Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmmm

bebiş yok az önce test yaptımkafamçokkarıştı

canim hayirlisi olsunn olur insallah sirf sana bakmak icin actim pc yi..insallahh en kisa zamanda olur uzme kendini

Günaydın tatlım üzecek birşey yok çnk planladığımız birşey değildi henüz

ilk denemeyı nısan ayında yapıcaz hatta sevindim çnk diş tedavim vardı bisürü iğne ilaç almıştım

ii bari cnm ama neden gecikti regl
ilaç kullanıyosan ondandırr

bilmem ki tatlım
bu ay işyerımde çok stresli bir dönem geçirdim o bakımndan olabilir

benim zaten hiç şüphem yoktu o yuzden rahattım biliyorsun ama burda çok istediklerinden yapayım dedim :))

bilmem ki tatlım
bu ay işyerımde çok stresli bir dönem geçirdim o bakımndan olabilir

benim zaten hiç şüphem yoktu o yuzden rahattım biliyorsun ama burda çok istediklerinden yapayım dedim :))

sempatiksalakcinni EVT İİ DÜŞÜNMÜŞSÜN CNM YAP SENDE BİTANE
YAZA YETİŞİRİZ BİZ SİZEEEE olumunekankayizsmile

benim bugun regl olursam 9 ila 14 nısan yumurtlama dönemim oluyor o zaman ilk denemeyı düşünuyorum korunmadan yani

sen ne zaman düşünuosun

kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmmm

bebiş yok az önce test yaptımkafamçokkarıştı

neyse hayırlısı olsun ...bak sayfaya bakarken heyecandan yine çişim geldi iimi :roflol:

günaydın herkese bu arada ..yaawww bugün ben öyle bir dalgınımki anlatamam ...anlatayım hemen ..sabah sevisi kaçırdım dolmuşla geldim işyerine ...
dolmuş 2 lira adama 5 lira verdim ..üstünü almamışım ..diğer vukuatım ise küçük bir çantaya meyve ile suyumu koymuştum ..sen git onu da dolmuşta unut ...bugün bütün hasılatı salak dolmuşçuya verdim iimi :roflol: zaten beni ineceğim yerden 100 mt. ötede de bıraktı ..off anam off ne şanslı adamlar varyaaa kötükedihüso:roflol:

Kızlar imza anında hala yüzük sağda aklinialirimsmile
görüyonuz dimi nikah masasında bile güven yok attım imzayı değiştim yüzüğü sol elime :roflol: :roflol: :roflol:

sırnaşık şey
sırnaşık şey
:dance:hihoyyyt:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıyafetlerın cok guzelmiş yamancım

bu arada ben regl oldum az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…