ustune esinde onlara karsi kizginken bi ev bulup cikin,,,,hem esinde soorumluluk alarak evine daha cok baglanir inan bana bebekte kismetiyle gelir.kafaniz dinc olur karisaniniz olmazz en rahatii canimm

[canimm jayaya katiliyorum suan hamilesin esinin yaninda olmak senin icin en iyisi olucak zaten 4 ay orada kalicakmissinn...insanin yaninda esi olmadiginda hic iyi olmuyorr bi derdin olsa seni esin gibi kimse dinlemiyorr ve siginacak kimsen olmuyor kendi ailen bile olsa o evden ciktiktan sonraa sen oraya acna musafir olarak gidiyorsun..yinede senin kararin kalbin neresi diyorsa orada ol bencee

bat canim gecmis olsun senin dokotr kontrolun yarin dimiii bugunde benim burada arkadasiminn vardi seni onunla karistirdimm habire bakiyorum ne zaman doktora gidicekmis diyee sonradan aklima geldi..resimlerimi annemlere gidince yuklucem hava biraz soguk islerimde var disarida ama cikasimm yokk askama dogruu gidersemm yuklerim canimm optumm

Son düzenleme:
hicc canimm oturuyorumm kahvalti hazirliycam kendimee :dance::dance:sen napiyosunn nasilsinn....

iyim bende cnm çalışıyorum
izmirde hava süper aynı yaz gibi harikaydı öğlen çıktım fuarda dolaştım arkadaşla çok ii geldii
sen nasılsın nasıl gidiyorr

izmirde hava süper aynı yaz gibi harikaydı öğlen çıktım fuarda dolaştım arkadaşla çok ii geldii

ohh valla iyisinnn canimm yaaa.benimde dolasagim gunler gelicekk fuardaa ekimde gelicemmm izmireee bakarsin senide gormeye gelirim hehhe..benim iyii ya persembe doktora gidicemm bebegimi cok ozledimm zaman gecmek bilmiyor vallahiii

burda da yaz gibi .kızılaya gittim geldim yandım valla ..çıplak dolasım geldi iimi:roflol::roflol:

ah ulennn izmir yaktın beni ..izmiri çok severim az günlerim geçmedi oralarda boshayallersmile

burda da yaz gibi .kızılaya gittim geldim yandım valla ..çıplak dolasım geldi iimi:roflol::roflol:

ah ulennn izmir yaktın beni ..izmiri çok severim az günlerim geçmedi oralarda boshayallersmile

bende seviyorum izmiri ama yazlari cok sicak oluyorrr gunde 3 kere dusa girip cikitigimi biliyorum sicaktan..ben en cok alisveris yapmayi seviyorum izmirde..........

bende seviyorum izmiri ama yazlari cok sicak oluyorrr gunde 3 kere dusa girip cikitigimi biliyorum sicaktan..ben en cok alisveris yapmayi seviyorum izmirde..........

ben de zaten baharını seviyorum yazını değil kaydirigubbakcemile3 çok anılarım var izmire dair sositososito

izmirr guzell aksamlari sahilde dolasmak felan hele bide sevdiginleysee superrrr

tek bir şeyini sevmiyorum orda burda öpüşüyorlar yawww ...ilk gittiğimizde bir arkadaş grubu ile gittik kızlı erkekli ..hangi sokağa çıksak birileri kenarda kıyıda öpüşüyor ..çok utanmıştım öyle alelade yapılmasına ...:bbo:akannehir

Son düzenleme:

HAKLISIN CNM YA
İZMİRDE BÖYLE HEP AYAKTAN GÖTÜRÜYOLAR MALI sempatiksalakcinni :roflol:

HAKLISIN CNM YA

bencede oyleee ama burada o kadar cok pislik seyler gordukten sonra onlarin opusmeleri normal geliyorr insana

HAKLISIN CNM YA

öpüşsünler de nerede öpüşürlerse öpüşsünler banane ama bizim sonuçta geleneklerimiz göreneklerimiz ahlaki değerlerimiz var bu kadar da olmaz ki yani ..iice dejenere olduk yaaa....burda da bazen otobüslerde yapıyorlar hem de daha lise öğrencileri sinir oluyorum yani ...kötükedihüsoama anne babalarda da suç var ..aynı evde kızıyla erkek arkadaşını bırakıp gezmeye giden anneler var ...akannehir

hayat kötüye gidiyo meryemcim malesef kii
gelecek pek iyi görünmüyo

aynen canimmm..biz kendi cocuklarimiza nasil ogreticez asil dogrulari cevre okadar kotukii neyin dogru oldugunu anlatsakta anlamicaklarr.ben burada parkta cocuklarin gozunun onunde yatanlari gordumm ve biz muslumanlara bu sekilde olmadigi icin gozumuzun onunde yapmak onlara daha zevk veriyordu herhalde......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…