klava: ULEN DEME BANA YA lmaz:
kıyafetlerın cok guzelmiş yamancım
bu arada ben regl oldum az önce
niyeki o samimiyetim göstergesi ..opuyorumnanaktansen bana istediğin diyebilirsin ..
kıyafetlerın cok guzelmiş yamancım
bu arada ben regl oldum az önce
hadi hayırlısı olsun ..aman takmayın bebiş olayına yaaa ..neler var dünyada ...geç olsun da güç olmasın ...
naniknanik OZAMAN CADI DESEM OLURMU ULENNN aklinialirimsmile
bu arada nedense hamile kıyafetleri çok ilgimi çekiyor ..kendimi onların içinde hayal ediyorum ..ice anaçlığım tuttu hee..bunu kaybetmeden şu bebişi aradan çıkarırsak ii olacak ..tosunum bana bakıyor bazen diyor ki : ayyy minik kuşum sana hamilelik ne çok yakışır sen zaten bebek gibisin bir de bebeğin olunca ayrı bir güzelleşirsin diyor .a.cep güzelleşirmiyim ki ..ama hamileliğin insanı güzelleştirdiğine ben de inanıyorum ..sanırım insan ruhsal olarak da farklılaşıyor ..depresyona girenler de var ama o mutluluğu yaşamanın sevinci insanların yüzüne vurdukça daha bir güzel mi oluyorlar ne
olur olmazmı ..sen bana takıl sinir et yeterki keyfim yerine geliyor ..bu arada dünki mesajlarıma neden cevap vermedin bir ..ikincisi resimleri albüme koyarmısın dedim ona da cevap yok iki ..küstünmü yoksa ...bi avatarıma bak ..bi bak gözlerime yaa ..bu gözlere küslürmü ...lmaz:
günaydın kızlar hepinize
SEN BENİM KALBİMİ KIRDIN KUKUMAN KUŞU GİBİ TEKRAR ETME DEDİN
HALBUKİ BEN BEBEK YAPMA TARİHLERİMİZ AYNI DİYE SEVİNİYODUM NE GÜZEL
ONDAN KÜSMÜŞTÜM AMA CUMA HÜRMETİNE AFFETTİM SENİ alsanaalsanasmile
ONDAN KAPRİS YAPTIM OHH İİ DE OLSU naniknanik
SEN BENİM KALBİMİ KIRDIN KUKUMAN KUŞU GİBİ TEKRAR ETME DEDİN
HALBUKİ BEN BEBEK YAPMA TARİHLERİMİZ AYNI DİYE SEVİNİYODUM NE GÜZEL
ONDAN KÜSMÜŞTÜM AMA CUMA HÜRMETİNE AFFETTİM SENİ alsanaalsanasmile
ONDAN KAPRİS YAPTIM OHH İİ DE OLSU naniknanik
offf ben de tam tersi hamılelıgım süresince neye benzerim acaba diyorum kendı kendıme ben negatif bakıyorum sanırım ama bazen ben de bebişimiz olmus falan öle evin içind eonu hayal edıyorum
yok bence güzel olursun emin ol ..bir kere ruhsal olarak çok güzel duygular yaşayacaksın ...
Hpşgeldin d_kuupcu
kız robot inat değilmiyim anlatmıcam sana işte naniknanik
BELKİ SENİDE GEÇERİM
TEK ATEŞLİ SEN DEĞİLSİN :roflol:
Hpşgeldin d_kuupcu
kız robot inat değilmiyim anlatmıcam sana işte naniknanik
BELKİ SENİDE GEÇERİM
TEK ATEŞLİ SEN DEĞİLSİN :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?