valla dermancım duzelen bısey yok da ben kendımı toparlamaya calısıyorum. napım kocam arada kalıyor. Ona uzuluyorum. Yanı olan bıze oluyor. O yuzden son ıkı gundur de uykumu bıraz daha aldım, herhalde onun da etkısıyle bıraz rahatladım. Anlayıssız ınsanlar ıste. Aman bosver
D-kupcu canım yaa nasıl bır ayrım bu anlamadım. Isınle bayan olmanın ne alakası var. Anlatsana sunu merak ettım
Bende anlamadım cnm. Ben bilgi işlem şefiyim... Web tasarım ve ürün tasarımları için işe alındım 11 ay olmak üzere.. Bakma şef olduğuma aldığım maaş 800 ytlklava: neresi şef se... neyse işim çok yoğun değil di... Sonra müdürüm istifa etti . Sonra yeni eleman aldılar erkek tabiii. Şimdi müdürüm gitmekten vazgeçti .. eee yeni elemanda var.. Şimdi bana dedikleri o senin yapamadıklarını yapıyo işte masa altına giriyoo işçilerle çalışa biliyo falan filannn.. Ama beni işe alırken benim işim tamir değildi ki zaten ben işçiyle neden muhattap olayım ki... Yani sonuç beni buradan şutlamak... Bana başka bölüm teklif edeceklermiş yada çıkaracaklarmışşş sonuççç bu :mymeka: kötükedihüso
ben de dolap sıparısı vermekten yıne vazgectım .::--)) ne kararsızsın dıyeceksınız. Ama dolaptan vazgecmedım. Esımle konustum sımdı. Once koctasa fılan bakalım dedık. Az once sıtesıne de baktım. Gayet guzel ve uygun dolapları var. Zaten 1 yıl sonra yegenımın cılak odasını alıcam. Bakarsınız o zamana kadar Allah bır kapı acarda evımız olur.
canım yaa, bu patronların hepsı aynı. sacmalamıslar ama. Bılgı ıslem sefı masaların altına gırıp ıscılerlemı calısmalıymıs. Ne komık. Nesye sıkma canını. Hakkında hayırlısı olsun tatlım. Bırsure dınlenırsın en kotu ıhtımalle. Belkı bebıs olur bu arada. Esının maası ıyımı barı. Isden cıkmak sarsmasın sızı.
bu özel şirketlerin ALLAH hayırlarını versin. 3 kuruş para veriyolar kanımızı emecekler nerdeyse.
[QUOTE
aynen cnm aynen Rabbim onları bildiği gibi etsinnnklava:
robotcum sen napıyoonn
Bende anlamadım cnm. Ben bilgi işlem şefiyim... Web tasarım ve ürün tasarımları için işe alındım 11 ay olmak üzere.. Bakma şef olduğuma aldığım maaş 800 ytlklava: neresi şef se... neyse işim çok yoğun değil di... Sonra müdürüm istifa etti . Sonra yeni eleman aldılar erkek tabiii. Şimdi müdürüm gitmekten vazgeçti .. eee yeni elemanda var.. Şimdi bana dedikleri o senin yapamadıklarını yapıyo işte masa altına giriyoo işçilerle çalışa biliyo falan filannn.. Ama beni işe alırken benim işim tamir değildi ki zaten ben işçiyle neden muhattap olayım ki... Yani sonuç beni buradan şutlamak... Bana başka bölüm teklif edeceklermiş yada çıkaracaklarmışşş sonuççç bu :mymeka: kötükedihüso
Ozlem, robot, salıha, ıcgıyımcı ve dıgerlerı sızler nasılsınız.
özel gerçekten zor ve imkanları kısıtlı ben yıllık iznimi dahai tam kullanamıyorum 21 gün yıllık iznim var adam bana 1 hafta izin veriiyo ve geriye kalan günlerin ücretini de vermiyor ne tuhaf değil mi
Valla kızlar hepsı aynı bu patronların. Ben de sabah 9 da ısbası yapıyorum,aksam 20.30 da cıkıyorum. Oda evım uzak dıye. Dıgerlerı 9 da cıkıyor. Aldıgım maas 1,5 yıldır burda 1 yıldır oncekı yerde 950 tl. Bıde yol parası oduyorum . Yanı bu zamanda canını almadan 3 kurusu vernıyorlar
Bu hafta başka bir arkadaşım kpss den 70 almıştı adliye mülakatlarını geçti atandı
mayısta başlıcak. lise mezunu bişey bilmezzz cnm 1300 maaşla başlıcakkk
08:00 - 17:30 çalışma saati ohhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhihoyyyt
yaa eltımde kpss ye hazırlanıyor. Ben 93 mezunu oldugum ıcın ve yasım 34 oldugu ıcın cesaret edemıyorum. Hersey zamanında guzel ıste. Aaaah ah. Keske fırsatım olsa da ben de gırsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?