ANLADIM PEKİ SİZİN RESİMLERİNİZİ ALBÜMLERDE NİYE GÖREMİYORUM SİZE AİT ÖZEL ALBİM BÖLÜMÜNÜZ YOKMU...
benim bir adet resmım var göremedın mı
ANALDIM CANIM GEÇMİŞ OLSUN YENİ TARİHİNİ VER LİSTEYE EKLEYEYİM...
günaydın canım biz iyiyiz sende bebişte iyi olun önemli olan o sanada hayırlı cumalar canım
HB CANIM İYİYİM SEN NASILSIN...
arkadaş olmamız lazım ..bir de albüme koyuyoruz ama sonra kaldırıyoruz . sen ekle ben de eklerim albüme istersen ..
OK AMA RESİMLERİNİZİ BULAMIYORUM VE KULLANICI PANELİNDEN SONRA NEREYE TIKLAMAM LAZIM ONUDA Bİ NET YAZARSANIZ SEVİNRİM UĞRAŞIYORUM BECEREMİYORUM...
ben ekledım canım listeye
OK AMA RESİMLERİNİZİ BULAMIYORUM VE KULLANICI PANELİNDEN SONRA NEREYE TIKLAMAM LAZIM ONUDA Bİ NET YAZARSANIZ SEVİNRİM UĞRAŞIYORUM BECEREMİYORUM...
bizim profilimize tıklayacaksın ..arkadaşlarımız falan görünüyor o sayfada ..işte oranın altında albümlerimiz de görünüyor ...
Elİf resmİnİ gÖrdÜm Çok tatlısın maŞallah Çıtırsın yanİ..
saol tatlım ama çıtırlık kalmadı pek yaş 30 olmuş:sinifsinif:
bat ne yaptın resimlere bakabildinmi ..sen kendi resmini yükeleyebildinmi
yooo hiç yaşını göstermiyorsun..
Merhabalar kızlar hayırlı cumalar cumanız mÜbarek olsun
hoşgeldin cnm
HOŞBULDUM CANIM REGL OLMUŞSUN aklinialirimsmile aklinialirimsmile HAYIRLISI OLSUN GELECEK AY PLANLI YAPARSIN TUTAR İNŞAALLAH
Merhaba Arkadaşlar,
Size bir sorun olacaktı üşüme hamilelik belirtisi diyorlar doğrumu acaba
bat ben seni göremedim ..ya bil.da olan resimleri koymuşum ..kocamın yüzünü de göstereyim dur tekrar bakarmısın ...
merhabalar kızlar hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun
saol cnm ama ben de senı goremedim(
kullanıcı kontrol panelini biliyorsun değilmi orada bir sürü profil düzenle v.s. Var solda üst tarafa bak ..
Aşağı doğru sıralanmış şeyler var ..
Profil düzenle
profil gizliliği
.
....
....
Böyle gidiyor
orada resimler albümler var .oraya tıkla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?