Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gez tabi panda ..bak biz yamanla yakında beraber gezmeye başlayacağız bebekler karnımızda ..düşünsene iki hamile sokaklarda fink atıyormuşuz :roflol:

di mi yaaaa zamanı gelince verir Allah, gezim tozum inşallah hayırlı bi zamnda olur ya

benim bebesi olmayan arkadaşım kalmadı kaydirigubbakcemile2

hem de aralarında ilk evlenen bendim

hatta arka apartmandakı komsularım bana üzülüolarmış yazık çok da zayıfladı sanırım çocukları olmuyor tedavi görüyorlar kız da bu yüzden eridi diyorlarmışkaydirigubbakcemile

kayınvalidem hadi sizinde olsun dio eşimin ananesi nie yapmıosunuz dio anlatıorum aslında çalışma saatlerim beni yıpratıo daha dinlenemedim ewlendikten sora ama bıktım biraz da bunaldım işte bu konuşmalardan ama takmıcam artık hayırlısı olsun yaaa

hatta arka apartmandakı komsularım bana üzülüolarmış yazık çok da zayıfladı sanırım çocukları olmuyor tedavi görüyorlar kız da bu yüzden eridi diyorlarmışkaydirigubbakcemile

hey ALLAH ım okuyunca çok güldüm kusura bakma ..senin derdin milleti mi geriyor anlamadım ki ..aaaakşam akşam ağzımı açacağım bu elalem bozuntularına hee..işleri güçleri yok milletin belden aşağısını takip ediyorlar hee ..kötükedihüso

:roflol: ENTERESAN BU İNSANLAR YAA alsanaalsanasmile

evet yaaaa kendı kendılerıne kurmuslar bişiler düşünsenize benı sitede dısarda falan görünce üzülüyorlarmış çocugu olmuyor diye 5 yıl oldu yasırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

yani hiç düşünmüyorlar bunlar hazır mı baska planları var mı diye bide üstüne kılo verınce pat yapıstırdılar hemen

hiç takmam valla kımseyi pandacım sen de takmaaaaa :içelim:

YA GÜZELİM BU KADAR KISA Bİ SÜREDE ÇOK GEREKSİ BU KONUŞMALAR EVLİLİĞİNİN TADINI ÇIKARSANA YA NE GÜZEL EVLENMİŞSİN KOCACIĞINLA YAŞA HAYATINI OLUR BEBEKTEE kaydirigubbakcemile2

Yaa şimdi bakıyorumda yeni evliler hemen bebek düşünüyo bizdemi bi sorun var yaw :1shok:

YA GÜZELİM BU KADAR KISA Bİ SÜREDE ÇOK GEREKSİ BU KONUŞMALAR EVLİLİĞİNİN TADINI ÇIKARSANA YA NE GÜZEL EVLENMİŞSİN KOCACIĞINLA YAŞA HAYATINI OLUR BEBEKTEE kaydirigubbakcemile2

aynen katılıorum sana yamancım ya ii geldi walla muabbet etmek:)

aynen katılıorum sana yamancım ya ii geldi walla muabbet etmek:)

BAK ŞEKERıM Bı KEZ ÇOCUK OLUNCA ÖLENE KADAR ONLARI DÜŞÜNCEKSıN ŞıMDı HAZIR VAKıT VARKEN HAYATIN TADINA VAR YENı EVıNıN EVLıLıĞıN SEKSıN HERŞEYıN TADINA VAR ÇOCUK OLUNCA KOŞTURMACA YAŞICAN HERŞEYı O YÜZDEN HAYATINI YAŞA ALLAH ARATMASIN AMA BRZ YAŞA HAYATINI ÇOCUK OLUNCA ANLARSIN NEDEN BÖLE DEDıĞıMı

evet herkes öle dio hatta evlenmeden önce hemen ewlenme ne grerk gez toz diodu evli arkadaşlar şimdi de çocuk için geçerli bu sanırım

evet herkes öle dio hatta evlenmeden önce hemen ewlenme ne grerk gez toz diodu evli arkadaşlar şimdi de çocuk için geçerli bu sanırım

AYNEN ÖYLE EĞER EŞİNLE SORUNUN YOKSA BOL BOL EĞLEN GEZ EN GÜZEL ZAMANLARIMIZ WALLA aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…