Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Hayat zor pahalı acımasız kızlar ya naparsınız

bİzde kocacıĞımla akŞama termal otele gİdeceĞİz havuza umarım İyİ geÇer

oohhh hanfendi ohhh havuz filan biz çalışalımmm ohhhhhhh sefannn olsunnn :lepi:

Olurrr tatlımmm

Tanıt bakalım kendini şekerrrrrr sengözlerimebaksanab

insallah olur canim kaydirigubbakcemile3 ama eylülden önce düsünmem yasak seker (bir hastaliktan dolayi) Benim var bi kizim 10 yasinda, baya bi ara verdim olmiycak diye de korkuyorum... bu konuda nedense bir türlü postif düsünemiyorum :sinifsinif:

batcim regl oldum ben..listede en üstte ben vardim sanirim..

gelecek muhtemel regl tarihim 28 subat.:gitme:

OO SEN TECRÜBELİ ANNESİN YANİ
GEÇMİŞ OLSUN RAHATSIZLIĞIN NEDİR :gitme:

OO SEN TECRÜBELı ANNESıN YANı
GEÇMıŞ OLSUN RAHATSIZLIĞIN NEDıR :gitme:

eh öyle oluyo biraz galiba:ecrin_bebek: gerci kizimla beraber büyüdük barbi bebek oynaya oynaya kaydirigubbakcemile3

Canim ben 2 bucuk yil önce tiroid kanseri oldum... tedavisi yeni bitti, su an kontrollerim devam ediyo..radyo terapi yani isin tedavisi dolayisiyle hamile kalmam icin en az 12 ay beklemem gerekiyomus, cocugun sagligi acisindan. Su an korunuyorum, eylül itibariyle korunmayi düsünmüyorum ama belki gerekli belki gereksiz evham yapiyorum.

HIIMM GENÇSİN SANIRIM kaydirigubbakcemile3
HASTALIIN İÇİN DE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM RABBİM BİDAHA YAŞATMASIN
ŞİMDİDEN KURUNTU YAPMA KENDİNE ALLAH İZİN VERİRSE ŞIP DİYE OLURR :ecrin_bebek:

sagol canim dileklerin icin, esim de cok kiziyo bana bu korkularimi dile getirince, ama napim bi türlü aklimdan cikmiyo ve cok hevesliyim tekrar anne olmaya, Allah her isteyene verir insallah saglikli, hayirli evlatlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…