Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

HAKLISIN CNM
BAK ŞİMDİ HATIRLADIM delikafadulden DA ORTAOKULDA ETEKLERİ KIVIRIYODU KIZLAR BENİM TAM AKSİNE AYAĞIMA YAKINDI NERDEYSE BOYU :roflol:
NEYSE -tatlicadiarzu-
ÇAĞIRDILAR Bİ KIZIN BABASINI DEDİİLER ETEĞİ KIVIRIYO
BABASI AYNEN ŞUNU DEDİ.AMAAAAN MÜDÜR BEY BIRAKIN BUNLARI BAŞKA BİŞEY YOKMU DÜŞÜNCEK ÇAĞDAŞ OLALIM BİRAZ DEDİ :1shok: TABİ BİZ ŞAŞTIK KALDIK DÜŞÜN BUNDAN RAHAT Bİ 12-14 SENE ÖNCE YANİ.ŞİMDİDE KIZINA TECAVÜZ EDEN
ANASINI DOĞRAYAN NE ARARSAN VAR RABBİM KORUSUN HEPİMİZİ :a015:

NBR KIZLARRRRRRopuyorumnanaktan

hoşgeldin

materyalist sistemin getirileri bunlar ...özgürlük adı altında herşeyi yapmayı normal karşılama içgüdüsünü bize empoze etmeye uğraşıyorlar ..başarılı da oluyorlar ...bi özgürlük furyası aldı başını gidiyor ..özgürlük başkalarını rahatsız etmeden kullanılmak şartıyla özgürlüktür...
ben 5 senedir memurum ..okul ile birlikte toplam 5 sene yalnız başıma yaşadım ..ailem ankara dışında idi .ev kiraladım oturdum ...çok da özgürdüm ...ailem de dahil hiç kimse hiçbirşeyime karışmadı karıştırmazdım da ..ama bir gün olsun böyle işlere kalkışmadım ...benim yerimde başkası olsa ne haltlar işlerdi tek başına iken ama insanda biraz sağduyu olacak ... benim kadar özgür olanı yoktur ama özgürlüğü de doğru kullanmak gerek yani ..şimdiler 12 yaşında hamile kalıyor yaawww...ALLAH sonumuzu hayırlı etsin ..

aminn allah cocuklarimizi korusunnn

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
KIZ NE GÜZEL YAZMIŞSIN EFFERİN SANA KATILIYORUM SONUNA KADAR :jeyyar:

yok tatlısım ya nerde yok kırmızı fılan bende

sımdı kasık bolgemde sol tarafta bırsey atıo

kan tahlili yaptir canimm yaa onda kesin cikar beklemk cok zor oluyorr,iyi sabirlisin valla haa ben olsam simdiye on kere gitmistimm vallaa....ama insallah hamilesindirrr canimm allah kabinden geceni versin duaciyimm senin ve tum bebek isteyenlerinn

bendeki o kasık ağrılarını sormayın kendi kendime ağrı oluşturuyordum galiba ..stresten kendimi hep hamile kaldım sanıyordum ...çok erkendi o zamanlar benim için hamilelik o yüzden çok kafaya takıyordum şimdi çok şükür rahatım ... inş. ALLAH herkesin kalbine göre verir...

ay cnm ALLAH razı olsun ınsallah dılegım oledır ne dıyelım artık beklemekden baska carem yok herkes kızıo erkende erken cokmu sevıyorun zuulmeyı dıolar beklıyorum bende bır kerede buyuk sozu dınlıyım dıyorum

BAĞIMLILIK YAPIYOSAN ALMAYAYIM BEN BEN kaydirigubbakcemile3

niye ulennn ..fena mı sana büyük mutluluklar vadediyorum daha ne istiyorsun :roflol:

mutfak robotumuyum neyım sen nsılsın sekercım

iidir ne olsun geçinip gidiyoruz iş güç kaydirigubbakcemile3 bir de şu yamana laf yetiştiriyorum kaydirigubbakcemile3

şekercim dedin de bi an düşündüm ne şekeri olabilirim diye CADIARZU eskiden kaynana şekeri derlerdi akide şekerine ..işte ben ondanım :icecream:

başka bir topicte üstteki konuda yazdıklarım ..azıcık da ciddi konular konuşmak lazım değil mi ..ileride bizim de bebeklerimiz olunca nasıl davranmamız gerektiği hakkında fikir edinmiş oluruz ...

aslında bu konuya global anlamda bakmak lazım...bunun altında öyle çok sebep var ki...globalleşen dünyanın empoze ettiği özgürlük akımı ,materyalist sistemin maddeye verdiği değerle şekillenen insanlarımızın bu boyutta fiziksel görünüşe verdikleri önem ,insanlarımızın yozlaşması ,kapitalist sistemin getirdiği parasal hakimiyetin aileler üzerindeki etkileri v.s.

herşeyden önce ekonomisi gelişememiş bir ülke yarım bir ülke demektir ,gelişemediği için de her türlü tehlikeye açıktır ..dış devletlerin bu tip ülkeleri en kolay çökertme stratejisi de kültürel yozlaşmayı sağlamak istemesidir ..sinsice hiç farkında olmadan batılı değerleri özgürlük adı altında ülkemize sokuyor ,gençlerimize empoze ediyorlar ,aileler de modernleşmek (!) adına -üstelik modernleşmenin nasıl bir şey olduğu bilmeden- bu özgürlüğü çocuklarına veriyor ,ellerine para tutuşturup ,1000 liralık cep telefonları verip çocuklarına yeterli ilgiyi gösterdiklerini düşünerek salıyorlar sokağa ....
erkek arkadşını eve getirip ailesinin yanında beraber kalan öyle çok genç kızımız var ki doğal oldu artık bu durumlar ..böyle bir ahlaki yozlaşmanın altından ise ne beklerseniz çıkar ...

bu çocuklar zamanla mutlaka ki değişecekler ama bilinçaltlarında kalan bu materyalist düşünce sistemi hiçbir zaman değişmeyecek ..onlar için bu genel bir ideoloji ve yaşam tarzı haline dönüşeck ...

ailelerin çocuklarına verdikleri sevgi onları gönderdikleri dershanenin şaşalı adından ibaret olmaya başladığından beridir çocuklarımız sevgisiz ,ilgisiz ve paralı büyüyor artık ...
o çocuklar kadar onları o hale getiren ailelerin de suçu var..ha ne ailelerin ne çocukları var iş çocukta biter diyebiliriz belki ama hiç bir şey tek taraflı yürümez hayatta ..herşeyin sorumlusunu tek bir kişiye yüklemek hakszlık olur zannımca...
bu konu benim için de çok hassas bir konu ve toplumu bu anlamda inceden inceye gözlemliyor ve çıkarımlar yapıyorum ..yaptığım çıkarımlardan elde ettiğim sonuç : ailelerin yozlaşmasıyla beraber çocuklarını da bu yozlaşmanın içerisine itmeleri ..çocuklarına ahlak adına tek bir feyiz aldırmamış aileler iş paraya gelince öyle bi fedakarlar ki anlatamam ..aslolanın çocukların temeline güzel ahlakı sağlam bir kişiliği yerleştirmek olduğu günümüzde unutuldu artık ..ii okullara dershanelere gitsin ,markalı giyinsin yeter ...e ben ona herşeyin en iisini verdim diyecek işte böyle aileler ileride ...
bir toplumun gelişmesi için en başta gelen olmazsa olmaz ahlaki değerlerin o toplumda yozlaşmamasıdır ..çünkü insanı insan yapan şey ahlakıdır ...insanın ahlakını elinden alır onu yozlaştırırsanız geriye elinize sadece çıplak bir et parçası kalır ..
şimdiki düzen çıplak etlerden ibaret ...insanların içi boşalmış ,ruhu boşalmış geriye sadece et parçamız kalmış malesefki ....
aslında bu gidişata dur demek ailelerin tepkisiyle başarılabilecek bir durum ..aileler çocuklarını yetiştirirken önceliklerini güzel insan olmaya verirlerse sanırım bu gibi sorunlar da ortadan kalkacak ..sağlam bireyler bu toplumun önünü açacaktır ...

mutfak robotu canım eşimin ankarada kursu çıktı onun için gidiyor,,,ben gidersem ilk başta ordu evinde kalıcam doğumdan sonrada amcasının kızında kalıcam jaya canım başkasının evindede rahat edemem sezeryan olursam annemin bakımına ihtiyacım olacak hem kendi evimde daha rahat ederim ama eşimin desteğinede ihtiyacım var offf çok zor ya eşim kararı bana bıraktı hakkımızda hayırlısı olsun artık son kararımı söyleyim kızlar kalıyorum sanırım yarın kararım değişebilir heran değişiyor çünkü :) bu arada şimdi daha iyiyim çok ağlıyorum çok strese girdim üzülünce ılık duş iiyi geliyor gitar falan çaldım çıktım dışarı dolaştım biraz iyi geldi bana hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

yaman meryem bat sizler nasılsınız kızlar

jaya canım kaynanan karaktersiz biriymiş sen takma onları eşini kandırmaya çalış ayrı eve kiraya çıkın rahat edersiniz insanın kendi düzeni gibi olmuyor karışanın görüşenin olmaz onları da arayıp sormazsın olur biter....eşin zaten oğluşun dünyaya gelince gözü hiçbirşeyi görmeyecek ve kendisi ayrı eve çıkmak isteyecek hiç üzme kendini sabredersen kazanırsın canım iyi olan eninde sonunda mükafatını alır bunu unutma

iyiyiz canim sen nasilsinn......

kizlar oglusumun batteniseyini bitirdimm en kisa zamanda ekliycemm optum hepinizi ben biraz cikip dolasicammm

iyim hemşerim meslektaşım çok stres yapma nolur
bak hava süper çık dolaş brz allah yolunu açık etsin

bence eşinin peşine gitme ..onun desteğine ihtiyacın olsa da bakıma da ihtiyacın var ..yeni doğum yapmış biri olarak başkasının evinde nasıl rahat edeceksin .ben olsam otururum evimde rahat rahat ...annenle gül gibi geçinir gidersiniz işte fenamı ...ordu evlerinde bu hamile halinle nasıl rahat edeceksin...cık cık sen kal evinde ..çabucak geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…