Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayyy inşallah hadi bakalım o zaaman paylasırız hamıle resımlerımıızı dekaydirigubbakcemile3

AYY Bİ BEBEK OLSUN DA EKLEMEK KOLAYYY hihoyyyt[/QUOTE]

ben çok heyecanlıyım 9 nısanda calısmalara baslayacağız Allah kısmet ederse

sizin ne zamandı dıye sordum okumadınız sanırım robotla senın tatlım

AYY Bİ BEBEK OLSUN DA EKLEMEK KOLAYYY hihoyyyt

ben çok heyecanlıyım 9 nısanda calısmalara baslayacağız Allah kısmet ederse

sizin ne zamandı dıye sordum okumadınız sanırım robotla senın tatlım[/QUOTE]

haziranda korunmayı bırakacağım inş..

ÇOK BEKLERSİN lülülülülülü
BURDAN NİYE GÖREMEDİN VAR İŞTE TEKRAR UĞRAŞTIRMA BENİ alsanaalsanasmile

işyerinde baız şeyler engelli ..buraya ekleyince görünmüyor ama albümde görünüyor nedense ..benim uğraş ulennn Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız YAMAN resimlerini çok beğendim gelinliğin ve kına kıyafetin çok güzel ya nasıl resim koyuyorsunuz banada öğretin göbüşlü resmimi koymak istiyorum bende ...
ELıFECE gözün aydın mayıs ayına bekliyoruz haberlerini inş tutturursun ilk denemede...
ROBOR'DKUPCU'ÖZLEM'MERYEM'JAYA'UMUTLUYUZ'SALıHA'OLGAY'DERYA' SıZLER NASILSINIZ BAKALIM...

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...

hoşgeldin tatlım

hg cnm beğenmene sevindim tşk ederim
nasıl keyifler

günaydın hoşgeldin ...kullanıcı kontrol panelinde solda resimler albümler var oradan resim ekleyebilirsin

ben susmadım hala resimlerini bekliyorum yok koymayacaksan bir daha sormayacağım :umursamaz:

hoşbulduk canım nasılsın üzülmedin değilmi regl oldun diye...

yok tatlım sevindim hatta dün de bahsetmiştim bu hafta dişlerimi yaptırıyorum birsürü iğne oldum ilaç aldım vs

bekledğim bşi değidli zaten hamılelık bu ay o bakımdan uzulmedim

sen nasılsın

17 mart 2010 esrb haber yok
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
14 nisan 2010 gurbet gelini
21 nisan 2010 d_kupcu
21 nisan 2010 özlem

kızlar listeye ismini yazdıracak kimse yokmu kimse bebiş yapmayı düşünmüyormu liste azaldı ya hadi nisanda hamiş patlaması olsun haydi listeye yazdırın adınızı...

--------------------------------------------------------------------------------

17 mart 2010 esrb haber yok
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
14 nisan 2010 gurbet gelini
21 nisan 2010 d_kupcu
21 nisan 2010 özlem
28 nisan 2010elifece

hg cnm beğenmene sevindim tşk ederim
nasıl keyifler

HB CANIM İYİYİM SEN NASILSIN...

Ben sormaya kalmadan sen eklemıŞsın kendını saĞol ara sıra lısteyıde Öne Çekersen sevınırım arayınca bulamk zor oluyorda...

ANLADIM PEKİ SİZİN RESİMLERİNİZİ ALBÜMLERDE NİYE GÖREMİYORUM SİZE AİT ÖZEL ALBİM BÖLÜMÜNÜZ YOKMU...

benim bir adet resmım var göremedın mı

ANALDIM CANIM GEÇMİŞ OLSUN YENİ TARİHİNİ VER LİSTEYE EKLEYEYİM...[/QUOTE]

ben ekledım canım listeye

günaydın canım biz iyiyiz sende bebişte iyi olun önemli olan o sanada hayırlı cumalar canım

Ben sormaya kalmadan sen eklemİŞsİn kendİnİ saĞol ara sıra lİsteyİde Öne Çekersen sevİnİrİm arayınca bulamk zor oluyorda...

kaydirigubbakcemile3

ok canım arada çekerim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…