Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yaw ben zaten burda denize giremiorum bikini giymeme de gerek yok :)
kıyıya bir adım atıyorum su belime geliyor bir adım daha atsan boyu geçio korkuyorum ben

bende korkarim canim denizden, ama güzelligine dayanamiyorum giriyorum, ve saatlerce biraksalar cikmiyorum. Ama antalya denizi baya bi dalgali haklisin ))

Herkeze hayırlı hafta sonları bol bol bebişliiiii :CüvCüv:

deryacım yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Az once de 1 saatten fazla tel.da konustuk hala uste cıkmaya calısıyor. Dayanamadım yıne zırıl zırıl agladım da rahatladım azcık. Insanlar nıye bu kadar bencıl.. Valla yat kalk Allaha dua et, boyle bır ese sahıpsın.
Az once burdakı arkadasın annesı geldı. Ogluma 2 tane hırka ormus. Tam da tartısmanın ustune hırkalar gelınce ben ıyıce koptum.Butun gozyaslarımı akıttım. Baskaları bıle bebegıme deger verırken kaynanam olacak kadının yaptıkları hazmedılmıyor. Neyse yarın gorusuruz. Son ıs gunum. Sevınırken uzucu gelmeye basladı. Ne tuhafff

canim benimm valla senin bu yasadiklarinaa ne denir bilemiyorumm bol bol dua et canim allahh edilen dualari hic bir zaman geri cevirmezz sen cok sabirli davraniyorsun allah sana bi cikis kapisi vericektirr.dualaimm seninlee..o kaynanan olacagadaa allah bildigi gibii yapsinn uzullmee nolurr bebeginde seninde uzuluyorr onu simdiden uzmek istemezsin dimii lutfen onun icin ayakta dur kim ne derse desinn istende ayrilincaa cikar dolasirsin bebegine biseyler alirsinnn hergunn biseyler icin cikarsinnn hem sana hava olurr hemde kafan dagilirr canimm takmaa nolur su kendini bilmez bencil insanlarii esin senin icin cabalamiyorsa sende onun icin bisey yapmaaa cocgun ve kendin icinn ayaktaa durmann lazimm.uzulmee tatlim daha fazlaa cokk optumm senii..bakkk oglusummm diyorkii jale teyzem abimi uzmesinn diyorr opuyorumnanaktan

canım benım yaaaa cok tatlısın gercekten
kızlar herkese gunaydın. Bugun cok ıyıyım Allahıma cok sukur. Isyerınde son gunum, 1 saat sonra oglumu bebegımı canımı gormeye gıdecegız aşkımla. veeeeeeeeeee
dun aksam eve gıttım, yarım saat sonra kayınvalıdem elınde bebısıme aldıgı seylerle yanıma geldı, hıcbırsey olmamıs gıbı sunu yaparız bunu alırız fılan dedı. Sankı o odayı yapmak ıstemıs ben ıstememısım gıbı, bebek senın odanda olmaz, odasını yapıcaz tabı, bızım evımızdekı ılk bebek olacak fılan dedı. Yanı barıstık. Arada kavga etmek ıyı oluyor, acayıp ıyı davranıyordu aksam. Hersey yolunda yanı. Allah sızlerınde gonlunuze gore versın heeeeeerrrseyı. Hepınızı cok sevıyorum. Bebısım de sevıyor teyzelerı.

sana öle davrandığı için pişman olmuşutr eminim

günaydın jayacım geçmişteki yazıların beni çok üzdü kocanı tanımış olsam bi kasık suda boğardım bu kadarmı ilgisiz olur bi insan ya ama ettikleri yanına kalmayacak sen yeterki kendini üzme neyse şimdi iyi olmana çok sevindim inşallah kaynanan bundan sonra hep böyle iyi davranır anlar artık kıymetini oğluna oda yapılmasınada ayrıca çok sevindim bütün isteklerini yaptır hiçbirşeyden mahrum etme yiğenimi bugün görmeye gidecekmissin benden slm söle yiğenime öpüyorum ikinizide kendine çok iyi bal olurmu iznin inşallah çok çok güzel geçer ..

iç giyimci canım benim eşimde acayip oyun hastası evlendik balayından geldik evde pc yoktu ve eşim evdeydi hala biz evliliğimizin ilk haftaları hep kayınvalidemlerin evindeydik ne için pc vardı onlarda oyun için ben hergün ağlıyordum ve iki hafta orda kaldık kalmak bişey değil ama eşimin hergün benle ilgilenmek yerine oyun oynaması beni çok kırıyordu
ben hergün ağlıyordum çok tartıştık bunun yüzünden çok küstüm bağırdım kırıcı konuştum bana dediği laf ne yapayım başkaları gibi dışarlarda kahvelerdemi vakit geçireyim dioyrdu halada der ama allaha şükür şimdi eskisi kadar değil yine bakar ama eskiden saatlerse kalkmazdı şimdide playstation oynuyor ama hafta sonları seni çok iyi anlıyorum ama tavrını koy metin 2 oyunundan iki çocuk öldürüldü izlemişsindir muhakkak eşinin gittiğiyol yol değil bi an önce birinin ona dur demesi lazım ...

meryemcim çok geçmiş olsun iyimisin şimdi benimde başım ağrıyor midem çok bulanıyo uykum var çok halsizim bugün..

yamancık nbr nasıl gidiyo ve diğer arkadaşlarım sizler naılsınız...

bnm eşim de metin 2 cok oynar hatta ara ara ben de devam ettiririm çok şükür bağımlı değiliz sırf öldürülen çocuklardan dolayı bağımlı olmaktan korkuyoruz

Jayacım Çok sevındım bu gelıŞmeye gÖrdÜnmÜ bak allah ne bÜyÜk ne gÜzllıkler verıyo.

Bat cnm sen nasılsın bulantılar devammı hala

dıĞer kısssllaar sızın keyıfler nasıl.bızde yoĞunuz bugÜn ya umarım geÇ Çıkmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…