Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hoşbulduk pinax cım
ben de agustos da evlendim yaklaşık bir aydır bebiş sahibi olmak istiyoruz
ondan dolayı bu topic bnm ilgimi çekti faydalı olacağını düşünoyurm

hoşbulduk pinax cım
ben de agustos da evlendim yaklaşık bir aydır bebiş sahibi olmak istiyoruz
ondan dolayı bu topic bnm ilgimi çekti faydalı olacağını düşünoyurm

HG ARAMIZA CNM DAHA TAZE GELİNSİN YANİ HADİ HAYIRLISI BAKALIM aklinialirimsmile

hos geldiniz kizlar yarin adet olmazsam umarim hamileyimdir

bende cok heycnaliyim cok hemde

hos geldiniz kizlar yarin adet olmazsam umarim hamileyimdir

hadı canım ınsallah hamılesındır. Keske bı test alsaydın. Yarın sabah yapardın

teolog hosgeldın canım. 6 aylık evlısın sanırım. Ben de o kadarken baslamıstım bebıs calısmalarına. Ama ben yaım yuzunden bu kadar ecele ettım. Senın acelen ne Allahaskına. Hakkında hayırlısı.

yaa benım klavyede sorun var sanırım. Yaşım yuzunden bekledım teolog. Belkı harf eksıklıgı yuzunden anlasılmaz

anlayamadım cnm yaım ne demek
bir de kızlar ben korkuyorum eşim de etrafımızda o kadar bebiş sahibi olmak isteyip de olamayanları görünce biraz ondan isitiyoyur zbir de ilk yıl hamile kalma şanı daha fazlaymış
siz daha iyi bilirsiniz ama

bende arabistand yasiyorum 4 aydir isitiyorum yeni evliyim bende

adetım nasıl sokturcem bıtkılerle bıran once gelsede uzerımdekı yuk ınse
ıkıncısı benım vajınamamda stresten galıba ıc dudak kısmında bırsey cıktı acıo wc cıktıkca yanıo
mercımek buyuklugunde ne etcem ben yaaaaaaaaa

ay canim ben simdi sana derdim, daha yeni evlisin önce evliliginin tadini cikar, evliligin otursun..esinle evliligin tadini cikarin diye ama biliyorum bu bebek istegi bambaska bisey, insan bir an önce istiyo.. Ben de cok erken anne oldum, hic pisman degilim ama, o zamanlar planlamadan olmustu, evliligimin basinda, simdiki aklimla bir iki yil beklerdim :) cok yasanmamislarim var hayatimda :hulya:

mızmız cım adaçayı için iyi bir adet söktürücü diyorlar ama bir dene istersen
hatta hamile olanlar için ilk 3 ay kullanılmaması öneriliyor düşük riskine neden olabileceği için

selam miz miz :) aslan percesi kaynat ic canim, söktürüyo ve düzene sokuyo...tecrübeyle sabit aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…