Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

BEN DE alacağım inş. zaten 12 hafta hakkın var rapordu v.s. 5-6 ayı bulur ondan sonra da ücretsiz izin alacağım inş...

BEN DE alacağım inş. zaten 12 hafta hakkın var rapordu v.s. 5-6 ayı bulur ondan sonra da ücretsiz izin alacağım inş...

Sen kadrolu memurdun dimi cnm sempatiksalakcinni
kpss lemi atandınnn bakimmm merak ettimmmm

benim atanmam için 86 üstü almam lazımmm Çok üzgünüm çoook

Hadı yaa super valla .. bravo kadına. Insana cesaret gelıyor. Olurmu olur. Ama eltım kursa da gıdıyor. Benım ona vaktım olacakmı bakalım. Bekledıgım bır ıs vardı , ondan haber cıksa hersey mukemmel olacak benım ıcın ama yok malesef

Kızlaaaaar ben rejİme baŞladım akŞam hafİf yedİm
ve yatmadan yoĞurt yedİm sİrkelİ su İÇtİm
sabah kepek ekmeĞİyle ve tost yedİm ofİste evden Çıkmadan da bİ kase yoĞurt ve keten tohumu attım İÇİne onu yedİm
ÖĞlen haŞlanmıŞ patates yoĞurt ve sÜt tatlısı var
Öyle bİrden kasmam kendİnmİ ama hafİfletecepİm brz yemeĞİmİ

Son düzenleme:
Valla sadesı de var, meyvelısı de var, ben genelde bu ıkısını yıyordum. Cok da guzeller. Cıkolatalısı bıle var ama hıc yemedım onu. Deneyecegım merak edıyorum tadını

Ben hayatta sut ıcmezdım. Nesfeetle cok guzel gıdıyor. Ama dıgerlerınden alma sakın. Ben bır kere reklamda cıkan K Fleks mıdır nedır onu aldım ve yıyemedım cope attım

[/COLOR][/B]

canım başladın mı rejime hayırlı olsun.
yediklerin iyi zayıflatır yatmadan önce de içsene sirkeli suyu daha etkili.
birde aklına geldikçe ılık su iç canım

Ben hayatta sut ıcmezdım. Nesfeetle cok guzel gıdıyor. Ama dıgerlerınden alma sakın. Ben bır kere reklamda cıkan K Fleks mıdır nedır onu aldım ve yıyemedım cope attım

evet canım en iyisi nesfeet bende sabahları yiyorum
ama lıgt sütle yemek daha iyi yağsız olması lazım sütün

evet ıcgıyımcı ben de lıght sutle yıyordum. Dogum olsun yıne baslıcam rejıme. Spora da gıtmek ıstıyorum ama olakı gıdemezsem evde calısıcam. Mekık vs. Bıde belı calıstıran yuvarlak bısey varya ondan alıcam.Haa bıde ip alıp evde ip atlıcambayanssulusmile

iyiyim jaya sağol bebiş için bebek şekeri falan baktık dün kapı süsü aldım olarla uğraşıyordum pazar günü de eşim gidecek ankaraya gerginim bu aralar

evde çalışmak daha rahat aynen.
ip mi atlıycan güm güm ses çıkar kız alt katta biri yoktur umarım :roflol:

İp atlamaya dikkattttt zemuszemus

evde çalışmak daha rahat aynen.
ip mi atlıycan güm güm ses çıkar kız alt katta biri yoktur umarım :roflol:

altta esımın amcasının oglu oturuyor canım. Ama karı koca calısıyorlar. O yuzden sorun olmaz sanırım. Hep odamda halı serılı oldugu ıcın ses yapmam. Şu meshur nıvea body cdsını ındırttım kardesıme ama baktım da hıc oyle kılo verdırecek bır hareket yok ıcınde. Valla 1 ay ıcınde tıg gıbı zarıf bır bayan olmak ıstıyorum.. Dogumdan 1 ay sonra baslamam lazım. Keske hepımız yakın olsak, ıyı gurup kurardık valla.
Umutluyuz canım uzulme. Allah buyuktur. Esım gecıcı sureyle gıdıyorsa ısyerı senın bebek bekledıgını bılmıyormu yaa. Baskasını gonderseler

Kızlarrrr Şımdı gıttımnestle nesfıt aldım kendıme bende baŞlayacaĞım yrn sabah hayırlısıyla bakalım.Öyle bırden olmasada yavaŞtan kısayım kendımı bı 5-6 kılo versem sÜper olucak ta kısmet bakalım

umutluyuz alah kavuŞtursun cnm yaa

kızlar desteĞınız ve verdıĞınız bılhıler ıÇın teŞekkÜ ederımmm

Cnm kendine çantanda taşıyabileceğin gibi bir ajanda edin
gün içinde ne yersen yazzzzz..
Bölelikle az yemeye başlarsın hatalarını görürsünnnn kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…