öpüşsünler de nerede öpüşürlerse öpüşsünler banane ama bizim sonuçta geleneklerimiz göreneklerimiz ahlaki değerlerimiz var bu kadar da olmaz ki yani ..iice dejenere olduk yaaa....burda da bazen otobüslerde yapıyorlar hem de daha lise öğrencileri sinir oluyorum yani ...kötükedihüsoama anne babalarda da suç var ..aynı evde kızıyla erkek arkadaşını bırakıp gezmeye giden anneler var ...akannehir
NBR KIZLARRRRRRopuyorumnanaktan
HAKLISIN CNM
BAK ŞİMDİ HATIRLADIM delikafadulden DA ORTAOKULDA ETEKLERİ KIVIRIYODU KIZLAR BENİM TAM AKSİNE AYAĞIMA YAKINDI NERDEYSE BOYU :roflol:
NEYSE -tatlicadiarzu-
ÇAĞIRDILAR Bİ KIZIN BABASINI DEDİİLER ETEĞİ KIVIRIYO
BABASI AYNEN ŞUNU DEDİ.AMAAAAN MÜDÜR BEY BIRAKIN BUNLARI BAŞKA BİŞEY YOKMU DÜŞÜNCEK ÇAĞDAŞ OLALIM BİRAZ DEDİ :1shok: TABİ BİZ ŞAŞTIK KALDIK DÜŞÜN BUNDAN RAHAT Bİ 12-14 SENE ÖNCE YANİ.ŞİMDİDE KIZINA TECAVÜZ EDEN
ANASINI DOĞRAYAN NE ARARSAN VAR RABBİM KORUSUN HEPİMİZİ :a015:
hoşgeldin
materyalist sistemin getirileri bunlar ...özgürlük adı altında herşeyi yapmayı normal karşılama içgüdüsünü bize empoze etmeye uğraşıyorlar ..başarılı da oluyorlar ...bi özgürlük furyası aldı başını gidiyor ..özgürlük başkalarını rahatsız etmeden kullanılmak şartıyla özgürlüktür...
ben 5 senedir memurum ..okul ile birlikte toplam 5 sene yalnız başıma yaşadım ..ailem ankara dışında idi .ev kiraladım oturdum ...çok da özgürdüm ...ailem de dahil hiç kimse hiçbirşeyime karışmadı karıştırmazdım da ..ama bir gün olsun böyle işlere kalkışmadım ...benim yerimde başkası olsa ne haltlar işlerdi tek başına iken ama insanda biraz sağduyu olacak ... benim kadar özgür olanı yoktur ama özgürlüğü de doğru kullanmak gerek yani ..şimdiler 12 yaşında hamile kalıyor yaawww...ALLAH sonumuzu hayırlı etsin ..
iyilik canim senden naber kirmizi kart gormedinn insallah dahaaa,,senden hamiss haberi bekliyoruz ona gore
alkisalkisalkis alkisalkisalkishoşgeldin
materyalist sistemin getirileri bunlar ...özgürlük adı altında herşeyi yapmayı normal karşılama içgüdüsünü bize empoze etmeye uğraşıyorlar ..başarılı da oluyorlar ...bi özgürlük furyası aldı başını gidiyor ..özgürlük başkalarını rahatsız etmeden kullanılmak şartıyla özgürlüktür...
ben 5 senedir memurum ..okul ile birlikte toplam 5 sene yalnız başıma yaşadım ..ailem ankara dışında idi .ev kiraladım oturdum ...çok da özgürdüm ...ailem de dahil hiç kimse hiçbirşeyime karışmadı karıştırmazdım da ..ama bir gün olsun böyle işlere kalkışmadım ...benim yerimde başkası olsa ne haltlar işlerdi tek başına iken ama insanda biraz sağduyu olacak ... benim kadar özgür olanı yoktur ama özgürlüğü de doğru kullanmak gerek yani ..şimdiler 12 yaşında hamile kalıyor yaawww...ALLAH sonumuzu hayırlı etsin ..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
KIZ NE GÜZEL YAZMIŞSIN EFFERİN SANA KATILIYORUM SONUNA KADAR :jeyyar:
yok tatlısım ya nerde yok kırmızı fılan bende
sımdı kasık bolgemde sol tarafta bırsey atıo
thanks:kedi: daha ne marifetler var bende bi bilsen daha beni tanımıyorsun bi tanısan müptelam olursun :roflol::roflol:
aaayyyy iyiz ciicm sen nasılsınn:icecream:
kan tahlili yaptir canimm yaa onda kesin cikar beklemk cok zor oluyorr,iyi sabirlisin valla haa ben olsam simdiye on kere gitmistimm vallaa....ama insallah hamilesindirrr canimm allah kabinden geceni versin duaciyimm senin ve tum bebek isteyenlerinn
BAĞIMLILIK YAPIYOSAN ALMAYAYIM BEN BEN kaydirigubbakcemile3
mutfak robotumuyum neyım sen nsılsın sekercım
yaman meryem bat sizler nasılsınız kızlar
jaya canım kaynanan karaktersiz biriymiş sen takma onları eşini kandırmaya çalış ayrı eve kiraya çıkın rahat edersiniz insanın kendi düzeni gibi olmuyor karışanın görüşenin olmaz onları da arayıp sormazsın olur biter....eşin zaten oğluşun dünyaya gelince gözü hiçbirşeyi görmeyecek ve kendisi ayrı eve çıkmak isteyecek hiç üzme kendini sabredersen kazanırsın canım iyi olan eninde sonunda mükafatını alır bunu unutma
yaman meryem bat sizler nasılsınız kızlar
jaya canım kaynanan karaktersiz biriymiş sen takma onları eşini kandırmaya çalış ayrı eve kiraya çıkın rahat edersiniz insanın kendi düzeni gibi olmuyor karışanın görüşenin olmaz onları da arayıp sormazsın olur biter....eşin zaten oğluşun dünyaya gelince gözü hiçbirşeyi görmeyecek ve kendisi ayrı eve çıkmak isteyecek hiç üzme kendini sabredersen kazanırsın canım iyi olan eninde sonunda mükafatını alır bunu unutma
mutfak robotu canım eşimin ankarada kursu çıktı onun için gidiyor,,,ben gidersem ilk başta ordu evinde kalıcam doğumdan sonrada amcasının kızında kalıcam jaya canım başkasının evindede rahat edemem sezeryan olursam annemin bakımına ihtiyacım olacak hem kendi evimde daha rahat ederim ama eşimin desteğinede ihtiyacım var offf çok zor ya eşim kararı bana bıraktı hakkımızda hayırlısı olsun artık son kararımı söyleyim kızlar kalıyorum sanırım yarın kararım değişebilir heran değişiyor çünkü :) bu arada şimdi daha iyiyim çok ağlıyorum çok strese girdim üzülünce ılık duş iiyi geliyor gitar falan çaldım çıktım dışarı dolaştım biraz iyi geldi bana hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?