Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iç giyimci canım benim eşimde acayip oyun hastası evlendik balayından geldik evde pc yoktu ve eşim evdeydi hala biz evliliğimizin ilk haftaları hep kayınvalidemlerin evindeydik ne için pc vardı onlarda oyun için ben hergün ağlıyordum ve iki hafta orda kaldık kalmak bişey değil ama eşimin hergün benle ilgilenmek yerine oyun oynaması beni çok kırıyordu
ben hergün ağlıyordum çok tartıştık bunun yüzünden çok küstüm bağırdım kırıcı konuştum bana dediği laf ne yapayım başkaları gibi dışarlarda kahvelerdemi vakit geçireyim dioyrdu halada der ama allaha şükür şimdi eskisi kadar değil yine bakar ama eskiden saatlerse kalkmazdı şimdide playstation oynuyor ama hafta sonları seni çok iyi anlıyorum ama tavrını koy metin 2 oyunundan iki çocuk öldürüldü izlemişsindir muhakkak eşinin gittiğiyol yol değil bi an önce birinin ona dur demesi lazım ...

evet canım 2 çocuk öldürüldü metin 2 oyunundan.
benim eşim 2 yıldır oynuyor banada aynen kahveye mi gideyim evimde oyun oynuyorum diyor. akşam konuştuk günde 2 saat oynucam oyun dedi söz verdi bana bakalım.

eşim ilk başladığında eşimi tehdi ettiler elbiseni bize satman lazım yoksa ban yersin diye eşim yutmadı tabi başka kullanıcılar devreyue girdi hemen satın yoksa ban yersiniz diye eşim cvp vermeyince bıraktılar güya şikayet etmişler anlaşmalılar yani şimdi oynuyor ama bir saat yada yarım saat dikkatli olmak gerekiyor

canım bişey olmaz evinin adresini felan bulalazlar öyle kolay değil.
öldürülenler de aynı mahalle arkadaşları zaten.

yamancım biraz halsizlik dışında iyiyim bulantılarım gün geçtikçe artıyo yemek yemeye korkuyorum artık iştahım ilk zamanlardaki gibi değil işte böyle geçiyor zaman sen nasılsın neler yapıyorsun...

bugun aldigim en guzel haberr buu bencee cok sevindim canim senin adina yaa...allah bozmasinn bak yola gelmislerken hemencik basla birazz altan all tut kaynanain kolundan bebek icin biseyler alcam sende gel felan de insan olmayana sen ogret biraz...gercektnnn mutluu oldumms enin adina herseyin yoluna girmesine insallah dahada iyii olurr

slm kizlar nasilsinizzz biz bugunn gune birazz bulantili basladikk ne oluyor anlmadim yaa doktorum ilac vermisti demir hapii onu sabahlari ac karnina iciceksin dedii .ictim sonra ustune kahvalti yaaptimm daha sofradayken hepsii cikttiii....ama suan iyiyimm sut felan ictimm artikk.bizde kocisle disari cikicazzz..
bat sen nasilsin canimm mide ulantilari simdi normal canimm insallah cok surmezzz.diger arkadaslar siz nasilsiniz artik topik cok klabalik isim isim sayamiyorum hepnizi cok optumm

meryem64 bi,kaç gündür bendede oluyordu ama bnm sorunum midemi üşüttüğümden dolayı idi havalar malum senin de öle olabilir

meryemcım canım ebnım, bat yaman teolog hepınız sagolun. Ben de cok sevındım Aynı evın ıcınde küslük hos olmuyor gercekten. Bu arada hastaneden geldım. Raporumu aldım. 5 saat sonra 4 aylıgına bebısımle basbasayım. Allahtan evde bılg.var. Yoksa sızden ayrı kalmamak ıcın hergun ınternet cafeye gıderdım herhalde. bat canım gecmıs olsun. ıstahsızda olsan bıseyler yemeye calıs. ac bırakma kendını. Yaa kızlar aynı dert bendede vardı. Ama sızın kadar degıl. Benım esımde bılgısayar basına oturdumu kalkmazdı. Yemege bıle soylenerek kaldırırdık. Bıde o eve oglen 3-4 arası gelıyor ben aksam 9 da. Yıne de o saatten sonra bılgısayarla ılgılenırdı. Ama Allahtan bızım bılgısayar babamlardan geldı de oyle oyunlar yuklenmıyor. Basıt oyunlar oynuyor. O da zaten son zamanlarda eskısı gıbı acmıyor bılgısayarı. Ama gercekten zor bır durum. Insan sınır oluyor. Allah yardımcınız olsun. Bu arada o garıp oyun nasıl bısey anlamadım. Cocuklar ölüyor, ınsanlar tehdıt edılıyor. Cok sacma ve tuhaf.

meryemcım bu arada gecmıs olsun. Demır hapı yerıne folıc pluss kullansan olmuyormu. Mıdenı bulandırıyorsa doktorla konus ılacını degıstırsın. Ben de kalsıyum hapını kullanamıyordum, folıc plusa devam ettırdı.
Teyzelerı oglum 38 cm ve 2 kg 190 gr olmus

yaa grup filan kuruyorsun silah veyahut başka şeyler satın alıyorsun şimdilik bildiğim yok ama ark lıklar filan kurulunca demekki gercek hayattada görüşyorlar

Cok tuhaf yaa. Boyle bır seyden devletın haberı yokmu nıye el koymuyorlar boyle sakıncalı seylere. Sonucta ufacık cocuklar da oynuyor ve olum var ucunda

kızlar metın 2 oyunu avrupada yasaklanmıŞ zaten.ama tÜrkıyede hala var.
GerÇekten baĞımlılık yapam bır oyun aslında Çok saÇma gelıyor bende onadım ÇÜnkÜ ama ınanın eŞımın oyundan arkadaŞları var ıÇlerınde doktorundan bınbaŞına kada rher telden ınsan var Çok ılgınÇ. Ve oyuna para harÇanıyor

ve bu oyunun yapımı Çınlılere aıt bı maıl gelmıŞtı bana.
MÜslÜman alemıne bu tÜr oyunlar hep Çınden gelıyor eŞlerle araları bozulsun
geÇımsızlık olsun dıye hayvanlar tÜrklere pıslık atıyorlar

Canım az once cevap yazamadan cıkmak zorunda kaldım. Yaa aslında en guzelı esını bıseylerle mesgul etsen ve dıkkatını baska seylere yonlendırmesını saglasan nasıl olur. Yanı belkı baska seylere merak duyarsa zamanla o tıp oyunlardan da uzaklasır. Cunku boyle seyler bellı donem bagımlılık yapıyor ama kurtulmak ve baska seylerle ılgılenmek zor degıl bence. Bu konuda dusunelım ıstersen. Esının nelere karsı zaafı var, nelerden hoslanır , fıkrın vardır herhalde. Bunları bızımle paylasırsan bırlıkte bısey secerız onun ustune yogunlasırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…