kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dua edın gıdıyorum doktora ne olur dualarınız bendne esırgemeyın ınsallah sevınclı haberle gelırırm
Ya sorma cicim yaaa herif hasta oldu
çocuk yapacazzz tıkk yokkk :jeyyar:
bu günde mal almaya gitti geç gelecekkkk :dilcikar:
öffff 2 gün kaybettimmm yaaaasempatiksalakcinni
tüh yumurtlama günü kaçtı desene.
neyse telafi edersiniz sonra aklinialirimsmile
D-kupcu esıne gecmıs olsun canım. Uzme kendını gunler torbaya gırmedıya, herseyde bır hayır vardır.
nasılsınız.
Ben hala evdekılerle konusmuyorum. Esım harıc. Bugun ogluma dolap sıparısını verıcem. Istedıgı kadar kovsun dengesız kadın.Madem benım o evde olmamdan rahatsız oluyor, o dusunsun. Ctesı oglusumu gormeye gıdecegız. Zaten son ıs gunum olacak. Ptesı odamı temızleyıp salı gunu arkadasımla (esımın amcakızı ve kaynanam onuda hıc sevmez,bızı tanıstıran kız) pıknıge gıdecegız. Cuma da annemlere gıdecegım ve 3 gun ordayım. Yanı tatıl planlarımı yapmaya basladım kızlar. Allah benı, esımı ve oglumu dengesız ınsanların serrınden korusun..:ecrin_bebek: Hepınıze guzel bır gun dılıyorum
Ya sorma cicim yaaa herif hasta oldu
çocuk yapacazzz tıkk yokkk :jeyyar:
bu günde mal almaya gitti geç gelecekkkk :dilcikar:
öffff 2 gün kaybettimmm yaaaasempatiksalakcinni
sende her gunu cift degerlendir kaybini gider tatlima.s.
Aslında biraz karışık cnm. Şimdi ben DKHapını erken bıraktım olmam gerekenden 8 gün önce adet oldum. Yani adet düzenim bozuldu 21 günde olurken bu ay 13-14 gün sonra olmuş oldum. Nette baya araştırdım bu ay için düzenli olmayan adet tarihlerinde yumurtlama zamanını hesaplayamıyorum.
Doktora sordum nette gün aşırı ilişki olsun mutlaka denk gelir dedi..
Sizce???????????????
canım benim de bugün 8. gün oldu adetim geçikeli hala adet olmadım.
üşütmüşüm ondan dedi doktor. EVET BENCEDE SİZ GÜNAŞIRI YAPIN DENK GELİR
BENİM DOKTOR DA ÖLE DEDİYDİ.
GÜN AŞIRI BAK UNUTMAAA :kedi:aklinialirimsmile
Tamam cnm kısmet bazı şeyler yaaa..
Kızlar yarın işten çıkıp çıkmayacağım belli olacak...
Evde hiç oturmadım ilginç olucaaak benim için
Kendimi garip hissediyorum :kedi:
Aslında işimi yaptığım halde sırf bayan olduğum için
işten çıkarılma dururmum var. Bıktım bu ayrımdan yaaa alsanaalsanasmile
gunaydın kızlar, dun sıteyı oyle gorunce benımde ıcımden yazmak gelmedı. Neysekı duzelmıs.
Bat canım gozun aydın. Bebısın ıyı olmasına sevındım. En guzel an kalp atıslarını gordugun an gercekten. Bende o zaman cok duygulanmıstım. Insallah devamı da boyle hayırlı guzel gelır
mızmız canım ıyı haberlerle gel. Gelırgelmez bızı haberdar et olurmu. Allah gonlune gore versın. Meryemcım sende soktora gıdecekmıssın. Senden de guzel haberler beklıyoruz unutma.
D-kupcu esıne gecmıs olsun canım. Uzme kendını gunler torbaya gırmedıya, herseyde bır hayır vardır.
Yamaaan cıtır dedık dıye sımdı nazmı yapıyorsun. Kılo sorunu hepımızde var valla. Ben de bu muhasebe ısıne baslamadan once 55 kıloyu gecmezdım. Artık hep 58 kıloyum ve hamılelıkte ınanılmaz kılo aldım. Goren kız bebek sanıyor zaten. Daha 2 hafta once 20 kılo almıstım bıle. Doguma daha 2 ay var dusun artık. Elbırlıgı ve kararlılıkla hepsınden kurtulacagız ınsallah.
Ozlem, robot, salıha, ıcgıyımcı ve dıgerlerı sızler nasılsınız.
Ben hala evdekılerle konusmuyorum. Esım harıc. Bugun ogluma dolap sıparısını verıcem. Istedıgı kadar kovsun dengesız kadın.Madem benım o evde olmamdan rahatsız oluyor, o dusunsun. Ctesı oglusumu gormeye gıdecegız. Zaten son ıs gunum olacak. Ptesı odamı temızleyıp salı gunu arkadasımla (esımın amcakızı ve kaynanam onuda hıc sevmez,bızı tanıstıran kız) pıknıge gıdecegız. Cuma da annemlere gıdecegım ve 3 gun ordayım. Yanı tatıl planlarımı yapmaya basladım kızlar. Allah benı, esımı ve oglumu dengesız ınsanların serrınden korusun..:ecrin_bebek: Hepınıze guzel bır gun dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?