Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bugun bana hep cuma gbi geliyor tatil moduna giriyorum

kızlar bugun testimi alıcam çıkısta ama sanırım sabah aç karnına yapmak en doğrusuymuş

ayyy heyecanlandım ..heyecandan çişim geldi iimi :kedi: sonucu alınca hemen yaz topiğe sabaha okuruz
inşallah bebeği tutturursun bu gece kocanın yakasına yapış yorulana kadar bırakma:kedi: anlarsın ya...

ben tutturmak istemiyorum şimdilik ama tosunum tutturacak galiba ...:roflol: ben yorulmam bana vız ama erkek milleti hemen yoruluyor ..e efor sarfeden onlar ..:roflol::roflol:

ama bende bende çoşmak istiyorum bugün ilk kez uzun zamandan sonra içim kıpır kıpır hadi benide güldürün...

boşver ece milletin ağzı torba değilki büzesin bende düşünmedğim zamanlar komşular gelinin bişeyi yokmu çocuğu olmuyormu diye soruyolardı onlara neyse kendi gelinlerine baksınlar önce dimi ama....

tatlım zaten ben elalemin lafına hayatta bakmam
onların kendi ayıbı bilip bilmeden dedikodu yapıyorlar güler geçerim hihoyyyt

ben de çabuk veririm kiloyu işte abur cuburu kestim yürüyüş yapamıorum ama oryantal ii fikirsositososito

ben 6 yaşımdan beri oryantal yapıyorum ...vucudumu herkes beğenirdi kilo almadan önce ...bunu oryantale borçluyum ..gerçi şimdide orantılı kilo aldım ..hiç bir yerim öyle fırtlamadı ..göbek kalça büyümedi ..yüzüme verdim ...oryantal vucudu en güzel şekle sokan şey ..bir de temposu ii se vucdun heryeri çalışıyor ...şiddetle tavsiye ediyorum ...

jaya senin ve bebegin iyi omasina sevindimm bende bugun bebegimi gordum ruyamdaaa acikcasi o korku bendede var ama hayirlisi olsunn en iyisini allah biliyor canimm...arkadasinin bebeginede allah acil sifalar versin
canım ben de şiştim uzun süre oturamıyorum koltukta benim cumartesi kontrolüm ,,,,her hafta sonu geliyor artık eşim sağolsun ben de grip oldum geceleri uyuyamıyorum nefesim daralıyor
canimm cok gecmis olsun dikkat et artik son haftalarinnn
evet herkes öle dio hatta evlenmeden önce hemen ewlenme ne grerk gez toz diodu evli arkadaşlar şimdi de çocuk için geçerli bu sanırım
canimm bence cok yenisin bosverr hamile kalan kalsinn sen once evliligin tadini cikart benim bile 2 bucuk sene oldu ve oyle hamile kaldim insallah 3 sene oldugunda bebegim dunyaya gelicek once yasa gez tozz bu gunlerii iyii degerlendirr..gorumceleride salla gitsin o dogursunn sen daha gencsin
bizim de bugün romantik geçecek sanırım ..müthişşş planlarım var...:roflol:bi gün kazayla hamile kalacağımya neyyyyse :roflol:

kiz robot bu ceneyle sen hamile kalirsin haa hemenn yamani beklemezsinnn...bizdede suan butun arkadaslarim hamile hafta sonu duguneydik tam 5 kisi gobekli ve hepimizde agustos ta dogurcazzz....allah nasip edersee

evet anlıyorum seni etrafında hamile görünce sende hemen hamile kalmak istiyorsun bende yaşadım bu duyguyu hatta arkadaşıma diyordumki sen bende önce evlendin çocuğuda önce sen hamile kal sonra ben kalayım şimdi aramızda 2.5 ay var düğünümüzün arasıda 2.5 ay şimdi ikimizde hamiş hamiş geziyoruz benim karnımbelli olmuyo fazla ..

ben tutturmak istemiyorum şimdilik ama tosunum tutturacak galiba ...:roflol: ben yorulmam bana vız ama erkek milleti hemen yoruluyor ..e efor sarfeden onlar ..:roflol::roflol:[/QUOTE]

öyle deme ya bebğin karnına düşünce öyle bi istersinki daha önce niye yapmamışım dersin evet erkekler kadınlardan çok önce yoruluyorlar dediğin gibi çok efor sarfediyolarmış..

kızlar bend ecabuk alır cabuk veririm kiiii

ben çıkıyorum millet..herkese ii akşamlar ..özleyin beni ulenn .özlemeyenin sabah hesabını alırım ona göre hee :)))

kızlar sohbet iyide akşam oldu benim mesaide bitti yarın görüşürüz elif ece ben senden daha çok heyecanlandım yarın sabah hemen bildir sonucu ve sabah idrarınla yap daha etkili diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…