kızlarrrr şimdi gittimnestle nesfit aldım kendime bende başlayacağım yrn sabah hayırlısıyla bakalım.öyle birden olmasada yavaştan kısayım kendimi bi 5-6 kilo versem süper olucak ta kısmet bakalım
umutluyuz alah kavuştursun cnm yaa
kızlar desteğiniz ve verdiğiniz bilhiler için teşekkü ederimmm
evet kadroluyum ..84 ile atandım ..işletme mezunuyum..evet kpss ile atandım ama mülakat filan yok direk ösymnin yerleştirmesi ile atandım ..ben beklemedim okul bittiği yıl sınava girdim ertesi yıl da atamam oldu çok şükür :Saruboceq:23 yaşında gencecik bir memure idim kaydirigubbakcemile3Sen kadrolu memurdun dimi cnm sempatiksalakcinni
kpss lemi atandınnn bakimmm merak ettimmmm
benim atanmam için 86 üstü almam lazımmm Çok üzgünüm çoook
canım sabahları nesfeet ye. Tadı guzel, tok tutuyor.
evet kadroluyum ..84 ile atandım ..işletme mezunuyum..evet kpss ile atandım ama mülakat filan yok direk ösymnin yerleştirmesi ile atandım ..ben beklemedim okul bittiği yıl sınava girdim ertesi yıl da atamam oldu çok şükür :Saruboceq:23 yaşında gencecik bir memure idim kaydirigubbakcemile3
Aferin alkisalkisalkis cnm sana en iyisini yapmışsın bende
bilgisayar olarak atanmak istiyorum kısmetse o yüzden sakarya en son 86 larda aldı..
Kursa yazıldım başladım çalışmalara en son 70'e yakın almıştım ben bakalım bu sefer ne alacağımmm bilmiyorumkismile
evet kadroluyum ..84 ile atandım ..işletme mezunuyum..evet kpss ile atandım ama mülakat filan yok direk ösymnin yerleştirmesi ile atandım ..ben beklemedim okul bittiği yıl sınava girdim ertesi yıl da atamam oldu çok şükür :Saruboceq:23 yaşında gencecik bir memure idim kaydirigubbakcemile3
Aferin alkisalkisalkis cnm sana en iyisini yapmışsın bende
bilgisayar olarak atanmak istiyorum kısmetse o yüzden sakarya en son 86 larda aldı..
Kursa yazıldım başladım çalışmalara en son 70'e yakın almıştım ben bakalım bu sefer ne alacağımmm bilmiyorumkismile
ben kursa filan gitmedim haziranda sınavlarım bitti temmuzda sınava girdim bir ay öyle baktım işte ..çok şükür 84 aldım ..valla bu sene belki ben de girerim denemk babında ..bir de uzmanlık müfettişlik gibi kariyer meslekler çıkar belki diye kpss puanım yanımda dursun diyorum daha ii bir yer çıkarsa başvururum ..inş. ALLAH gönlüne göre verir..puanlar tercih edilme oranı ile doğru orantılı ..hiç tercih edilmemiş bir yeri yazdın diyelim puanın düşük de olsa oraya atanabiliyorsun ..çok tercih ediliyorsa puan ona göre artıyor tabi..
Valla yaman benıde heveslendırdın sımdı. Hadı dogsun artık oglusum. Annesının zayıflayıp, yenı cıcıler alıp babasını yanı kocısımı bastan cıkarmam lazımmmmmmmmmmmmmmm
negatıffffffffff hemde kocamannnnnnnnnnnnnnnn
ÜZÜLMEK YOK DENEMELERE DEVAM ARKADAŞIM
:Saruboceq::Saruboceq:
negatıffffffffff hemde kocamannnnnnnnnnnnnnnn
bence de ..durmak yok yola devam diyecektim sonra bi anda parti sloganı olduğu aklıma geldi ..içgiyimciyi de okuyunca fena güldüm hee..ii uydurmuş :roflol:
kızlar adetımı nasıl soksem yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?