Ben giyerim çok karnım olmuyo benim kaydirigubbakcemile2
Bende Şİmdİden koca gÖbek var hemde tombİĞİm zaten gİyemem sanırımmm
hamile olunca göbekte kocaman olucak heralde aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
ama bide eteklileri var canim
yaw ben zaten burda denize giremiorum bikini giymeme de gerek yok :)
kıyıya bir adım atıyorum su belime geliyor bir adım daha atsan boyu geçio korkuyorum ben
cok uykummm varrrr disimmdee cok agriyorrr yaaaa
deryacım yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Az once de 1 saatten fazla tel.da konustuk hala uste cıkmaya calısıyor. Dayanamadım yıne zırıl zırıl agladım da rahatladım azcık. Insanlar nıye bu kadar bencıl.. Valla yat kalk Allaha dua et, boyle bır ese sahıpsın.
Az once burdakı arkadasın annesı geldı. Ogluma 2 tane hırka ormus. Tam da tartısmanın ustune hırkalar gelınce ben ıyıce koptum.Butun gozyaslarımı akıttım. Baskaları bıle bebegıme deger verırken kaynanam olacak kadının yaptıkları hazmedılmıyor. Neyse yarın gorusuruz. Son ıs gunum. Sevınırken uzucu gelmeye basladı. Ne tuhafff
geçmiş olsun cnm ya kıyamam nedendir acepp
canim benimm valla senin bu yasadiklarinaa ne denir bilemiyorumm bol bol dua et canim allahh edilen dualari hic bir zaman geri cevirmezz sen cok sabirli davraniyorsun allah sana bi cikis kapisi vericektirr.dualaimm seninlee..o kaynanan olacagadaa allah bildigi gibii yapsinn uzullmee nolurr bebeginde seninde uzuluyorr onu simdiden uzmek istemezsin dimii lutfen onun icin ayakta dur kim ne derse desinn istende ayrilincaa cikar dolasirsin bebegine biseyler alirsinnn hergunn biseyler icin cikarsinnn hem sana hava olurr hemde kafan dagilirr canimm takmaa nolur su kendini bilmez bencil insanlarii esin senin icin cabalamiyorsa sende onun icin bisey yapmaaa cocgun ve kendin icinn ayaktaa durmann lazimm.uzulmee tatlim daha fazlaa cokk optumm senii..bakkk oglusummm diyorkii jale teyzem abimi uzmesinn diyorropuyorumnanaktan
canım benım yaaaa cok tatlısın gercekten
kızlar herkese gunaydın. Bugun cok ıyıyım Allahıma cok sukur. Isyerınde son gunum, 1 saat sonra oglumu bebegımı canımı gormeye gıdecegız aşkımla. veeeeeeeeeee
dun aksam eve gıttım, yarım saat sonra kayınvalıdem elınde bebısıme aldıgı seylerle yanıma geldı, hıcbırsey olmamıs gıbı sunu yaparız bunu alırız fılan dedı. Sankı o odayı yapmak ıstemıs ben ıstememısım gıbı, bebek senın odanda olmaz, odasını yapıcaz tabı, bızım evımızdekı ılk bebek olacak fılan dedı. Yanı barıstık. Arada kavga etmek ıyı oluyor, acayıp ıyı davranıyordu aksam. Hersey yolunda yanı. Allah sızlerınde gonlunuze gore versın heeeeeerrrseyı. Hepınızı cok sevıyorum. Bebısım de sevıyor teyzelerı.
canım benım yaaaa cok tatlısın gercekten
kızlar herkese gunaydın. Bugun cok ıyıyım Allahıma cok sukur. Isyerınde son gunum, 1 saat sonra oglumu bebegımı canımı gormeye gıdecegız aşkımla. veeeeeeeeeee
dun aksam eve gıttım, yarım saat sonra kayınvalıdem elınde bebısıme aldıgı seylerle yanıma geldı, hıcbırsey olmamıs gıbı sunu yaparız bunu alırız fılan dedı. Sankı o odayı yapmak ıstemıs ben ıstememısım gıbı, bebek senın odanda olmaz, odasını yapıcaz tabı, bızım evımızdekı ılk bebek olacak fılan dedı. Yanı barıstık. Arada kavga etmek ıyı oluyor, acayıp ıyı davranıyordu aksam. Hersey yolunda yanı. Allah sızlerınde gonlunuze gore versın heeeeeerrrseyı. Hepınızı cok sevıyorum. Bebısım de sevıyor teyzelerı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?