eşim ilk başladığında eşimi tehdi ettiler elbiseni bize satman lazım yoksa ban yersin diye eşim yutmadı tabi başka kullanıcılar devreyue girdi hemen satın yoksa ban yersiniz diye eşim cvp vermeyince bıraktılar güya şikayet etmişler anlaşmalılar yani şimdi oynuyor ama bir saat yada yarım saat dikkatli olmak gerekiyor
Jayacım Çok sevİndİm bu gelİŞmeye gÖrdÜnmÜ bak allah ne bÜyÜk ne gÜzllİkler verİyo.
Bat cnm sen nasılsın bulantılar devammı hala
dİĞer kısssllaar sİzİn keyİfler nasıl.bİzde yoĞunuz bugÜn ya umarım geÇ Çıkmayız
iç giyimci canım benim eşimde acayip oyun hastası evlendik balayından geldik evde pc yoktu ve eşim evdeydi hala biz evliliğimizin ilk haftaları hep kayınvalidemlerin evindeydik ne için pc vardı onlarda oyun için ben hergün ağlıyordum ve iki hafta orda kaldık kalmak bişey değil ama eşimin hergün benle ilgilenmek yerine oyun oynaması beni çok kırıyordu
ben hergün ağlıyordum çok tartıştık bunun yüzünden çok küstüm bağırdım kırıcı konuştum bana dediği laf ne yapayım başkaları gibi dışarlarda kahvelerdemi vakit geçireyim dioyrdu halada der ama allaha şükür şimdi eskisi kadar değil yine bakar ama eskiden saatlerse kalkmazdı şimdide playstation oynuyor ama hafta sonları seni çok iyi anlıyorum ama tavrını koy metin 2 oyunundan iki çocuk öldürüldü izlemişsindir muhakkak eşinin gittiğiyol yol değil bi an önce birinin ona dur demesi lazım ...
evet canım 2 çocuk öldürüldü metin 2 oyunundan.
benim eşim 2 yıldır oynuyor banada aynen kahveye mi gideyim evimde oyun oynuyorum diyor. akşam konuştuk günde 2 saat oynucam oyun dedi söz verdi bana bakalım.[/QUO
benim eşim pcde travian diye bi oyunu oynuyordu ilk zamanlar çok tartıştık ben çok ağlıyordum ben neyim bu evde diye ama şimdi onu bıraktı bahçivanlar diyarı diye bir oyun var onu ve facebookta farmville diye oyun daha var onu oynuyor allahtan bu oyunların başında çok oturmuyor tarlayı ekip kalkıyor playstationda savaş oyunları oynuyodu ben artık isyan bayrağını çektim bıraktı hamile olduğumu öğrendiğinden beri oynamıyor çok nadir yani kozu buldum ben pek ayakta duramıyorum sağolsun herşeyio yapıyor bana meyve tabkları hazırlıyor süt içiriyormısırlar patlatıyor bende keyfime bakıyorum eminim senin eşinde düzelecektir yeterki sen onun suyuna giderek vazgeçirmeye çalış ...
canım benım yaaaa cok tatlısın gercekten
kızlar herkese gunaydın. Bugun cok ıyıyım Allahıma cok sukur. Isyerınde son gunum, 1 saat sonra oglumu bebegımı canımı gormeye gıdecegız aşkımla. veeeeeeeeeee
dun aksam eve gıttım, yarım saat sonra kayınvalıdem elınde bebısıme aldıgı seylerle yanıma geldı, hıcbırsey olmamıs gıbı sunu yaparız bunu alırız fılan dedı. Sankı o odayı yapmak ıstemıs ben ıstememısım gıbı, bebek senın odanda olmaz, odasını yapıcaz tabı, bızım evımızdekı ılk bebek olacak fılan dedı. Yanı barıstık. Arada kavga etmek ıyı oluyor, acayıp ıyı davranıyordu aksam. Hersey yolunda yanı. Allah sızlerınde gonlunuze gore versın heeeeeerrrseyı. Hepınızı cok sevıyorum. Bebısım de sevıyor teyzelerı.
baska biseyy derkenn canimmmdemir hapı çok kullandım ben de bana bi r etkisi oomadı başka şey olmasın sakın:)
meryem64 bi,kaç gündür bendede oluyordu ama bnm sorunum midemi üşüttüğümden dolayı idi havalar malum senin de öle olabilir
meryemcım canım ebnım, bat yaman teolog hepınız sagolun. Ben de cok sevındım Aynı evın ıcınde küslük hos olmuyor gercekten. Bu arada hastaneden geldım. Raporumu aldım. 5 saat sonra 4 aylıgına bebısımle basbasayım. Allahtan evde bılg.var. Yoksa sızden ayrı kalmamak ıcın hergun ınternet cafeye gıderdım herhalde. bat canım gecmıs olsun. ıstahsızda olsan bıseyler yemeye calıs. ac bırakma kendını. Yaa kızlar aynı dert bendede vardı. Ama sızın kadar degıl. Benım esımde bılgısayar basına oturdumu kalkmazdı. Yemege bıle soylenerek kaldırırdık. Bıde o eve oglen 3-4 arası gelıyor ben aksam 9 da. Yıne de o saatten sonra bılgısayarla ılgılenırdı. Ama Allahtan bızım bılgısayar babamlardan geldı de oyle oyunlar yuklenmıyor. Basıt oyunlar oynuyor. O da zaten son zamanlarda eskısı gıbı acmıyor bılgısayarı. Ama gercekten zor bır durum. Insan sınır oluyor. Allah yardımcınız olsun. Bu arada o garıp oyun nasıl bısey anlamadım. Cocuklar ölüyor, ınsanlar tehdıt edılıyor. Cok sacma ve tuhaf.
kızlar metİn 2 oyunu avrupada yasaklanmıŞ zaten.ama tÜrkİyede hala var.
GerÇekten baĞımlılık yapam bİr oyun aslında Çok saÇma gelİyor bende onadım ÇÜnkÜ ama İnanın eŞİmİn oyundan arkadaŞları var İÇlerİnde doktorundan bİnbaŞına kada rher telden İnsan var Çok İlgİnÇ. Ve oyuna para harÇanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?