BEN GELDİMMMMMbayanssulusmile
şimdi sezeryan sonrası annelerin kalan kilo ve göbek sorunlarını okudum çok üzüldüm ya :sinifsinif:
acil rejime girmem lazım 67-68 arası geziyorum hamilelikte ya çok kilo alırsam düşünsenize 20 arsam 88 :1shok: olurum aman ya rabbim allah korusun yanarız wallaa :a015:
Cnm ideal anne kilo alımı 9-12 kilo
doktorlar asla 12 yi geçmeyin diyorlar ben
ilk bebeğimde 9 kilo aldım
sezeryandı dümdüz karnım var....bayanssulusmile
bugun zaten 3 mart degilmii bekleseydin keske bi kac gunn olmazsa yapardin
ya canim baska topiklerde arkadaslar adet günü yapinca cikar diyince dayanamadim.keske dedigin gibi yapmasaydim
bekliyorum insallah kirmizilar gelmezde kan testi yaptircam bu sefer.
AYYY ŞİMDİ HEPTEN MORALİM BOZULDU BEN ŞİMDİDEN KİLOLUYUM YA SONRASI NOLACAK OFF YAAA mafoldumben ABLAM 12 KİLO ALDI BENDE ÖYLE OLSAM SÜPER OLCAK AMA BUNA RAĞMEN GENE 80 OLCAM AYY YÜREĞİME İNECEK WALLA YA BENİM ZAYIFLAMAM LAZIM KIZLAR ÇOK ÜZÜLDÜM ŞİMDİBAK YAA :çok üzgünüm:
Tatlım sen bebişini bir doğur sonra diyet yapa 1-2 yıla toparlarsınnn..
Gebelik öncesi 1-2 ay kala diyet olmazzzzz bence kaydirigubbakcemile5
SATIŞ YAP KIZ SATIŞŞŞ BATACAK FİRMAAAAsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
ayyy şimdi hepten moralim bozuldu ben şimdiden kiloluyum ya sonrası nolacak off yaaa mafoldumben ablam 12 kilo aldı bende öyle olsam süper olcak ama buna rağmen gene 80 olcam ayy yüreğime inecek walla ya benim zayıflamam lazım kızlar çok üzüldüm şimdibak yaa :çok üzgünüm:
yaman ben sana söylemiştim nası
zayıflıycanı dene onu bi
Iç giyimci ben bu gün pek kötüyüm ya eyvahedigeldismile 68 kiloyum hamilelikte en az 12 alsam 80 olurum düşününcede üzülüyorum rabbim güzellikler versin
(eşşeğe bindimde ayak sallaması kalmış gibiyim haa kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :roflol: )
Iç giyimci ben bu gün pek kötüyüm ya eyvahedigeldismile 68 kiloyum hamilelikte en az 12 alsam 80 olurum düşününcede üzülüyorum rabbim güzellikler versin
(eşşeğe bindimde ayak sallaması kalmış gibiyim haa kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :roflol: )
KIZ SENDE ÇOK ACIMASIZSIN HAA sempatiksalakcinni O KADARCIK ŞEYLE NASIL DURAYIM BEN -tatlicadiarzu- HEM O TARİF NASILDI YAZSANA BİDAHA:çok üzgünüm: :a015:
OTURDUĞUN YERDEN Mİ ZAYIFLAMAYI DÜŞÜNÜYORSUN kaydirigubbakcemile3 DUR YAZAYIM TEKRAR.
1 KÜÇÜK LAHANA 1 HAVUÇ 1 KÜÇÜK KEREVİZ YARIN DEMET MAYDONOZ AZ KARA BİBER ÇOK AZ TUZ. BUNLARIN HEPSİNİ KAYNAYAN SUYA KESEREK AT İYİCE HAŞLANSIN SONRA MAKİNEYLE ÇORBA KIVAMINA GETİR.,
HERGÜN İSTEDİĞİN KADAR BU ÇORBADAN SEBZE VE MEYVE YİYEBİLİRSİN.(1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ.MUZ DOMATES HARİÇ.)
BU KADAR 1 HAFTA DENE BUNU 4 KİLO VERCEKSİN
mafoldumben mirmirmirmir :a015: :çok üzgünüm: :uhm:
ANAAA BUNALIMA BAĞLADI AĞLAYIP DURUYOR.
YAMAN KENDİNE GEL KIZ ÜZÜLME BAK BUNU YAPMAYA ÇALIŞ
ÇOK HAFİFLEMİŞ HİSSEDECEKSİN KENDİNİ yerimseniben
AY BİYERDEN TUTUP BAŞLAMAM LAZIM KIZLAR DİMİ YA EVLENİRKEN 62 KİLOYDUM
EVLENDİM OLAN OLDU sempatiksalakcinni BEKARKEN BU KADAR İŞ YAPMAZ RAHATTIM EVLENDİM UYUMAYA VAKTİM YOK AMA KİLO ALIYORUM :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?