Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bizim de bugün romantik geçecek sanırım ..müthişşş planlarım var...:roflol:bi gün kazayla hamile kalacağımya neyyyyse :roflol:

tamam kızzz bu sözünden yola çıkarak ben bi süsleneyim kocacıma güzel romantik bi akşam geçirelim bakalım:)

HA ŞÖLE YAAA BIRAK STRESı AT KOCANI YATAĞA Şeniz
DıNLENSıN BRZ ıŞTE YORULMUŞTUR. :roflol:

KOCAM DERKı ATIN YORGUNLUĞUNU DAM
ERKEĞıN YORGUNLUĞUNU... ALIRMIŞ laelaelaelaelae :roflol: :asigim:

Son düzenleme:
HA ŞÖLE YAAA BIRAK STRESİ AÇ KOCANI YATAĞA Şeniz
DİNLENSİN BRZ İŞTE YORULMUŞTUR. :roflol:

KOCAM DERKİ ATIN YORGUNLUĞUNU DAM
ERKEĞİN YORGUNLUĞUNU... ALIRMIŞ laelaelaelaelae :roflol: :asigim:

kaydirigubbakcemile5 ayy süpermiş bu ya favorim oldu bu söz

ooo kızlar süpersiniz baya coştunuzzzkaydirigubbakcemile3

maşallahh ben de 2 gündür azalttım biraz abartmıştım 2 aydır abur cuburu kestim kepekli ekmeğe ve meyveye döndüm inşallah veririm ben de

ben de sabahları 1 kepekli ekmek
1 bardak portakal suyu
1 haşlanmış yumurta 4-5 zeytin
1 dilim peynir yiyirm
arada 10 gibi bir elma
öğeln salata ya da çorba
arada yine bir meyve
bir tane kepekli bisküvi
akşam yine çorba salata ya da sebze yemeğinden herhangi biri

günde yarım saat yürüyorum öğlen ya da akşam evde aerobik yada oryantal yapıyorum
günde 2 litre su içiyorum ...akşam en geç 7 den sonra ağzıma hiç bir şey sürmüyorum ..püf noktası o zaten en geç 1830 da yemeyi bitirmek ...durum bu :))

ben çok çabuk kilo veren biriyim ..
daha önce de 15 günde 12 kilo vermiştim ...

SORMA COŞTUK Kİ NE COŞTUK delikafadulden

bugun bana hep cuma gbi geliyor tatil moduna giriyorum

kızlar bugun testimi alıcam çıkısta ama sanırım sabah aç karnına yapmak en doğrusuymuş

mrb arkadaşlar
bende bebiş yapmaya karar verdim. 8 aylık evliyim. inş bu ay hamile kalırım

slm canım hoşgeldin topiğe liste yapıyorum istersen regl tarihini ver senide ekleyeyim listeye ama adını yazdırıp sonra kaybolacaksan hiç söyleme çünkü çok yapıyolar bunu sıkıldım artık sen karar ver...

hoşgeldin pandam yazılarını okudum bence çok tazesiniz daha bu acele niye gerçi bende bi zamanlar çok heveslendim 7 aylık evliyken ama öyle istedimmi hemen olmuyo iki senem dolacak temmuzda yeni hamileyim birde düşüğüm var sen insanların lafına bakma büyükler bi 3 ay geçince hemen dedikoduya başlıyorlar acaba bu gelinin bebeğiolmuyormu bi sorunmu var demeye bu eşinle senin aranda olan bi karar evliliğini biraz yaşa derim bende...

boşver ece milletin ağzı torba değilki büzesin bende düşünmedğim zamanlar komşular gelinin bişeyi yokmu çocuğu olmuyormu diye soruyolardı onlara neyse kendi gelinlerine baksınlar önce dimi ama....

bizim de bugün romantik geçecek sanırım ..müthişşş planlarım var...:roflol:bi gün kazayla hamile kalacağımya neyyyyse :roflol:

inşallah bebeği tutturursun bu gece kocanın yakasına yapış yorulana kadar bırakma:kedi: anlarsın ya...

ben de çabuk veririm kiloyu işte abur cuburu kestim yürüyüş yapamıorum ama oryantal ii fikirsositososito

hoşgeldin pandam yazılarını okudum bence çok tazesiniz daha bu acele niye gerçi bende bi zamanlar çok heveslendim 7 aylık evliyken ama öyle istedimmi hemen olmuyo iki senem dolacak temmuzda yeni hamileyim birde düşüğüm var sen insanların lafına bakma büyükler bi 3 ay geçince hemen dedikoduya başlıyorlar acaba bu gelinin bebeğiolmuyormu bi sorunmu var demeye bu eşinle senin aranda olan bi karar evliliğini biraz yaşa derim bende...

haklısın bat işte napalım bi heves

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…