selm kızlar kaydirigubbakcemile2
di mi yaaaa zamanı gelince verir Allah, gezim tozuminşallah hayırlı bi zamnda olur ya
selm kızlar kaydirigubbakcemile2
benim bebesi olmayan arkadaşım kalmadı kaydirigubbakcemile2
hem de aralarında ilk evlenen bendim
hatta arka apartmandakı komsularım bana üzülüolarmış yazık çok da zayıfladı sanırım çocukları olmuyor tedavi görüyorlar kız da bu yüzden eridi diyorlarmışkaydirigubbakcemile
hatta arka apartmandakı komsularım bana üzülüolarmış yazık çok da zayıfladı sanırım çocukları olmuyor tedavi görüyorlar kız da bu yüzden eridi diyorlarmışkaydirigubbakcemile
benim bebesi olmayan arkadaşım kalmadı kaydirigubbakcemile2
hem de aralarında ilk evlenen bendim
NBR CNM aklinialirimsmile
hey ALLAH ım okuyunca çok güldüm kusura bakma ..senin derdin milleti mi geriyor anlamadım ki ..aaaakşam akşam ağzımı açacağım bu elalem bozuntularına hee..işleri güçleri yok milletin belden aşağısını takip ediyorlar hee ..kötükedihüso
mrb arkadaşlar
bende bebiş yapmaya karar verdim. 8 aylık evliyim. inş bu ay hamile kalırım
kayınvalidem hadi sizinde olsun dio eşimin ananesi nie yapmıosunuz dio anlatıorum aslında çalışma saatlerim beni yıpratıo daha dinlenemedim ewlendikten sora ama bıktım biraz da bunaldım işte bu konuşmalardan ama takmıcam artık hayırlısı olsun yaaa
evet yaaaa kendı kendılerıne kurmuslar bişiler düşünsenize benı sitede dısarda falan görünce üzülüyorlarmış çocugu olmuyor diye 5 yıl oldu yasırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
yani hiç düşünmüyorlar bunlar hazır mı baska planları var mı diye bide üstüne kılo verınce pat yapıstırdılar hemen
hiç takmam valla kımseyi pandacım sen de takmaaaaa :içelim:[/Qelifece canım taka taka baş ağrısı oluo zaten aman off yaz gelsede tatil yapsak az:)
YA GÜZELİM BU KADAR KISA Bİ SÜREDE ÇOK GEREKSİ BU KONUŞMALAR EVLİLİĞİNİN TADINI ÇIKARSANA YA NE GÜZEL EVLENMİŞSİN KOCACIĞINLA YAŞA HAYATINI OLUR BEBEKTEE kaydirigubbakcemile2
aynen katılıorum sana yamancım ya ii geldi walla muabbet etmek:)
BAK ŞEKERİM Bİ KEZ ÇOCUK OLUNCA ÖLENE KADAR ONLARI DÜŞÜNCEKSİN ŞİMDİ HAZIR VAKİT VARKEN HAYATINI YAŞA YENİ EVİNİN EVLİLİĞİN SEKSİN HERŞEYİN TADINA VAR ÇOCUK OLUNCA KOŞTURMACA YAŞICAN HERŞEYİ O YÜZDEN HAYATINI YAŞA ALLAH ARATMASIN AMA BRZ YAŞA HAYATINI ÇOCUK OLUNCA ANLARSIN NEDEN BÖLE DEDİĞİMİ
evet herkes öle dio hatta evlenmeden önce hemen ewlenme ne grerk gez toz diodu evli arkadaşlar şimdi de çocuk için geçerli bu sanırım
AYNEN ÖYLE EĞER EŞİNLE SORUNUN YOKSA BOL BOL EĞLEN GEZ EN GÜZEL ZAMANLARIMIZ WALLA aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?