Böle beklemek çok zorrr. 3 akşam kursum var
ve bu tarihlerde yumurtlama dönemimmm napacammm beeennn aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
YAW BU DA DÜŞÜNÜLECEK ŞEYMİ CİCİM KURSTAN GELİNCE İŞŞİN NE TUT ADAMI YAKASINDAN sırnaşık şey sositosositoŞeniz :jeyyar:
Böle beklemek çok zorrr. 3 akşam kursum var
ve bu tarihlerde yumurtlama dönemimmm napacammm beeennn aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
HADİ HADİ KAÇIRTMA YUMURTLSAMA ZMANINI
GEÇE BİARA SIKIŞTIRIRSIN KOCANI :jeyyar:
Ayyy yapcaz bişeyler artıkk neyse iş bitti kursa gideyimmm bariiii :gitme:
yarın görüşürüzzzzzz canlarımmmmmŞeniz
slm kızlar meryemcim yamancım beni sormuşsunuz bebeğimi ve kalp atışlarını duydum sonunda o kadar güzel bi duyguki ağlamamak için kendimi zor tuttum ve çok heyacanlı ve stresliydim doktorum bu ne halin ne oldu sana dedi kadın benim halimden etkilenmiş oda kötü oldu korkmuş bian kendine gel artık dedi bak herşey yolundaymış bebeğim büyümüş ve çok sağlıklıymış inş hep böyle devam eder rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın amin...
esracım evet listemiz var ama yetişemiyorum o kadar çabuk ilerliyorki sayfalar bulamıyorum listeyi...
evet yamancım 7+2 bulantı olmazmı bu dönemden sonra dahada çoğalacakmış özellikle bebeğin saçları çıkmaya başladığı vakit mide bulantısı çok olurmuş bide mide yanması...
kızlar merhaba benım adetım 5 gun gecıktı ıkıncı gun gecıkınce test yaptım evde negatıftı bugun hafıf kahve rengı az geldı sızce bır daha test yapsam mı hıç boyle gecıkmezdı
selam herkese günaydın ...dünden beridir kimse beni sormamış ulenn..
yaww dünki sitenin hali neydi öyle dumura uğradım iimi akannehir..neyse düzelmiş ..peki neden düzeldi acep bilgisi olan varmı ...
derman slm kizlar bence boyle daha guzel site
d_kupcu Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
SENİ GÖREMEYİNCE ohaoldumsmile ÇOK ÜZÜLDÜK YAS TUTTUK ONDAN SORAMAMIŞIZDIR CNM sempatiksalakcinni TOPİK BERBAT OLMUŞTU HAKKATEN YA
ŞİMDİ SÜPER AMA DİMİİİ
yasına da sana da ulennn:dilcikar: ..geç dalganı bakalım ..sabah eşref saatimdesin birazdan açılırım merak etme sıra bana gelecek ..:roflol::roflol:
bence de bu hali gayet süper ..diğeri neydi öyle ..resmen siteden soğudum heee..akannehirakannehir
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dua edın gıdıyorum doktora ne olur dualarınız bendne esırgemeyın ınsallah sevınclı haberle gelırırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?