hadi yaa olsun cnm benim üzülme bu kadar vardır bir hikmeti
hem tedavi olunca daha güzel tertemiz olucak için hayırlısı neyse o olsun cnm
batcım günaydın dikkat et kendine tansiyon problemi bendede var benimde çok düşer ani hareketler yapma ve bol bol su iç vücut susuz kaldığındada oluyormuş tansiyon düşmesi öpüyorum seniŞeniz
cnm ya dikkat et tuzlu bişeyler ye
tansiyonun düşmüş olabilir
yrn meleğini görcen hem heyecanlısındır dikkat et kendine
hoşbulduk. yeni olduğum için neler yaşadığını bilmiyorum ama anlattığın kadarıyla biraz zor bir dönem sanırım.Hamileysen kendine çok dikkat çünkü onlar herşeyi anlıyorlarmış ve o zaman oda üzülüyormuş bu sabah topikte böyle bir yazı okumuştum çünkü
adatim 7 gün geçiktiya idrar yolu iltihapı olmuş.
2 ay tedavi olcam bebek çalışmalarına ara veriyoz yani
slm kızlar nasılsınız. benim ağrım var karnımın alt kısmında şiddetli ağrım var ayyy
iyiyim salihacım geçmiş olsun adetine ne kadar kaldı senin..
gunaydın kızlar. Bugun pek aydınlık degıl benım ıcın. Aksam ıpler koptu. Cadı kaynanam ortalıgı ayaga kaldırdı. Sankı bırlıkte oturmayı ısteyen benmısım gıbı bızı her tartısmada yaptıgı gıbı evınden kovdu. Cocuguma bakmayacakmıs. Evınden gıdelımmıs, Cenazesıne bıle gıtmeyeylımmıs. Bıde en acısı sankı ben oglunu aldatmısım yada oyle buyuk bır suc yada gunah ıslemısım de keske oglunu evlendırmeseymıs hep bekar kalsaymıs ogulları ... Esım bıle artık selamı kestı. Evden cıkarken kapıyı carpıp cıkıyor. Bıde bızı tehdıt edıyor hanfendı, kendını oldururmus de bız suclu olurmusuz. Ne yapmıssak serefsıze. Ben de dedım esıme o cocugun yuzunu bıle gostermıcem ona. Kadına da dedım zaten senın tek derdın oglunla bosanayım. Hasta kadın yaaaaaa. Ben o evde kalırsam bebegıme bısey olacak. Sonra der bak ben haklı cıktım.
bılıyorum. Bana kalsa bugunden ıtıbaren o eve gıtmıcem. Ama ben ızne ayrılıcam, esımın ıslerı de zayıf bu ara dıye cesaret edemez bızımkı. Aslında bırıkmısımızde var, ıdare ederız bır sure. Ama hersey esıme baglı ıste. Artık gozlerım sıs, uykusuz sekılde ıse gelmekten yoruldum. Haftasonuna kadar sabredıcem, sonra gerekırse gıder annemlerde kalırım dıyorum ama esımı de o evde yalnız bırakmak ısıme gelmıyor.
jaya canimm benimm kim uzmus benim oglumun teyzesini yine yaaa..o kayanandanida allah bildigi gibi yapsin ne istiyor hamile kadindan..ben sana bisey diyimm,,bende kendi cablarimla ayri bi eve ciktim esimin ailesi hic bir yardimda bulunmadi.sadece kendi ailem yatak odami koltuk takimi aldilar ve kendi annemden bi kac eski biseyler getirdim ilk baslarda idaree etmek icin,ve allah sukur suan hepsini yeniledim evimde bi eksigim kalmadi bunlari esimle el ele vererek yaptik insan esiyle birlik oldugu surece ustesinden gelemeyecegi seyler yoktur..siz oraya bagli kaldiginiz surece hep sizde bi korku olucak acaba baska eve ciksak yapabilirmiziy diye.bence bu kirginligin ustune esinde onlara karsi kizginken bi ev bulup cikin,,,,hem esinde soorumluluk alarak evine daha cok baglanir inan bana bebekte kismetiyle gelir.kafaniz dinc olur karisaniniz olmazz en rahatii canimmkadının ıstedıgı bu zaten yamancım. Bız ona yuk oluyoruz. Bebek de yuk olacak. Kurtulmaya calısıyor. Dıyeceksınkı madem oyle bırlıkte oturmayı nıye ıstedı. Hersey sırf masraftan kacmak ıcın. Sımdı ayrı eve cıksak bıze esyamı alacak. Hıhh.
kızlar çok moralim bozuk kararsız kaldım yaa offf iki arada kaldım burda az önce arkadaşla tartıştım burda da huzurum yok eşimi özlerim ben onun varlığına ihtiyacım olacak gitmeli miyim kalmalı mıyım off bu düşünceler yeyip bitirdi beni gidersem daha mutlu olacam sanırım
Eee kızlar napıyoonuuuuzzzzzzz
hicc canimm oturuyorumm kahvalti hazirliycam kendimee :dance::dance:sen napiyosunn nasilsinn....
iyim bende cnm çalışıyorum
izmirde hava süper aynı yaz gibi harikaydı öğlen çıktım fuarda dolaştım arkadaşla çok ii geldii
sen nasılsın nasıl gidiyorr
iyim bende cnm çalışıyorum
izmirde hava süper aynı yaz gibi harikaydı öğlen çıktım fuarda dolaştım arkadaşla çok ii geldii
sen nasılsın nasıl gidiyorr
burda da yaz gibi .kızılaya gittim geldim yandım valla ..çıplak dolasım geldi iimi:roflol::roflol:
ah ulennn izmir yaktın beni ..izmiri çok severim az günlerim geçmedi oralarda boshayallersmile
bende seviyorum izmiri ama yazlari cok sicak oluyorrr gunde 3 kere dusa girip cikitigimi biliyorum sicaktan..ben en cok alisveris yapmayi seviyorum izmirde..........
ben de zaten baharını seviyorum yazını değil kaydirigubbakcemile3 çok anılarım var izmire dair sositososito
izmirr guzell aksamlari sahilde dolasmak felan hele bide sevdiginleysee superrrr
tek bir şeyini sevmiyorum orda burda öpüşüyorlar yawww ...ilk gittiğimizde bir arkadaş grubu ile gittik kızlı erkekli ..hangi sokağa çıksak birileri kenarda kıyıda öpüşüyor ..çok utanmıştım öyle alelade yapılmasına ...:bbo:akannehir
tek bir şeyini sevmiyorum orda burda öpüşüyorlar yawww ...ilk gittiğimizde bir arkadaş grubu ile gittik kızlı erkekli ..hangi sokağa çıksak birileri kenarda kıyıda öpüşüyor ..çok utanmıştım öyle alelade yapılmasına ...:bbo:akannehir
HAKLISIN CNM YA
İZMİRDE BÖYLE HEP AYAKTAN GÖTÜRÜYOLAR MALI sempatiksalakcinni :roflol:
bencede oyleee ama burada o kadar cok pislik seyler gordukten sonra onlarin opusmeleri normal geliyorr insana
HAKLISIN CNM YA
İZMİRDE BÖYLE HEP AYAKTAN GÖTÜRÜYOLAR MALI sempatiksalakcinni :roflol:
hayat kötüye gidiyo meryemcim malesef kii
gelecek pek iyi görünmüyo
öpüşsünler de nerede öpüşürlerse öpüşsünler banane ama bizim sonuçta geleneklerimiz göreneklerimiz ahlaki değerlerimiz var bu kadar da olmaz ki yani ..iice dejenere olduk yaaa....burda da bazen otobüslerde yapıyorlar hem de daha lise öğrencileri sinir oluyorum yani ...kötükedihüsoama anne babalarda da suç var ..aynı evde kızıyla erkek arkadaşını bırakıp gezmeye giden anneler var ...akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?