ayyy inşallah hadi bakalım o zaaman paylasırız hamıle resımlerımıızı dekaydirigubbakcemile3
bu arada yaman hala resimlerini görmeyi bekliyorum
AYY Bİ BEBEK OLSUN DA EKLEMEK KOLAYYY hihoyyyt
ÇOK BEKLERSİN lülülülülülü
BURDAN NİYE GÖREMEDİN VAR İŞTE TEKRAR UĞRAŞTIRMA BENİ alsanaalsanasmile
günaydın kızlar nasılsınız YAMAN resimlerini çok beğendim gelinliğin ve kına kıyafetin çok güzel ya nasıl resim koyuyorsunuz banada öğretin göbüşlü resmimi koymak istiyorum bende ...
ELİFECE gözün aydın mayıs ayına bekliyoruz haberlerini inş tutturursun ilk denemede...
ROBOR'DKUPCU'ÖZLEM'MERYEM'JAYA'UMUTLUYUZ'SALİHA'OLGAY'DERYA' SİZLER NASILSINIZ BAKALIM...
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
hoşgeldin tatlım
günaydın kızlar nasılsınız yaman resimlerini çok beğendim gelinliğin ve kına kıyafetin çok güzel ya nasıl resim koyuyorsunuz banada öğretin göbüşlü resmimi koymak istiyorum bende ...
Elifece gözün aydın mayıs ayına bekliyoruz haberlerini inş tutturursun ilk denemede...
Robor'dkupcu'özlem'meryem'jaya'umutluyuz'saliha'olgay'derya' sizler nasılsınız bakalım...
Cumanız mübarek olsun...
günaydın kızlar nasılsınız YAMAN resimlerini çok beğendim gelinliğin ve kına kıyafetin çok güzel ya nasıl resim koyuyorsunuz banada öğretin göbüşlü resmimi koymak istiyorum bende ...
ELİFECE gözün aydın mayıs ayına bekliyoruz haberlerini inş tutturursun ilk denemede...
ROBOR'DKUPCU'ÖZLEM'MERYEM'JAYA'UMUTLUYUZ'SALİHA'OLGAY'DERYA' SİZLER NASILSINIZ BAKALIM...
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
Sustuk
hoşbulduk canım nasılsın üzülmedin değilmi regl oldun diye...
hg cnm beğenmene sevindim tşk ederim
nasıl keyifler
günaydın hoşgeldin ...kullanıcı kontrol panelinde solda resimler albümler var oradan resim ekleyebilirsin
ANLADIM PEKİ SİZİN RESİMLERİNİZİ ALBÜMLERDE NİYE GÖREMİYORUM SİZE AİT ÖZEL ALBİM BÖLÜMÜNÜZ YOKMU...
yok tatlım sevindim hatta dün de bahsetmiştim bu hafta dişlerimi yaptırıyorum birsürü iğne oldum ilaç aldım vs
bekledğim bşi değidli zaten hamılelık bu ay o bakımdan uzulmedim
sen nasılsın
ANALDIM CANIM GEÇMİŞ OLSUN YENİ TARİHİNİ VER LİSTEYE EKLEYEYİM...
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
HB CANIM İYİYİM SEN NASILSIN...
günaydın hoşgeldin ...kullanıcı kontrol panelinde solda resimler albümler var oradan resim ekleyebilirsin
ANLADIM PEKİ SİZİN RESİMLERİNİZİ ALBÜMLERDE NİYE GÖREMİYORUM SİZE AİT ÖZEL ALBİM BÖLÜMÜNÜZ YOKMU...
arkadaş olmamız lazım ..bir de albüme koyuyoruz ama sonra kaldırıyoruz . sen ekle ben de eklerim albüme istersen ..
Ben sormaya kalmadan sen eklemİŞsİn kendİnİ saĞol ara sıra lİsteyİde Öne Çekersen sevİnİrİm arayınca bulamk zor oluyorda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?