Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

meryeeeeeem canım gıttınmı doktora
canim doktorum 2 saat sonra gidicem suan annemdeyimm evde pc acasim gelmedi... sen nasilsin canim
negatıffffffffff hemde kocamannnnnnnnnnnnnnnn

miz miz canim uzulme herseyde vardir muhakkak bi hayirr yeri ve zamani geldiginde olur insallah canim pess etmek yokk son gaz devam calismalara stres yapma kendinee

slm kizlar nasilsinizz bat nerdesin topikte goremedim bugun senii..yamann nasilsin canimm d-kupcu ic giyim siz nasilsiniz derman sen.....insallah herkez iyidir....deryaa yokk yaa hannem umutluyuzz minnozda yokkkk
HANNEM UMUTLUYUZ DERYA MINNOZ ARANIYORRRRRR HABERRR VERINN KIZLARR NERELERDESINIZZZ:::::::::::::::::::

AMANNN meryemcim ne olsun oturduk kuluçkaya bebek bekliyooooz
bekle bekle bekle başka yapacak ne var kiiiiiii kaydirigubbakcemile3

slm kizlar nasilsinizz bat nerdesin topikte goremedim bugun senii..yamann nasilsin canimm d-kupcu ic giyim siz nasilsiniz derman sen.....insallah herkez iyidir....deryaa yokk yaa hannem umutluyuzz minnozda yokkkk
HANNEM UMUTLUYUZ DERYA MINNOZ ARANIYORRRRRR HABERRR VERINN KIZLARR NERELERDESINIZZZ:::::::::::::::::::[/QUOTE]

aman canım ne olsunya bugün canım sıkılıyor hava kapalı ondan
heralde sağol iiyiyim yani opuyorumnanaktan

Şeffaf olun arkadaşlarrr gösteriiin kendinizi iiiiii sengözlerimebaksanab yerimseniben :jeyyar:

Kızlar müdürümle görüştüm şimdi bana personel sorumluluğu işini teklif edeceklermiş...
Bu ay sonu sözleşmem bitiyor. Kabul etsem mi kiiiii ?
Web tasarımda bende olacakmış belki maaş artışıda isteriiim kısmet
sizce nasıl olurrrr insan kaynakları zormudur ki ???????????????

zordur tabi ama hayatta zor olmayan şeymi var ..yaparsın paşa paşa ..ben nelerle uğraşıyorum burda bi bilsenakannehirakannehirakannehir

ben çıkıyorum herkese ii akşamlar ...dedikodumu yapın dedim geçen gün yapmadınız ..neyse birinin aklına gelir de beni çekiştirirse çok memnun olacağım ...kaydirigubbakcemile3

zordur tabi ama hayatta zor olmayan şeymi var ..yaparsın paşa paşa ..ben nelerle uğraşıyorum burda bi bilsenakannehirakannehirakannehir

ayyy öle biraz zam yaparlarsa devam ederim şimdi hemen işte bulamam bakma küçümsüyooz ama genede haçlık oluyooor...
Evime bir sürü avize ve banyo dolabı beyendim ayyy hep para hep para

Hayat zor pahalı acımasız kızlar ya naparsınız

bızde kocacıĞımla akŞama termal otele gıdeceĞız havuza umarım ıyı geÇer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…