merhaba arkadaşlar,
size bir sorun olacaktı üşüme hamilelik belirtisi diyorlar doğrumu acaba
hoşgeldin syavuz sen hamile değilmiydin sanki başak bi topikte okumuştum senle ilgili hamile yazısı başkasıylamı karıştırdım ben bide evet ben çok üşüyordum hamile olduğumu öğrenmeden önce...
Ölemiymişş ben duymadım öle bişey ya zemuszemus
kızlar yaaa regl olunca çom ağrınız oluyor mu ben ölüyorum şuan agrıdan işyerınde((
hoşbulduk batcım yok cnm hamile değilim nerde keşke olsaydım :) ya bende bu ara çok üşüyorumda bir topikte okudum sabah üşüme hamilelik belirtisidir hamileler çok üşür arada terlermiz sıcak basması olurmuş
inşallah hamilesindir canım ne zaman regl günün...
hoşbulduk batcım yok cnm hamile değilim nerde keşke olsaydım :) ya bende bu ara çok üşüyorumda bir topikte okudum sabah üşüme hamilelik belirtisidir hamileler çok üşür arada terlermiz sıcak basması olurmuş
son mart 18 di şuan yumurtlama dönemimdeyim.gelecek regl 13nisan cnm karnımın içinde ağrılar kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor üstüne birde üşüme eklendi tam oldu anlıycan
varmış baya sen yinede dikkat et kendine ağır iş yapma sakın inş bebiş vardırda kırmızıları görmezsin..
slm kızlar
adetim 10 günü gecti
baska belirti yok ama
syavuz cum adetten 2 gün önce denedim negatif cıktı
yarın inş. sabah deneyeceğim
cok da ümitlenmek istemiyorum başka belirti yok cünkü
anladım cnm genellikle adetten sonra yapki için rahatlasın inş hamilesindir.zaten ilk zamanlar aşırı vücutta belirtiler olmazmış.olanlarıda sen ayırt edicen cnm artık ama çokta kafaya takma allah hayırlısını versin
tamam syavuzcum yarın deneyeceğim muhakka paylaşırım
inş. dediğin gibidir
çok sağol
slm kizlar nasilsinizzz ben daha yeni uyandimmm yaaa..iki gundur bebisim hic hareket etmiyorr kustumu acaba banaa tabii saka ama cok merak ediyorum hareketsiz kaldigi gunlerdeee aramizdaki tek iletisim onun tekmeleriii neler yapiyomm ama tekmelemiyorrrr....bu arada hayirli cumalarrr allah dualarinizi kabul etsinnn insallahhhturkbayragi
teolog syavuz cum adetten 2 gün önce denedim negatif cıktı
yarın inş. sabah deneyeceğim
cok da ümitlenmek istemiyorum başka belirti yok cünkü
haberini bekliyorum ekle beni özeldende atabilirsin.
slm kizlar nasilsinizzz ben daha yeni uyandimmm yaaa..iki gundur bebisim hic hareket etmiyorr kustumu acaba banaa tabii saka ama cok merak ediyorum hareketsiz kaldigi gunlerdeee aramizdaki tek iletisim onun tekmeleriii neler yapiyomm ama tekmelemiyorrrr....bu arada hayirli cumalarrr allah dualarinizi kabul etsinnn insallahhhturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?