:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
6 gün oldu :)))
ama zaten bir hafta snr bellı oluyormus adet gecıkmesınden dr um öle söledi
o bakımndan çok acele etmedım:bbo:
yaaa ilaç da aldım iğne de vuruldum inş yoktur bişi
canim benim adetime 1 hafta vardi test yaptimmm ve cikmistii silik bi sekildeydi ama cikti senin baya gecmisss hic bekleme yap bence hem cikar simdi sabah idrarini beklemene de gerek yok bence
EVT ERKENDEN GEL HABER VER EMİİ
saat 9 dayazarım aksam ben cıkıyorum byeeeeeeeee
adet gecıkmesı dısında hiçbir belirti yok ve de olduysa dadün kızlarada anlattım kaza ıle olmustur :))) farkında olmadan yani
ama benim hiç ümidim yok tatlım
güzelim benim görümcem de öle hamile kaldı hiçbir belirti yoktu inşallah sen de hamilesindir illa belirtiler hemen başlamazmış kimi kadında bakalım yarın öğrenicez inşallah ümidini yitirme sakın
kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmmm
bebiş yok az önce test yaptımkafamçokkarıştı
canim hayirlisi olsunn olur insallah sirf sana bakmak icin actim pc yi..insallahh en kisa zamanda olur uzme kendini
ii bari cnm ama neden gecikti regl
ilaç kullanıyosan ondandırr
bilmem ki tatlım
bu ay işyerımde çok stresli bir dönem geçirdim o bakımndan olabilir
benim zaten hiç şüphem yoktu o yuzden rahattım biliyorsun ama burda çok istediklerinden yapayım dedim :))
alooo ordamısın ulennn
neyse hayırlısı olsun ...bak sayfaya bakarken heyecandan yine çişim geldi iimi :roflol:
günaydın herkese bu arada ..yaawww bugün ben öyle bir dalgınımki anlatamam ...anlatayım hemen ..sabah sevisi kaçırdım dolmuşla geldim işyerine ...
dolmuş 2 lira adama 5 lira verdim ..üstünü almamışım ..diğer vukuatım ise küçük bir çantaya meyve ile suyumu koymuştum ..sen git onu da dolmuşta unut ...bugün bütün hasılatı salak dolmuşçuya verdim iimi :roflol: zaten beni ineceğim yerden 100 mt. ötede de bıraktı ..off anam off ne şanslı adamlar varyaaa kötükedihüso:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?