arkadaş devlette memur 1 aya yakın tatil yapıyooo hasta oldumu alıyo 1 hafta raporrr oh yatıyooo.. 2 tane bebek yaptı her ikisindede 1 yıl nerdeyse izin aldı yarısı ücretli yarısı yarım ücretli gibi bişeyyy anlamadım...
BEN DE alacağım inş. zaten 12 hafta hakkın var rapordu v.s. 5-6 ayı bulur ondan sonra da ücretsiz izin alacağım inş...
aaa benim eltim 35 yaşında oda kursa yazıldı girecek kpss ye okumanın yaşı yok
annemin arkadaşı oğluyla öss ye girdi 56 yaşında eczacılığı bitirdi kadın eczane aştı
bizde salak salak baka kaldık nediyon sen yaaa
ev hanımıydı 3 çocuklu
şimdi aylık kazancı 15-20 milyar ya uçtu gitti kadınnn :uhm:
canım sabahları nesfeet ye. Tadı guzel, tok tutuyor.
hadi yaa
yemedim hiç neli oluyo bunlar cnm bilmiyorum kiiii
[/COLOR][/B]Kızlaaaaar ben rejİme baŞladım akŞam hafİf yedİm
ve yatmadan yoĞurt yedİm sİrkelİ su İÇtİm
sabah kepek ekmeĞİyle ve tost yedİm ofİste evden Çıkmadan da bİ kase yoĞurt ve keten tohumu attım İÇİne onu yedİm
ÖĞlen haŞlanmıŞ patates yoĞurt ve sÜt tatlısı var
Öyle bİrden kasmam kendİnmİ ama hafİfletecepİm brz yemeĞİmİ
Ben hayatta sut ıcmezdım. Nesfeetle cok guzel gıdıyor. Ama dıgerlerınden alma sakın. Ben bır kere reklamda cıkan K Fleks mıdır nedır onu aldım ve yıyemedım cope attım
evet ıcgıyımcı ben de lıght sutle yıyordum. Dogum olsun yıne baslıcam rejıme. Spora da gıtmek ıstıyorum ama olakı gıdemezsem evde calısıcam. Mekık vs. Bıde belı calıstıran yuvarlak bısey varya ondan alıcam.Haa bıde ip alıp evde ip atlıcambayanssulusmile
evde çalışmak daha rahat aynen.
ip mi atlıycan güm güm ses çıkar kız alt katta biri yoktur umarım :roflol:
Kızlarrrr Şİmdİ gİttİmnestle nesfİt aldım kendİme bende baŞlayacaĞım yrn sabah hayırlısıyla bakalım.Öyle bİrden olmasada yavaŞtan kısayım kendİmİ bİ 5-6 kİlo versem sÜper olucak ta kısmet bakalım
umutluyuz alah kavuŞtursun cnm yaa
kızlar desteĞİnİz ve verdİĞİnİz bİlhİler İÇİn teŞekkÜ ederİmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?