Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Cnm ideal anne kilo alımı 9-12 kilo
doktorlar asla 12 yi geçmeyin diyorlar ben
ilk bebeğimde 9 kilo aldım
sezeryandı dümdüz karnım var....bayanssulusmile

Cnm ideal anne kilo alımı 9-12 kilo
doktorlar asla 12 yi geçmeyin diyorlar ben
ilk bebeğimde 9 kilo aldım
sezeryandı dümdüz karnım var....bayanssulusmile

AYYY ŞİMDİ HEPTEN MORALİM BOZULDU BEN ŞİMDİDEN KİLOLUYUM YA SONRASI NOLACAK OFF YAAA mafoldumben ABLAM 12 KİLO ALDI BENDE ÖYLE OLSAM SÜPER OLCAK AMA BUNA RAĞMEN GENE 80 OLCAM AYY YÜREĞİME İNECEK WALLA YA BENİM ZAYIFLAMAM LAZIM KIZLAR ÇOK ÜZÜLDÜM ŞİMDİBAK YAA :çok üzgünüm:

Tatlım sen bebişini bir doğur sonra diyet yapa 1-2 yıla toparlarsınnn..
Gebelik öncesi 1-2 ay kala diyet olmazzzzz bence kaydirigubbakcemile5

Tatlım sen bebişini bir doğur sonra diyet yapa 1-2 yıla toparlarsınnn..
Gebelik öncesi 1-2 ay kala diyet olmazzzzz bence kaydirigubbakcemile5

AMA YAAAAA eyvahedigeldismile SEN BENİ KALPTEN Mİ GÖTÜRCEN NEDEN OLMASIN mafoldumben DAHA TEMMUZA 3 AY VAR HEM BRZ BARİ ZAYIFLATYAYAIM EN İYİSİ BENN

Baaaat gÜzelım gelmedınmı halaa merak edıyorum ama yaaa

yaman ben sana söylemiştim nası
zayıflıycanı dene onu bi

Iç giyimci ben bu gün pek kötüyüm ya eyvahedigeldismile 68 kiloyum hamilelikte en az 12 alsam 80 olurum düşününcede üzülüyorum rabbim güzellikler versin

(eşşeğe bindimde ayak sallaması kalmış gibiyim haa kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :roflol: )

yaman ben sana söylemiştim nası
zayıflıycanı dene onu bi

KIZ SENDE ÇOK ACIMASIZSIN HAA sempatiksalakcinni O KADARCIK ŞEYLE NASIL DURAYIM BEN -tatlicadiarzu- HEM O TARİF NASILDI YAZSANA BİDAHA :çok üzgünüm: :a015:

YA DOKTORA GİTSEN REJİM YAZSA SANA 8 KİLO FELAN VERİR ÖYLE HAMİLE KALIRSIN DAHA SAĞLIKLI OLUR. NE BİLİYİM KIZIM YA LAHANA ÇORBASINI DENE DİYORUM YANAŞMIOSUN bilmiyorumkismile

Kız senin boy kaç boyyyyyyyy????

KIZ SENDE ÇOK ACIMASIZSIN HAA sempatiksalakcinni O KADARCIK ŞEYLE NASIL DURAYIM BEN -tatlicadiarzu- HEM O TARİF NASILDI YAZSANA BİDAHA :çok üzgünüm: :a015:

OTURDUĞUN YERDEN Mİ ZAYIFLAMAYI DÜŞÜNÜYORSUN kaydirigubbakcemile3 DUR YAZAYIM TEKRAR.

1 KÜÇÜK LAHANA 1 HAVUÇ 1 KÜÇÜK KEREVİZ YARIN DEMET MAYDONOZ AZ KARA BİBER ÇOK AZ TUZ. BUNLARIN HEPSİNİ KAYNAYAN SUYA KESEREK AT İYİCE HAŞLANSIN SONRA MAKİNEYLE ÇORBA KIVAMINA GETİR.,
HERGÜN İSTEDİĞİN KADAR BU ÇORBADAN SEBZE VE MEYVE YİYEBİLİRSİN.(1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ.MUZ DOMATES HARİÇ.)
BU KADAR 1 HAFTA DENE BUNU 4 KİLO VERCEKSİN

mafoldumben mirmirmirmir :a015: :çok üzgünüm: :uhm:

D_kupcu boyumda 160 cm kılomda besılı dana mısalı 68

ANAAA BUNALIMA BAĞLADI AĞLAYIP DURUYOR.
YAMAN KENDİNE GEL KIZ ÜZÜLME BAK BUNU YAPMAYA ÇALIŞ
ÇOK HAFİFLEMİŞ HİSSEDECEKSİN KENDİNİ yerimseniben

AY BİYERDEN TUTUP BAŞLAMAM LAZIM KIZLAR DİMİ YA EVLENİRKEN 62 KİLOYDUM
EVLENDİM OLAN OLDU sempatiksalakcinni BEKARKEN BU KADAR İŞ YAPMAZ RAHATTIM EVLENDİM UYUMAYA VAKTİM YOK AMA KİLO ALIYORUM :uhm:

AY BİYERDEN TUTUP BAŞLAMAM LAZIM KIZLAR DİMİ YA EVLENİRKEN 62 KİLOYDUM
EVLENDİM OLAN OLDU sempatiksalakcinni BEKARKEN BU KADAR İŞ YAPMAZ RAHATTIM EVLENDİM UYUMAYA VAKTİM YOK AMA KİLO ALIYORUM :uhm:

SEN MUHASEBECİ DEİLMİSİN OTURUYORSUN HEP
ONDANDA ALIRSIN KİLOYU. GERÇİ ARTIK BENDE DÜKKANDA OTURUYORUM
2 KİLO ALDIM :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…