bugun bana hep cuma gbi geliyor tatil moduna giriyorum
kızlar bugun testimi alıcam çıkısta ama sanırım sabah aç karnına yapmak en doğrusuymuş
inşallah bebeği tutturursun bu gece kocanın yakasına yapış yorulana kadar bırakma:kedi: anlarsın ya...
ben de çabuk veririm kiloyu işte abur cuburu kestim yürüyüş yapamıorum ama oryantal ii fikirsositososito
jaya senin ve bebegin iyi omasina sevindimm bende bugun bebegimi gordum ruyamdaaa acikcasi o korku bendede var ama hayirlisi olsunn en iyisini allah biliyor canimm...arkadasinin bebeginede allah acil sifalar versinselam kızlar
batcım canım senı sormadım dıye sıtem etmıssın ama Allah senı ınandırsın bugun topıge gırerken en cok sen gectın aklımdan. Sesın cıkmıyor senınde dıye ama yazılanları bıraz okuyunca gordum senı. Bebısının ıyı olmasına sevındım canım. 2-3 haftaya kadar cınsıyetını de ogrenırsın. Ben ruyamda kızım oldugunu gordum. Butun gun etkısınden kurtulamadım. Dusunsene doguma 1 ay kalmıs herseyı hazır ve hersey sılbastan. Yoksa kız yada erkek hıc farketmıyor nede olsa ılk bebıs
Meryemcım sen de yolu yarılamıssın canım. Benım ısyerımde hamıle bır arkadas daha vardı. Sımdı onunla konustum. Salı gunu yanı 2 gun once dogum yapmıs, sezeryanla. Bebek 52 cm ve 3940 gr. Nefesınde sorun var dıye kovezde tutuyorlarmıs. Allahım hepımıze yardım etsın.
Umutluyuz canım sen nasılsın. Senın de gerı sayım basladı.
Bu arada en buyugunuz benım sanırım. Ben aralık 75 lıyım. Allahtan cok gostermıyorum.
Olgay, hannem, derya ortalarda yoklar. Hannemın bebısı nasıl acaba. Olgay cınsıyetını ogrenmıstır artık.
canimm cok gecmis olsun dikkat et artik son haftalarinnncanım ben de şiştim uzun süre oturamıyorum koltukta benim cumartesi kontrolüm ,,,,her hafta sonu geliyor artık eşim sağolsun ben de grip oldum geceleri uyuyamıyorum nefesim daralıyor
canimm bence cok yenisin bosverr hamile kalan kalsinn sen once evliligin tadini cikart benim bile 2 bucuk sene oldu ve oyle hamile kaldim insallah 3 sene oldugunda bebegim dunyaya gelicek once yasa gez tozz bu gunlerii iyii degerlendirr..gorumceleride salla gitsin o dogursunn sen daha gencsinevet herkes öle dio hatta evlenmeden önce hemen ewlenme ne grerk gez toz diodu evli arkadaşlar şimdi de çocuk için geçerli bu sanırım
bizim de bugün romantik geçecek sanırım ..müthişşş planlarım var...:roflol:bi gün kazayla hamile kalacağımya neyyyyse :roflol:
hoşgeldin pandam yazılarını okudum bence çok tazesiniz daha bu acele niye gerçi bende bi zamanlar çok heveslendim 7 aylık evliyken ama öyle istedimmi hemen olmuyo iki senem dolacak temmuzda yeni hamileyim birde düşüğüm var sen insanların lafına bakma büyükler bi 3 ay geçince hemen dedikoduya başlıyorlar acaba bu gelinin bebeğiolmuyormu bi sorunmu var demeye bu eşinle senin aranda olan bi karar evliliğini biraz yaşa derim bende...
haklısın bat işte napalım bi heves
iyilik tatlım selm verdim kaçtım yaa bilmiyorumkismileNBR CNM aklinialirimsmile
slmm canmm kaydirigubbakcemile5slmmmolumunekankayizsmile
hoşgeldin azizecimmmmm:ecrin_bebek:
ayyy heyecanlandım ..heyecandan çişim geldi iimi :kedi: sonucu alınca hemen yaz topiğe sabaha okuruz
tamam tatlım yazarım hemen ama eczacılar sabah aç karnına yapın dıyorlarkafamçokkarıştı
ayyy heyecanlandım ..heyecandan çişim geldi iimi :kedi: sonucu alınca hemen yaz topiğe sabaha okuruz
tamam tatlım yazarım hemen ama eczacılar sabah aç karnına yapın dıyorlarkafamçokkarıştı
YAP GARİ ŞU TESTİ YAAAA kaydirigubbakcemile3
YAP GARİ ŞU TESTİ YAAAA kaydirigubbakcemile3
bu aksam alıyorum veee yarın sabah uyanır uyanmaz yapıyorum ve de buraya yazıyorummm
bu aksam alıyorum veee yarın sabah uyanır uyanmaz yapıyorum ve de buraya yazıyorummm
bazi testler sabah idrari olmadanda cikiyor gunun cok gecmisse aksamda yapsan cikar
ŞÜKÜR YANİİ YAP ARTIK BEN ÇATLICAM KAÇ GÜN OLDU
bazi testler sabah idrari olmadanda cikiyor gunun cok gecmisse aksamda yapsan cikar
bugun 6. günüm cnm
ŞÜKÜR YANİİ YAP ARTIK BEN ÇATLICAM KAÇ GÜN OLDU
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
6 gün oldu :)))
ama zaten bir hafta snr bellı oluyormus adet gecıkmesınden dr um öle söledi
o bakımndan çok acele etmedım:bbo:
yaaa ilaç da aldım iğne de vuruldum inş yoktur bişi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
6 gün oldu :)))
ama zaten bir hafta snr bellı oluyormus adet gecıkmesınden dr um öle söledi
o bakımndan çok acele etmedım:bbo:
yaaa ilaç da aldım iğne de vuruldum inş yoktur bişi
canım ben de merak ettim walla sabah kalkıp bakıcam sayfaya bakalım inşallah güzel haber verirsin:)
canım ben de merak ettim walla sabah kalkıp bakıcam sayfaya bakalım inşallah güzel haber verirsin:)
adet gecıkmesı dısında hiçbir belirti yok ve de olduysa dadün kızlarada anlattım kaza ıle olmustur :))) farkında olmadan yani
ama benim hiç ümidim yok tatlım
EVT ERKENDEN GEL HABER VER EMİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?