yok bi sorunumuz şükür ki doyamıoz birbirimize
MŞLH NE GÜZEL OZAMAN TADINI ÇIKAR HAYATIN GENNÇLİĞİNNNNN vereliniortak
tamam kızzz bu sözünden yola çıkarak ben bi süsleneyim kocacımagüzel romantik bi akşam geçirelim bakalım:)
bizim de bugün romantik geçecek sanırım ..müthişşş planlarım var...:roflol:bi gün kazayla hamile kalacağımya neyyyyse :roflol:
HA ŞÖLE YAAA BIRAK STRESİ AÇ KOCANI YATAĞA Şeniz
DİNLENSİN BRZ İŞTE YORULMUŞTUR. :roflol:
KOCAM DERKİ ATIN YORGUNLUĞUNU DAM
ERKEĞİN YORGUNLUĞUNU... ALIRMIŞ laelaelaelaelae :roflol: :asigim:
bizim de bugün romantik geçecek sanırım ..müthişşş planlarım var...:roflol:bi gün kazayla hamile kalacağımya neyyyyse :roflol:
:):):):) hay Allah iilini versin
canım sen bu iki kiloyu nası verdin kaç zamanda bende de az bişi fazlalık var da
maşallahh ben de 2 gündür azalttım biraz abartmıştım 2 aydır abur cuburu kestim kepekli ekmeğe ve meyveye döndüm inşallah veririm ben de13 günde verdim
ooo kızlar süpersiniz baya coştunuzzzkaydirigubbakcemile3
maşallahh ben de 2 gündür azalttım biraz abartmıştım 2 aydır abur cuburu kestim kepekli ekmeğe ve meyveye döndüm inşallah veririm ben de
SORMA COŞTUK Kİ NE COŞTUK delikafadulden
hoşgeldin panda aramıza kızlar süpersiniz ya yaman senin söylediğin söz benimde favorim bundan sonra :kedi:
mrb arkadaşlar
bende bebiş yapmaya karar verdim. 8 aylık evliyim. inş bu ay hamile kalırım
kayınvalidem hadi sizinde olsun dio eşimin ananesi nie yapmıosunuz dio anlatıorum aslında çalışma saatlerim beni yıpratıo daha dinlenemedim ewlendikten sora ama bıktım biraz da bunaldım işte bu konuşmalardan ama takmıcam artık hayırlısı olsun yaaa
evet yaaaa kendı kendılerıne kurmuslar bişiler düşünsenize benı sitede dısarda falan görünce üzülüyorlarmış çocugu olmuyor diye 5 yıl oldu yasırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
yani hiç düşünmüyorlar bunlar hazır mı baska planları var mı diye bide üstüne kılo verınce pat yapıstırdılar hemen
hiç takmam valla kımseyi pandacım sen de takmaaaaa :içelim:
ben de sabahları 1 kepekli ekmek
1 bardak portakal suyu
1 haşlanmış yumurta 4-5 zeytin
1 dilim peynir yiyirm
arada 10 gibi bir elma
öğeln salata ya da çorba
arada yine bir meyve
bir tane kepekli bisküvi
akşam yine çorba salata ya da sebze yemeğinden herhangi biri
günde yarım saat yürüyorum öğlen ya da akşam evde aerobik yada oryantal yapıyorum
günde 2 litre su içiyorum ...akşam en geç 7 den sonra ağzıma hiç bir şey sürmüyorum ..püf noktası o zaten en geç 1830 da yemeyi bitirmek ...durum bu :))
ben çok çabuk kilo veren biriyim ..
daha önce de 15 günde 12 kilo vermiştim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?