Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

GÜnaydın ıyı haftalar huzurlu gÜnler dılerım kızlarrr nasılsınız haftasonunuz nasıl geÇtı

herkese günaydın ...haftasonunu okudum ..herkesin bir sıkıntısı var .üzüldüm hepinize ..ALLAH sabır versin ...umarım herşey yoluna girer..

Son düzenleme:
herkese günaydınlar hayırlı haftalar. ben dün regl oldum umutlar gelecek aya kaldı.guclubacismile guclubacismile guclubacismile guclubacismile :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

herkese günaydın ...haftasonunu okudum ..herkesin bir sıkıntısı var .üzüldüm hepinize ..ALLAH sabır versin ...umarım herşey yoluna girer..

GÜNAYDIN CNM
ALLAH KİMSEYİ DARDA KOMASIN HERKESE GEÇİM VERSİN İNŞALLAH

AKŞAM EYVAH EYVAH FİLMİNE GİTTİK SÜPERDİ KIZLAR KESİNLİKLE GİDİNN kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN KIZLAR.. KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN alkisalkisalkisalkisalkisalkis
SONUNDA DÜN REGL OLDUM RAHATLADIM. :)

ben sinemada türk filmine gitmiyorum ,gittiğine değmiyor ..saçma sapan filmler yapıyorlar ...

GÜNAYDIN KIZLAR.. KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN alkisalkisalkisalkisalkisalkis
SONUNDA DÜN REGL OLDUM RAHATLADIM. :)

ii hadi gözünaydın

Günaydınnn Çıtır Annelerrrrrrrrrrrrrrrrrr ve Anne Adaylarııııııııııı bayanssulusmile opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.. Kadınlar gününüz kutlu olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sonunda dün regl oldum rahatladım. :)

saol şekerim seninde kutlu olsunnnn
regl de oldun rahatlamışındır artık şükür diyelimm
nasıldı haftasonun

GÜNAYDIN CANIM.
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN DEDİM KIZLARRRRRRRRRşakkıdı

kutlu olsun da ben o gün bu gün mevzusuna karşıyım ..kadınlar günü de neymiş..kadınlara her zaman kadınlar günü olması lazım ...herşeye bir gün çıkartıyorlarya sinir oluyorum iice heee...milleti tüketime yöneltmek için iliğimizi kemirmek için ortaya atılan senaryolar bunlar başka bir şey değil ..yoksa deliye her gün bayram kaydirigubbakcemile3

Amannn bana bir çiçek veren olmadı varya...
Duyarsıızzz erkeklerrr yaaaa kaydirigubbakcemile3

SEN KENDİN Bİ ÇİÇEKSİN ŞEKERİM BOŞVER ALMASINLAR
ALMAMALARI BU GERÇEĞİ DEĞİŞTİRMEZ
TABİ HEPİMİZ BİRER ÇİÇEĞİZ BAZIMIZ KAKTÜS OLABİLİR AMA OLSUN :roflol: kaydirigubbakcemile3

Amannn bana bir çiçek veren olmadı varya...
Duyarsıızzz erkeklerrr yaaaa kaydirigubbakcemile3

aman istemem ben almasın çiçek bu günde ..hatta sevgililer gününde de istemem ...bana ummadığım anda almalı çiçeği ..şaşırtmalı beni ..yoksa bu günlerde zaten herkes beklentide oluyor herkes herkese birşey alıyor ..dolayısıla da bir anlamı olmuyor ..

Ayyy ben kendime aldım valla kaydirigubbakcemile3

saol şekerim seninde kutlu olsunnnn
regl de oldun rahatlamışındır artık şükür diyelimm
nasıldı haftasonun

HAFTA SONUM GÜZELDİ CANIM C.TESİ EŞİMLE EVDE VAKİT GEÇİRDİK FİLM İZLEDİK FELAN.
OAZAR GÜNÜDE KANKAMA GİTTİM AKŞAM AĞDA GÜNÜ VARDI :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…