Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

160 boy 68 kilo tabiki çok ama hemen moralini bozma cnm
uzun vadede sağlıklı kilo vere bilirsin cnm:kedi:

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
İYİ MORAL VERDİN DEMEK ÇOK HAAA Çok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
İYİ MORAL VERDİN DEMEK ÇOK HAAA Çok üzgünüm çoook

ayoll kızımda 70 kiloyu gördüüüüm
8 yılda anca 54-55 kiloya indim
şimdi gene kilo alacam akannehir ayoool bende akılmı kaldı sana verecekkk laelaelaelaelae

slm kızlar meryemcim yamancım beni sormuşsunuz bebeğimi ve kalp atışlarını duydum sonunda o kadar güzel bi duyguki ağlamamak için kendimi zor tuttum ve çok heyacanlı ve stresliydim doktorum bu ne halin ne oldu sana dedi kadın benim halimden etkilenmiş oda kötü oldu korkmuş bian kendine gel artık dedi bak herşey yolundaymış bebeğim büyümüş ve çok sağlıklıymış inş hep böyle devam eder rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın amin...

esracım evet listemiz var ama yetişemiyorum o kadar çabuk ilerliyorki sayfalar bulamıyorum listeyi...

ay canım senin adına çok sevindim inşaALLAH herşey böyle güzel devam eder canım benim.RABBİM inşaALLAH hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.

2. bebişimin kalp atışlarını ben nezaman duyacağım bakalımmm

ay canım senin adına çok sevindim inşaALLAH herşey böyle güzel devam eder canım benim.RABBİM inşaALLAH hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.

salihacım çok teşekkür ederim darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah o kadar rahatladımki anlatamam sanki üstümden büyük bir yük kalktı..:teytey::dance::sm_cool:

hadi gözün aydın bat allah bizede o günleri
görmeyi nasip etsin inş..

OH BEE ÇOKRAHATLADIM CNM
KALP ATIŞINI DUYDUN DEMEK ŞÜKÜR YAAA :dance:
HADİ BAKALIM BUNDAN SONRASIDA GÜZEL GEÇER UMARIM YAA :CüvCüv: :ecrin_bebek: :1hug:

OH BEE ÇOKRAHATLADIM CNM
KALP ATIŞINI DUYDUN DEMEK ŞÜKÜR YAAA :dance:
HADİ BAKALIM BUNDAN SONRASIDA GÜZEL GEÇER UMARIM YAA :CüvCüv: :ecrin_bebek: :1hug:

çok sağol yamancım valla bende çok rahatladım artık içim ferah bi sorun yok inşallah bundan sonrada olmaz güzel dileklerin için çok sağol canım..olumunekankayizsmile

Ee kaÇ haftasın 7+ dımı Çok ŞÜkÜr kalp atıŞı var bulantılar devammıı

kızlar ben çıkıyorum çok yoruldum biraz uzanıcam sonra görüşmek üzere öpüyorum hepinizi kocaman..opuyorumnanaktan

Ee kaÇ haftasın 7+ dİmİ Çok ŞÜkÜr kalp atıŞı var bulantılar devammıı

evet yamancım 7+2 bulantı olmazmı bu dönemden sonra dahada çoğalacakmış özellikle bebeğin saçları çıkmaya başladığı vakit mide bulantısı çok olurmuş bide mide yanması...

evet yamancım 7+2 bulantı olmazmı bu dönemden sonra dahada çoğalacakmış özellikle bebeğin saçları çıkmaya başladığı vakit mide bulantısı çok olurmuş bide mide yanması...

ALLAH KOLAYLIK VERSİN CNM YA ÇOK SEVİNDİM MELEĞİNİN İLK SESLERİ BUNLAR HAYIRLISIYLA GEÇER BU DÖNEM İNŞALLAH
KUCAĞINIZA ALMAK TA NASİP OLUR:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…