Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

EMıN MıSıN??
Yağmurun birgün kesilmeyeceğinden
Hiç bitmez görünen hayat ırmağının birgün kurumayacağından

Seni alıp diyar diyar gezdiren rüzgarın duruvermeyeceğinden

EMıNMıSıN?
Hep atan yüreğinin duruvermeyeceğinden
Gören gözünün hep göreceğinden

Duyan kulağının hep duyacağından

EMıNMıSıN?
Ben olmazsam olmaz dediğin işlerin asla sensiz yapılamayacagından
Sen olmazsan dünyanın duruvereceğinden

Seslendiğinde titrettiğini sandığın şu dağların hep emrinde olacağından

EMıNMıSıN?
Sana uzanan ellerin hep yanında olacağından
Yüreğini verdiklerinin birgün sırtını dönüp gidivermeyeceğinden

EMıNMıSıN?
Cennetlere götürün beni dediğin yolda giderken
Arkada gözü yaşlı, bir gönlü kırık bırakmadığından

Ve o gönlün seni Hak divanında tutmayacağından

EMıNMıSıN

Dağların,taşların,semaların birgün senin arkandan ağlayacağından
Nefs ve şeytana hadlerini bildirdiğinden
EMıNMıSıN?
Karanlığın içinde kaybolup giden çığlıkları duyabildiğinden

Yüreğindeki ışıktan başkalarına da verebildiğinden

EMıNMıSıN?

Güzel bir hayat yaşadığından

ve
Yapabileceğin herşeyi yaptığından
EMıNMıSıN???

salihacım inş kırmızıları görmezsin bebişin seninledir inş bende inş göreceğim bebeğimi sağol güzel dileklerin için..

Bat cnm tam kaÇ haftalık oldun Şİmdİ senn

yamancım bugün 7hafta 1 günlük oldu 2.ayımıza bi hafta kaldı sende heveslenmeye başlamısşın keşke dahada bi heveslensende başlasan çalışmalara..

meryemcim sağol şimdi iyiyim ama sürekli uyku modundayım uykuya doyamıyorum bide bi kaç gündür suyada kanamıyorum bu kadar su içmezdim canım kontrolum yarın saat 1de bebeğimi görücem inş bisorunla karşılaşmam dua et benim için olurmu..

umutluyuz iyiyim canım sen nasılsın seninde işin zor canım ya ama kızlara katılıyorum yabancı yerde rahat edemezsin eşindende ayrı kalmanı gönül istemez ama seninde doğumdan sonra çok iyi bakılman rahat etmen gerek eşinde yanında olacaktır eminim manevide olsa sen üzme yeterki kendini..

jayacım varya senin böyle üzüldüğünü okuyunca o kaynananı kocanı gırtlaklayasım geliyo ya benim haddim değil tabi ama çok sinirleniyorum seni üzmelerine canım arkadaşlar çok doğru söylüyorlar şimdi o evden çıktın çıktın çıkamzsan daha sonra hiç fırsatın olmayacak eşinin bence kendine güveni yok ayrı bi eve çıkmaya ama herkes evini nasıl geçindiriyorsa oda geçindirir sen ona destek olduktan sonra birikmişinizde varmış bence başka eve çıkmak için doğru zaman sen onlarla oturdukça ruh sağlığında bozuluyor hakkında hayırlısı canım ya inş güzel haberler verirsin bize..

yamancım çok güzel bi hikaye bayıldım tüğlerim diken diken oldu okurken bende kopyaladım okuyacağım bende sağol bizlerle paylaştığın için..

bat cnm yaa haziran temmuz gibi yurt dışına çıkacağız o yüzden dönünce allahın izni ile başlayacağız çalışmalara allah ne zaman verirse bizede

bat cnm yaa haziran temmuz gibi yurt dışına çıkacağız o yüzden dönünce allahın izni ile başlayacağız çalışmalara allah ne zaman verirse bizede

hayırlısı olsun canım inşyurt dışında güzel vakit geçirirsin bende çıkmak isterdim ablam austruada yanına gitmeyi çok istiyorum evlendi gitti evinin nasıl olduğunu ev ortamını dahibilmiyorum..

meryemcim ya senden biisteğim var eğer yapabilirsen hani gebelik takip çizelgesi varya kardeşin banada yapabilrmi biz eşimle çok uğraştık yapamadık sana ve kardeşine zahmet olmazsa bana yapabilirmi şimdiden yapsanda yapamasanda çok teşekkür ederim...

Yarın kaÇta gıdıyosun cnm
hayırlı haberlerle gel ınŞallah

tamam canim kardesim yarin gelince soylerim sanada yapar

Ollllleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy sıte dÜzelmııııııııŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

herkeze selammm sitede sorunmu vardi ben dunden beri girmedigim icin bilmiyordum...bugun erken kalktim ama neti acicak zamanimm olmadii islerim vardi onlari yaptimm...battt nerelerde doktora gidicekti gelmedi galiba dahaa yaman nasilsin citir jaya canim sen nasilsin ic giyimci sen...ve digerlerii nasilsinizz

kizlar bizim bir zamanlar bir listemiz vardi ...biraz kayboldu gitti ama !!!

ben yinede söleyim 3 mart regl tarihimdi hala olmadim bel agrilarim gecti test yapdim ama negatif..

beklemedeyim

kizlar bizim bir zamanlar bir listemiz vardi ...biraz kayboldu gitti ama !!!

ben yinede söleyim 3 mart regl tarihimdi hala olmadim bel agrilarim gecti test yapdim ama negatif..

beklemedeyim

bugun zaten 3 mart degilmii bekleseydin keske bi kac gunn olmazsa yapardin

BEN BURDAYIM CİCİM..
DİVXFİLMİZLE.ORG SİTESİNDEN ÇİZGİ FİLM İZLEDİM ŞİMDİ
GENÇLİK FİLMİ İSLİORUM :dance:

SATIŞ YAP KIZ SATIŞŞŞ BATACAK FİRMAAAAsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

şimdi sezeryan sonrası annelerin kalan kilo ve göbek sorunlarını okudum çok üzüldüm ya :sinifsinif:
acil rejime girmem lazım 67-68 arası geziyorum hamilelikte ya çok kilo alırsam düşünsenize 20 arsam 88 :1shok: olurum aman ya rabbim allah korusun yanarız wallaa :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…