Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Böle beklemek çok zorrr. 3 akşam kursum var
ve bu tarihlerde yumurtlama dönemimmm napacammm beeennn aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Böle beklemek çok zorrr. 3 akşam kursum var
ve bu tarihlerde yumurtlama dönemimmm napacammm beeennn aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

YAW BU DA DÜŞÜNÜLECEK ŞEYMİ CİCİM KURSTAN GELİNCE İŞŞİN NE TUT ADAMI YAKASINDAN sırnaşık şey sositosositoŞeniz :jeyyar:

YAW BU DA DÜŞÜNÜLECEK ŞEYMİ CİCİM KURSTAN GELİNCE İŞŞİN NE TUT ADAMI YAKASINDAN sırnaşık şey sositosositoŞeniz :jeyyar:

valla hal kalmıyooo tatlım ya .. bebek yapacazzz diyeeee sositosositoCADIARZU:kedi:delikafadulden :jeyyar:
yahu anlatsalar inanmazdım heeee
neyse artık yapacaz bişeylerrrrr .. nerde benim yeni aldığım cicilerrr bakiiimmm şutarafagitti

HADİ HADİ KAÇIRTMA YUMURTLSAMA ZMANINI
GEÇE BİARA SIKIŞTIRIRSIN KOCANI :jeyyar:

Ayyy yapcaz bişeyler artıkk neyse iş bitti kursa gideyimmm bariiii :gitme:
yarın görüşürüzzzzzz canlarımmmmmŞeniz

kızlar merhaba benım adetım 5 gun gecıktı ıkıncı gun gecıkınce test yaptım evde negatıftı bugun hafıf kahve rengı az geldı sızce bır daha test yapsam mı hıç boyle gecıkmezdı

evet yamancım 7+2 bulantı olmazmı bu dönemden sonra dahada çoğalacakmış özellikle bebeğin saçları çıkmaya başladığı vakit mide bulantısı çok olurmuş bide mide yanması...

canim cok sevindim adinaa allah cinsiyetinide ogrenmeyi nasip eder insallah en kisa zamanda...canimm mide bulantin belki olur ama bellide olmaz kendi annende olmamissa kizlarindada olmazz benim oyle oldu cunki..bide saclar cikmasi felan boyle seyler yok canimm mide yanmasi var ama cocugun saclardan kaynaklanmiyorr internetten bakarsan nedenlerini ogrenirsin...mide yanmasii yagli seyler yediginde ve gec yemek yediginde oluyor onlara dikkat edersen hc bisey olmuyor bide kabuzluk olur diyolar onada cozumm kuru kayisi bire bir cozumm canimm..bende yarin gidicemm bebesimi gorcem insallahh...neyse iyi geceler kizlarr gorusuruz

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

günayyydınn kızlaarrrrr

d_kupcu kıssss giydinmi yeni cicileriniii

selam herkese günaydın ...dünden beridir kimse beni sormamış ulenn..
yaww dünki sitenin hali neydi öyle dumura uğradım iimi akannehir..neyse düzelmiş ..peki neden düzeldi acep bilgisi olan varmı ...

slm kizlar bence boyle daha guzel site

selam herkese günaydın ...dünden beridir kimse beni sormamış ulenn..
yaww dünki sitenin hali neydi öyle dumura uğradım iimi akannehir..neyse düzelmiş ..peki neden düzeldi acep bilgisi olan varmı ...

SENİ GÖREMEYİNCE ohaoldumsmile ÇOK ÜZÜLDÜK YAS TUTTUK ONDAN SORAMAMIŞIZDIR CNM sempatiksalakcinni TOPİK BERBAT OLMUŞTU HAKKATEN YA
ŞİMDİ SÜPER AMA DİMİİİ

derman slm kizlar bence boyle daha guzel site

KESİNLİKLE BÖYLE İYİ

d_kupcu Günaydınnnnnnnnnnnnnnn

NAPTINIZ AKŞAM HUU HUUUUU :icecream:Şeniz

kizlar erevizyon sarkisini beyendiniz mi ben acikcasi beyenmedim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dua edın gıdıyorum doktora ne olur dualarınız bendne esırgemeyın ınsallah sevınclı haberle gelırırm

[/QUOTE]NAPTINIZ AKŞAM HUU HUUUUU :icecream:Şeniz[/QUOTE]

ne yapacaklar her zaman kocanla senin yaptığını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…