meryemcım bu arada gecmıs olsun. Demır hapı yerıne folıc pluss kullansan olmuyormu. Mıdenı bulandırıyorsa doktorla konus ılacını degıstırsın. Ben de kalsıyum hapını kullanamıyordum, folıc plusa devam ettırdı.
Teyzelerı oglum 38 cm ve 2 kg 190 gr olmus
sağol meryemcim gidicem ama pazartesi testler verdi doktor onun için gidicem orda anlaşılır çünkü testlerin içine idrarda var bakalım inş değildir ya ama şikayetlerim sistit hastalığının belirtileri neyse canım bebeğininiyi olmasına sevindim bende iki hafta sonra tekrar göreceğim bebişimi inşallah..
canım sağol sen neden yalın ayak dolaşıyosun geçmiş yazıları okuduğum kadarıyla büyük bi hastalık geçirmişsin geçmişolsun ve çocuk istiyorsun böyle ayaklarını üşütürsen nasıl olacak çocuk benim rahatsızlığım hamilelikten sonra başladı gerçekten çok acı verici bi rahatsızlık ayakta duramıyorum yatmadanda geçmiyo bence sen çorap giyinmeye bian önce alış...
hoşgeldin melikeecesu düşüğün için üzüldüm bende ağustos ayında düşük yapmıştım şimdi yeniden hamileyim inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın..
tamam canım git yat dinlen bende çıkacağım birazdan o uyku isteğibendede hiç gitmiyo gün boyu uyusam gene doymam iyi geceler canım öpüyorum seni kardeşin yapacakmı bana çizelgeyi onuda bi sorayım dedim...
aman fazla para alınca da fazla harcıyorsun ne kadar fazla kazanırsan harcaman da o kadar çok oluyor kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun ama tedirgin olma ..ne mucizeler oluyor hayatta..yeter ki ALLAH a dayan ,sabret ve dua et ..gerisi ALLAH ın takdiri ..inş. ALLAH gönlüne göre verir opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz a.s.
bu arada herkese günaydın ne var ne yok ..aklıma dün akşam geldi yaaww anlatmadan geçemeyeceğim ..akşam işim vardı , işyerinin servisi ile değil de dolmuşla döndüm eve ...dolmuşta bir laz ..telefonla konuşuyor ..şive desen gırla gidiyor ..şiveli şiveli bir de bağıra bağıra konuşuyor adam ..konuştuğu şeyler konuşma tarzı da acayip komik ..bütün dolmuş adamı dinliyor ..millet gülmekten krize girdi adamda tın yok konuşmaya devam...biri ineceğim diyor şoför duymadı en sonunda duydu o da lazdan komik : abi telfonlar konuşuyor o yüzden duymadım diyor ..bütün dolmuş koptu o anda tabi ...gülmekten kemik erimesi olan hastlar gibi kırılıp dökülüverecektim yere heeee ..kaydirigubbakcemile3 allahım ne tuhaf ne komik insanlar var ..akannehir hala iletişim kurallarından yoksunuz be ..sanki karadenizin dağındayız da bağıra bağıra konuşuyor ..hay ben lazı da telefonunu da ... adama iki tane çakasım geldi heee.
herkese gunaydın kızlar .
bat canım gecmıs olsun, dıkkat et kendıne. Ayaklarını usutunce baya etkılıyor ınsanı. Bırde hamılelıgın bellı donemlerınde sureklı wc yegıtme ıhtıyacı duyuyorsun zaten.
Meryemcım bebısının ıyı olmasına sevındım. Demır eksıklıgı var demıssın. Aman dıkkat et canım yaa.
Melıke hosgeldın gecmıs olsun sana da.En kısa zamanda bebısın gelır ınsallah
Bende yarın oglumu gorucem ınsallah. Yarın son ısgunum. Uf yaaaaaa bıryandan sevınıyorum bır yandan da o cehennem gıbı evden uzaklasamama dusuncesıyle strese gırıyorum.
günaydın kızlar hayırlı CUMA alar cumanız mübarek olsun. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldniz. Şu Mübarek günde RABBİM hakkımızda Ne hayırlıysa onu varsin. Hayırlısıyla bebişlerimizi bize göndersin inşaALLAH.
ben şubatın 6 sında adet oldum şimdi ne zaman olmam gerek adat 27-28 günde bir oluyorum. hamilemiyim..
ben şubatın 6 sında adet oldum şimdi ne zaman olmam gerek adat 27-28 günde bir oluyorum. hamilemiyim..
canım simdiye adet olman gerekmiyomu yani 2 gün gecmiş bence ve subat 28 cekti bu ay ona göre hesablarsak yaniii bugün ayın 8 i sen 6 subatta olmuşsun 30 gün olmuş yani
bugun ayin 7.si canimmm
bat canim sanada tickert yapcamm bana son adet tarihini verirmisinn canimm o lazim banaa ben sana buraya linki atarim sen kullanici panaline eklersin ok
ozele msj attim bat canim ok yaptimm seninkisinide hadi optum umarim begenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?