Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bende anlamadım cnm. Ben bilgi işlem şefiyim... Web tasarım ve ürün tasarımları için işe alındım 11 ay olmak üzere.. Bakma şef olduğuma aldığım maaş 800 ytl klava: neresi şef se... neyse işim çok yoğun değil di... Sonra müdürüm istifa etti . Sonra yeni eleman aldılar erkek tabiii. Şimdi müdürüm gitmekten vazgeçti .. eee yeni elemanda var.. Şimdi bana dedikleri o senin yapamadıklarını yapıyo işte masa altına giriyoo işçilerle çalışa biliyo falan filannn.. Ama beni işe alırken benim işim tamir değildi ki zaten ben işçiyle neden muhattap olayım ki... Yani sonuç beni buradan şutlamak... Bana başka bölüm teklif edeceklermiş yada çıkaracaklarmışşş sonuççç bu :mymeka: kötükedihüso

canım yaa, bu patronların hepsı aynı. sacmalamıslar ama. Bılgı ıslem sefı masaların altına gırıp ıscılerlemı calısmalıymıs. Ne komık. Nesye sıkma canını. Hakkında hayırlısı olsun tatlım. Bırsure dınlenırsın en kotu ıhtımalle. Belkı bebıs olur bu arada. Esının maası ıyımı barı. Isden cıkmak sarsmasın sızı.

ben de dolap sıparısı vermekten yıne vazgectım .::--)) ne kararsızsın dıyeceksınız. Ama dolaptan vazgecmedım. Esımle konustum sımdı. Once koctasa fılan bakalım dedık. Az once sıtesıne de baktım. Gayet guzel ve uygun dolapları var. Zaten 1 yıl sonra yegenımın cılak odasını alıcam. Bakarsınız o zamana kadar Allah bır kapı acarda evımız olur.

Cnm benim benim ilk bebişimin tek beşiği vardı biliyon mu ne dolabı ne süslü yatağı parada vardı ama mudana etmedim.. Ne oldu kendileri kaybettiler..
mevlüt yapacaklar insanlar onları ayıplayacaklar sen canını sıkma... bencede gez dolaş hemen karar verme.... en güzelini ve sağlamını alırsın cnm bölelikleeeeeolumunekankayizsmile

Eşim esnaf bayan giyim firması var işler tabii durgun ama çıkan tezgahtara 500-600 veriyordum ben yaaa. Tezgahtar almam bebiş olup bitene kadar eşimle çalışırım ya ne var
yoramıcam kendimi aaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

bu özel şirketlerin ALLAH hayırlarını versin. 3 kuruş para veriyolar kanımızı emecekler nerdeyse.

aynen cnm aynen Rabbim onları bildiği gibi etsinnn klava:

ee ne guzel ıste. Esının yardımcı bırıne ıhtıyacı varsa hem bebısın olursa da zorlanmazsın. Insallah ıslerınızde acılır. Butun sektorler aynı valla. Benım esımde taksıcı. Bazen dusununce kızamıyorum ona. Ben calısmasam, kıra odesek bıde bebek olacak sımdı. Gecınmek cok zor bu zamanda. Ama ıste evdekıler boyle yapmasaydı keske. Esımde dıyor bırak onlar utansın. Gelen gıden gorucek nasıl olsa. Bebegımız saglıklı olsun, mutlu, huzurlu, sevgı dolu bır hayatı olsun da varsın esyası eksık olsun. Ama ılk bebek olunca ınsan heves edıyor ıste. Neyse hepımızın hakkında hayırlısı

[QUOTE
aynen cnm aynen Rabbim onları bildiği gibi etsinnn klava:[/QUOTE]

ben 6 yıldır özel şirketteyim burda başladım ve 6 yıldır da aynı yerde devam ediyorum. sabah 7,30 akşam 6,30 çalışıyorum ve aldığım maaş 950,00 cumartesi de çalışıyorum tabi. 950,00 olalı da 1 ay oldu. ama patron yine hiç bir işe yaramazmışız muamelemesi yapıyor. aman aman lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

[QUOTE
aynen cnm aynen Rabbim onları bildiği gibi etsinnn klava:

ben 6 yıldır özel şirketteyim burda başladım ve 6 yıldır da aynı yerde devam ediyorum. sabah 7,30 akşam 6,30 çalışıyorum ve aldığım maaş 950,00 cumartesi de çalışıyorum tabi. 950,00 olalı da 1 ay oldu. ama patron yine hiç bir işe yaramazmışız muamelemesi yapıyor. aman aman lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:[/QUOTE]

Ya ben 4 yıl bilgisayar öğretmenliği yaptım geçici her yıl başka başka yerde haftada sadece 3-4 gün ders olurdu ben 800 küsür alıyordum zaten.. Özel bana göre değil ya
şu kpss den iyi bir not alayımm torpil morpill girecem devleteee yaaa başka yolu yokkk

özel gerçekten zor ve imkanları kısıtlı ben yıllık iznimi dahai tam kullanamıyorum 21 gün yıllık iznim var adam bana 1 hafta izin veriiyo ve geriye kalan günlerin ücretini de vermiyor ne tuhaf değil mi

robotcum sen napıyoonn

iidir ne olsun çalışıyorum iş güç çoluk çocuk diyeceğim ama son kısmı yok henüz :roflol: gerçi bizim evin çoluğu da çocuğu da benimya o ayrı :roflol:

hay allahım sinir oluyorum varya böyle insanlara ..kendileri milyarder olup da asgari ücretle işçi çalıştırırlar ya da az maaşla ..insanda biraz vicdan olması lazım tamam çok da büyük paralar vermek de ii değil çünkü bu sefer de işçi çalışmayabilir nasılsa ii para alıyorum diye ama bu zamanda geçim şartlarına göre bir ayarlama yapmaları lazım ...ben bir gün zengin olursam tüm işçileri 1000 liradan başlatacağım

Ozlem, robot, salıha, ıcgıyımcı ve dıgerlerı sızler nasılsınız.

iidr ..sana da allah kolaylık versin ..durumun gerçekten çok zor ama sabırlısın demekki sabredebiliyorsun ..o da marifet ..ben olsam çoktan bin kere çıkıp gitmiştim o evden ...
sabrını tebrik etmek lazım ...sabrın sonu selamettir ama inş. senin için de öyle olur
opuyorumnanaktan

özel gerçekten zor ve imkanları kısıtlı ben yıllık iznimi dahai tam kullanamıyorum 21 gün yıllık iznim var adam bana 1 hafta izin veriiyo ve geriye kalan günlerin ücretini de vermiyor ne tuhaf değil mi

Valla ya aynen... Benim arkadaş devlette memur 1 aya yakın tatil yapıyooo hasta oldumu alıyo 1 hafta raporrr oh yatıyooo.. 2 tane bebek yaptı her ikisindede 1 yıl nerdeyse izin aldı yarısı ücretli yarısı yarım ücretli gibi bişeyyy anlamadım... Ben hamile kalsam saniyesinde atacaklar beni zatennn...
Eşim akşam dedi canını sıkm gelirsin çalışırız 3 kuruş kazansakta onu paylaşırız üzme kendini dedi yeter bana opuyorumnanaktan

Valla kızlar hepsı aynı bu patronların. Ben de sabah 9 da ısbası yapıyorum,aksam 20.30 da cıkıyorum. Oda evım uzak dıye. Dıgerlerı 9 da cıkıyor. Aldıgım maas 1,5 yıldır burda 1 yıldır oncekı yerde 950 tl. Bıde yol parası oduyorum . Yanı bu zamanda canını almadan 3 kurusu vernıyorlar

valla ayrı sehırlerde olmasak bıraraya gelır fıkır uretır ıs kurardık. Ne heyecanlı ve guzel olurdu dımı. Ayyyy fılmlerdekı gıbı.

burdada 1,5 yıl oldu ıste daha yıllı kızın kullanamadım.Zaten ılk yıl 1 hafta verıyorlar. 3 yıldan sonra da 10 gun kullanıyorsun ve bıze de bunun ıcın odeme yapılmıyor. Yanı adamlar kendı kanınlarını kendı koyuyort ısıne gelırse . Ne sacma dımı. Ama ıs dıne ımana gelınce onlardan dındarı yok. Hem hakkımızı yıyecekler hem dındar olacaklar. Yazık valla.

Bu hafta başka bir arkadaşım kpss den 70 almıştı adliye mülakatlarını geçti atandı
mayısta başlıcak. lise mezunu bişey bilmezzz cnm 1300 maaşla başlıcakkk
08:00 - 17:30 çalışma saati ohhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhihoyyyt

yaa eltımde kpss ye hazırlanıyor. Ben 93 mezunu oldugum ıcın ve yasım 34 oldugu ıcın cesaret edemıyorum. Hersey zamanında guzel ıste. Aaaah ah. Keske fırsatım olsa da ben de gırsem

yaa eltımde kpss ye hazırlanıyor. Ben 93 mezunu oldugum ıcın ve yasım 34 oldugu ıcın cesaret edemıyorum. Hersey zamanında guzel ıste. Aaaah ah. Keske fırsatım olsa da ben de gırsem

aaa benim eltim 35 yaşında oda kursa yazıldı girecek kpss ye okumanın yaşı yok
annemin arkadaşı oğluyla öss ye girdi 56 yaşında eczacılığı bitirdi kadın eczane aştı
bizde salak salak baka kaldık nediyon sen yaaa
ev hanımıydı 3 çocuklu
şimdi aylık kazancı 15-20 milyar ya uçtu gitti kadınnn :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…