Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kizlar hasta oldum bebek yoksempatiksalakcinni

tsk ederim canimm benim suan iyiyimm sabah hic anlamadim ne oldugunu yemek yedigimde sanki heran cikaracakmisim gibi oluyorumm...sali gunu ev doktoruma gidicem ilaci bide ona gostermek istiyorum bakalimm ne tavsiye edicekk...bu aradaa masalllahhh oglusunaaa buyumusss oglumunn abisiiii ...insallah benimkiside saglikli bi sekilde buyurrr tosunn pasalar olurr...artik evdesinn hayirli olsun canim allahh gam keder vermesinn insallahhh...optum tatlimmm

insallah canım çok tesekkür ederim 16 martta beklicez bakalımmmm

çok tesekkürler canımmmmopuyorumnanaktan

çok tesekkür ederim canımmm inşllah hep beraber hamiş olucazzz:Saruboceq:

çok tesekkürler canım amin hep beraber inşallahhhhhhhhhhhhh:lepi:

herkese hayırlı sabahlar cıtırlarrrrrrrrr
güzel bir pazar günü gecirmeniz dilegiyleee

ben varım sessiz kardeş
yahu bacılar nerdesiniz canlanın biraz
kaç gündür topic te tık yok

ben şubatın 6 sında adet oldum şimdi ne zaman olmam gerek adat 27-28 günde bir oluyorum. hamilemiyim..

canım simdiye adet olman gerekmiyomu yani 2 gün gecmiş bence ve subat 28 cekti bu ay ona göre hesablarsak yaniii bugün ayın 8 i sen 6 subatta olmuşsun 30 gün olmuş yani

bat canim sanada tickert yapcamm bana son adet tarihini verirmisinn canimm o lazim banaa ben sana buraya linki atarim sen kullanici panaline eklersin ok

bat canim sanada tickert yapcamm bana son adet tarihini verirmisinn canimm o lazim banaa ben sana buraya linki atarim sen kullanici panaline eklersin ok

ozele msj attim bat canim ok yaptimm seninkisinide hadi optum umarim begenirsin

sağol meryemcim bende cevap yazdım özelden hamile kaldığım gün 11 ocak olarak gözüküyor geç gebelikmiş benimki yoksa adet tarihim 3 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…