Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

baktım yaman kına kıyafetin güzelmiş suratın yok ama nedense ....imza anını da gördüm ..sen yine iisin ben öyle heyecanlanmıştımki anlatamam ..

ben ekledım canım listeye[/QUOTE]

CANIM ALBÜMLERDE BİR SÜRÜ RESİM VAR SİZİ BULAMIYORUM Kİ..

günaydın canım biz iyiyiz sende bebişte iyi olun önemli olan o sanada hayırlı cumalar canım

SAĞOL CANIM BİZDE İYİYİZ BEBİŞİMLE TEYZESİ SANADA HAYIRLI CUMALAR...

kızlarrrr ben de kullanıcı adımı kısaltmak ıstıyorum bana da yardım edermısınız ltf bilen var mıııkafamçokkarıştı

bizim profilimize tıklayacaksın ..arkadaşlarımız falan görünüyor o sayfada ..işte oranın altında albümlerimiz de görünüyor ...

gördüm sonunda seni kız robot sende çok güzel güler yüzlüsün ama kocanın yüzünü niye sakladın nazar değer diyemi korktun ya bende resim yüklemek istiyorum ama beceremiyorum...

bat ben seni göremedim ..ya bil.da olan resimleri koymuşum ..kocamın yüzünü de göstereyim dur tekrar bakarmısın ...

kullanıcı kontrol panelini biliyorsun değilmi orada bir sürü profil düzenle v.s. var solda üst tarafa bak ..
aşağı doğru sıralanmış şeyler var ..
profil düzenle
profil gizliliği
.
....
....

böyle gidiyor
orada resimler albümler var .oraya tıkla ..

bat ben seni göremedim ..ya bil.da olan resimleri koymuşum ..kocamın yüzünü de göstereyim dur tekrar bakarmısın ...

gördüm canım resimlerini açık haline bayıldım çok güzelsin fıstık gibi kocanlada yakışıyorsunuz bide bişeyi merak ettim düğün yapmadınmı..

merhabalar kızlar hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun

mrb salihacım seninde cuman mübarek olsun..

saol cnm ama ben de senı goremedim(

canım ben daha yükleyemedim ki uğraşıyorum..

tamam ama başlık diye bişey çıkıyo oraya resmin numarasınımı yapıştırıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…