Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ayyy giyemedim adamım hasta olduuu yaaaa :sinifsinif: :umursamaz: :gitme:

günaydın kızlarrrrrrrrr....
D_dupçu geçmiş olsun eşine.allah şifalar versin.
Kız robot sitede güncelleme var dı o yüzden bi süre kapattılar birnevi
bakım gibi bişey yapılıyor ok.
Kız yamancım sen nasılsın diğer arkadaşlar nasılsınız.

Ya sorma cicim yaaa herif hasta oldu
çocuk yapacazzz tıkk yokkk :jeyyar:
bu günde mal almaya gitti geç gelecekkkk :dilcikar:
öffff 2 gün kaybettimmm yaaaasempatiksalakcinni

tüh yumurtlama günü kaçtı desene.
neyse telafi edersiniz sonra aklinialirimsmile

gunaydın kızlar, dun sıteyı oyle gorunce benımde ıcımden yazmak gelmedı. Neysekı duzelmıs.
Bat canım gozun aydın. Bebısın ıyı olmasına sevındım. En guzel an kalp atıslarını gordugun an gercekten. Bende o zaman cok duygulanmıstım. Insallah devamı da boyle hayırlı guzel gelır
mızmız canım ıyı haberlerle gel. Gelırgelmez bızı haberdar et olurmu. Allah gonlune gore versın. Meryemcım sende soktora gıdecekmıssın. Senden de guzel haberler beklıyoruz unutma.
D-kupcu esıne gecmıs olsun canım. Uzme kendını gunler torbaya gırmedıya, herseyde bır hayır vardır.
Yamaaan cıtır dedık dıye sımdı nazmı yapıyorsun. Kılo sorunu hepımızde var valla. Ben de bu muhasebe ısıne baslamadan once 55 kıloyu gecmezdım. Artık hep 58 kıloyum ve hamılelıkte ınanılmaz kılo aldım. Goren kız bebek sanıyor zaten. Daha 2 hafta once 20 kılo almıstım bıle. Doguma daha 2 ay var dusun artık. Elbırlıgı ve kararlılıkla hepsınden kurtulacagız ınsallah.
Ozlem, robot, salıha, ıcgıyımcı ve dıgerlerı sızler nasılsınız.
Ben hala evdekılerle konusmuyorum. Esım harıc. Bugun ogluma dolap sıparısını verıcem. Istedıgı kadar kovsun dengesız kadın.Madem benım o evde olmamdan rahatsız oluyor, o dusunsun. Ctesı oglusumu gormeye gıdecegız. Zaten son ıs gunum olacak. Ptesı odamı temızleyıp salı gunu arkadasımla (esımın amcakızı ve kaynanam onuda hıc sevmez,bızı tanıstıran kız) pıknıge gıdecegız. Cuma da annemlere gıdecegım ve 3 gun ordayım. Yanı tatıl planlarımı yapmaya basladım kızlar. Allah benı, esımı ve oglumu dengesız ınsanların serrınden korusun..:ecrin_bebek: Hepınıze guzel bır gun dılıyorum

tüh yumurtlama günü kaçtı desene.
neyse telafi edersiniz sonra aklinialirimsmile

Aslında biraz karışık cnm. Şimdi ben DKHapını erken bıraktım olmam gerekenden 8 gün önce adet oldum. Yani adet düzenim bozuldu 21 günde olurken bu ay 13-14 gün sonra olmuş oldum. Nette baya araştırdım bu ay için düzenli olmayan adet tarihlerinde yumurtlama zamanını hesaplayamıyorum.
Doktora sordum nette gün aşırı ilişki olsun mutlaka denk gelir dedi..

Sizce???????????????

Sağol cnm öle tabi günlerrrrrr çoookkk hihoyyyt

Aferin sana şöyleeeeee süprizzzzz kendine kıymet ver azıcık onlar senden çekinsin sen kendini ne üzüyon. Giyin süslen gez oda çatlasın yaaaa.. Onlar yokmuş gibi davran. Onlara en büyük cezaaa bu eminnn ol cnm olumunekankayizsmile

sende her gunu cift degerlendir kaybini gider tatlima.s.

canım benim de bugün 8. gün oldu adetim geçikeli hala adet olmadım.
üşütmüşüm ondan dedi doktor. EVET BENCEDE SİZ GÜNAŞIRI YAPIN DENK GELİR
BENİM DOKTOR DA ÖLE DEDİYDİ.
GÜN AŞIRI BAK UNUTMAAA :kedi:aklinialirimsmile

tatlim ins olurda bunun gun asirisi falan olmaz sanirim

Tamam cnm kısmet bazı şeyler yaaa..
Kızlar yarın işten çıkıp çıkmayacağım belli olacak...
Evde hiç oturmadım ilginç olucaaak benim için
Kendimi garip hissediyorum :kedi:

Aslında işimi yaptığım halde sırf bayan olduğum için
işten çıkarılma dururmum var. Bıktım bu ayrımdan yaaa alsanaalsanasmile

ins cikmazsin tatlim hayirlisi olsun

Jayacım ŞÜkÜrkı aĞzından azıcık gÜzel Şeyler Çıktı senın adına sevındım
hep umutlu ve mutlu ol emı

d_kupcu geÇmıŞ olsun eŞıne ama olsun her serde hayır vardır mutlaka

robotcum sen napıyoonn

derman sız ne kadardır denıyonuzz

kızlar bıde doĞum sonrası annelerın sorunları bÖlÜmÜnde anne haller ve sÜper komık okuyun mutlakaa

NE KADAR SAÇMA YAA CİNSİYET AYRIMI DEMEK klava:

çok şükür canım iyiyim. senden böyle güzel haberler aldıkça daha da iyi oluyorum canım. kendine dikkat et

valla dermancım duzelen bısey yok da ben kendımı toparlamaya calısıyorum. napım kocam arada kalıyor. Ona uzuluyorum. Yanı olan bıze oluyor. O yuzden son ıkı gundur de uykumu bıraz daha aldım, herhalde onun da etkısıyle bıraz rahatladım. Anlayıssız ınsanlar ıste. Aman bosver
D-kupcu canım yaa nasıl bır ayrım bu anlamadım. Isınle bayan olmanın ne alakası var. Anlatsana sunu merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…