Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

malesef canım az once esımlede kavga ettık tel.da. Ne olacak bu durum dıyorum , ben annesınden ozur dıleyecekmısım, annesıde benden. Ben onun yuzune bakmam artık dedım. Bızımkı yıne aılecı oldu yanı. Ben cok kararsızım. Aksam babamlara gıtsem dıyorum.Suclu yıne ben oldum yaa. Tel.suratına kapattım ve tamamen kapalı telefonum. Bın kerede kovulsak bıryere gıtmeyecekmısız. Sen otur ananın evınde ben gelmıyorum dedım. Benı aranızda bırakmayın dıyor yaa. Sankı benım keyfı olayıma kavga cıktı. Ne yapıcam ben yaaaaaa. Kadın benı de bebegımıde oglunu da ıstemıyor. Bu ne yuzsuz bır adam yaaaaaaa

canım ne olmuş yine ortalık karışmış.
Ya çıkın kiraya eşyanız az bişey olsada zamanla tamamlarsınız canım
bu ne böyle yazık değilmi sana. Afedersin ama o eşinde nası adam
öyle kızdım ona allah akıl fikir versin.ben olsam gitmiştim babamın evine gelsin kocan özür dilesin gerekiyosa çık git ya babanın evine hay ben o kaynananı ............

İYİZ CNM YA MUHABBET EDİYORUZ İŞTE NAPALIM SEN NASILSIN
D_KUPCU YOK 2 GÜNDÜR NERDE BU KIZ YA
NAZARA MI GETİRDİK GÜZEL DİYE DİYE ACEP :1shok:

AYNEN YA GÜZELSİN DEDİK KAYBOLDU ORTALIKTAN.
ACABA İŞLERİ Mİ YOĞUN BELKİDE NETİ GİTMİŞDİR NE BİLİM AMA BENDE
MERAK ETTİM.

jaya eşinin aileci olması da sinir bozucu aslında ..yani suç onda da var bence ..ailesini sevsin ama kendi ailesine karıştırmaması gerekir ..

jayacım allah sana sabır versin daha öncede yazdım ama heralde okuyamadın kuranı kerimin içerisinde yada yasin kitabıda olur ismi azam duası var 3 defa inanarak onu oku ve dileğini söyle allahın iziniyle bi sıkıntın kalmaz

valla iş kocanda bitiyo ama neyapacaksın hepsi öyle onlar kabahatlide olsa asla laf söylemezde söyletmezlerde. ama evlenmeden önce gördükleri an hatayı yüzlerine vuruyodurlar evlendikten sonra hatalıda olsa görmüyolar hep hatalı biz oluyoruz amannn jaya valla dediğim gibi hepsi aynı diyecek çok şey varda hangi birini yazayım

ÖZLEMCıM ARAŞTIRDIM DEDıĞıN DUAYOI VE ŞUNU BULDUM ÇOK ENTERESAN TŞK EDERıM

Arkadaşlarım şimdi anlatacağım yaşanmış bir hadisedir peygamber efendimizde bu olayı yorumlamıştır ben çok etkilendim ve size de aktarmak istedim.

'' Peygamber efendimizin döneminde bir tüccar varmış.Bu tüccar daima tek başına mekkeden medineye devesine eşyalarını yükleyip gider hiç bir zaman kervana katılmaz daima kendi başına gidermiş.Yine günlerden bir gün tek başına işini yapmak için yola koyulur ve çölün ortasında biraz duraklar soluklanmak için.

tüccar soluklanırken arkasında birinin geldiğini hisseder ve döndüğü gibi atın üstünde siyahlara bürünmüş bir adam görür ve adama şöyle der

- bütün mallarımı al yalnızca canımı bağışla?

adam;

- malların zaten benim ben senin canını alacağım!

tüccar;

- o zaman bana müsade et bari son defa namaz kılayım!

adam;
- pek ala kıl bakalım nasılsa bu son kılışın olacak der ve bekler

tüccar kamaet alır ve namaza durur namazı kılar güzelce ve namazda dua bölümünde en son olarak ismi azam duasını okur

'' YA VEDUDU YA VEDUDU YA ZEL ARŞıL MECıDı YA MUDDıU YA MUıYDU YA FEALUN LıMA YURıT. ES ELUKE Bı NURı VECHıKELLEZı MELEE ERKANE ARŞıKE VE ES ELUKE Bı KUDRATıKELLETı VE KADDERTE BıHA ALA HALKıKE VE Bı RAHMETıKELLETı VESıAT KULLE ŞEYıN KADıR LA ıLAHE ıLLA ENTE YA MUĞıYSU EĞıSNı YA MUĞıYSU EĞıSNı YA MUĞıYSU EĞıSNı.''

Bu duayı tam 3 kere tekrarlar ve kalkar fakat garip bişey olur tam karşıda aynı simsiyah bir atın üstünde simsiyah bir adam belirir ve hırsız tüccarı bırakıp ona yönelir hırsız atı çok süratli sürer siyah atın üstüne diğer adam tek bir hareketle hırsızı yere düşürür.daha sonra tüccarın yanına getirir

ve tüccara şöyle der;

- öldür onu?

tüccar;

- ben hayatımda hiç kimseyi öldürmedim bunuda öldürmek istemem!

ve siyah atın üstünde ki adam kendisi hırsızı öldürür.

tüccar sorar;

- sen kimsin ben 3 katta ki meleklerden biriyim

tüccar;
nasıl geldin buraya der

melek;
sen ilkinde duayı okudun biz dedik allah içindir.
sen ikinci defa okuduğunda bizde dedik aşşağıda galiba bişeyler oluyor
sen üçüncü defa okduğunda gökteki kapılar öylesine bir çalındıki biz dedik aşşağıda çok mühim bişiler oluyor ve bende hemen Allaha dua ettim yalvardım seni kurtarmak için ve Allahta duamı kabul etti ben de geldim seni kurtardım ve tüccar hemen şükür secdesine kapandı ve meleğe de çok teşekkür etti
Tüccar gelişen olayı daha sonrasında ise peygamber efendimize nakletti ve peygamber efendimizde şöyle buyurdu;

'' Hiç şüphe yokturki Allah-ü teala sana ismi azam duasını telkin etti.
Kimki duasından önce ism-i azam duasını okursa ve daha sonra duasını yaparsa Allah muhakkak onun duasını kabul edecektir çünkü Allah'ın isimlerinin içinde en yüce si ismi azam duasıdır.'' buyurdu.

Allah'ın rahmetti ve bereketi üzerinizde olsun arkadaşlar

TÜĞLERİM DİKEN DİKEN OLDU ÇOK GÜZEL Bİ OLAY YA.BENDE BU DUAYI ALDIM OKURUM ARTIK.SAĞOLASIN PAYLAŞTIĞIN İÇİN.
alkisalkisalkis

millet ben çıkıyorum ..herkese ii akşamlar ...sabaha kadar azıcık dedikodumu edin de sabah okuyacak birşeylerim olsun ...verip veriştirin sağdan soldan ..:roflol::roflol::roflol:

millet ben çıkıyorum ..herkese ii akşamlar ...sabaha kadar azıcık dedikodumu edin de sabah okuyacak birşeylerim olsun ...verip veriştirin sağdan soldan ..:roflol::roflol::roflol:

kız robot sen kpss den kaç aldın hangi bölüm mezunusun ve şu anda nerde görev yapıyosun bende bu yıl kpss ye giricem şansımı denicem bakalım hayırlısı

rica ederim yamancım ne demek bol bol okuyun bu duayı ama inanarak hayatınızdaki değişimi göreceksiniz allah istedikten sonra herşey olur allah hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin bütün bebiş isteyenlere bebiş hamile annelerimize kolay doğum ve bebişlerimiz olduktan sonrada onlara bakma gücü kuvveti versin

yaman cok sagol cok guzel bi duaymis.

jaya varya git bence bugun kendi ailende kal o kocana ders olsun bi kca gunde donme eveee ne bu yaa delimi nedir ne istiyor sendenn senin yaninda olacagina yaptigina bak

allah razı olsun cnm duaların gücüne sonuna kadar katılıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…