CNM HİÇMİ KIMILDAMADI YA 2 GÜN UZUN Bİ SÜRE Bİ DOKTORU ARA İSTERSEN :uhm:
AYY BENDE ÇOK MERAK ETTİM YAA BİZEDE HABER VER EMİ
dun iste hic oynamadii bugun de daha hic hissetmedimm bilmiyorumkii iyimii ama bazi yerlerde okumustum arada hareketsiz kaldiklarinii ama bi agrim felan yokinsallah iyidir carsamba gunu doktor randevumm simdi gitsem kesin terslicek kadinn gicik birisi randevudan once geldiginde ne oldu diyor hemen merak etcek bisey yok diyorrr normal diyorr o yuzden bugunde beklicem bakalimm belkii oynar yada ben hissedemiyorumm
terslerse terslesin ne olucak ki doktorun o senin
kaç aylık bebişin
kizlarrrrrrrrrrrrr bebisim oynadiiiiiiiii cok sukurr yaaaa annesini merakta biraktii hainn domdomm ama cokkk sukurr oynadigini hissediyorummm nazliii seyinn
sen hissedip merak edıyorsun dıye sana burdayım dedi:))
kizlarrrrrrrrrrrrr bebisim oynadiiiiiiiii cok sukurr yaaaa annesini merakta biraktii hainn domdomm ama cokkk sukurr oynadigini hissediyorummm nazliii seyinn
slm kizlar nasilsinizzz ben daha yeni uyandimmm yaaa..iki gundur bebisim hic hareket etmiyorr kustumu acaba banaa tabii saka ama cok merak ediyorum hareketsiz kaldigi gunlerdeee aramizdaki tek iletisim onun tekmeleriii neler yapiyomm ama tekmelemiyorrrr....bu arada hayirli cumalarrr allah dualarinizi kabul etsinnn insallahhhturkbayragi
dun iste hic oynamadii bugun de daha hic hissetmedimm bilmiyorumkii iyimii ama bazi yerlerde okumustum arada hareketsiz kaldiklarinii ama bi agrim felan yokinsallah iyidir carsamba gunu doktor randevumm simdi gitsem kesin terslicek kadinn gicik birisi randevudan once geldiginde ne oldu diyor hemen merak etcek bisey yok diyorrr normal diyorr o yuzden bugunde beklicem bakalimm belkii oynar yada ben hissedemiyorumm
syavuz cum adetten 2 gün önce denedim negatif cıktı
yarın inş. sabah deneyeceğim
cok da ümitlenmek istemiyorum başka belirti yok cünkü
kızlar yaaa regl olunca çom ağrınız oluyor mu ben ölüyorum şuan agrıdan işyerınde((
oh valla bu saatte kahvaltı süperrrrrkaydirigubbakcemile3
biz kahvaltı yapalı 7 saat oldu(
- ayyyy okudum dayanamadım gittim ekmek arası zeytin yedimmm
- aaaaaaaaaaaaaaaaaa zemuszemus
Ayy sevİndİm meryemcİm yaa
bende korktum walla
cİnsİyetİ bellİmİydİ senİn
hiç tasalanma bu tip dalgalanmalar hareketsizlikler olabilir ..nasıl ki biz bile her zaman aktif olamıyor bazen yorgun oluyor sakinleşiyorsak bebekler de öyledir eminim...
hadi hayırlısı
bende ağrı ne kelime deprem oluyor resmen deprem senağlama
ben de acıktım yaaaa
çekmecemde bir paket N**** (Siyahi) var dürtüyor beni nescafe ile
:hulya::hulya::hulya:
yesem yedikten snr pişman olucam kesin hepsini de yerim vallazemuszemus
:roflol::roflol::roflol:
ay pardon tatlım rejimdesin değil mi sen,
,
konuyu değiştirelim şu yapışkanlı folyodan ne güsel şeyer yapmış kk daki bayanlar gördünüz mü sizlerde de yapan var mı
evet gördüm ...mutfağa filan kapaklara yapıştırmışlar onları mı diyorsun ...kiracı olan nasıl yapıştırsın ...kendi evi olan yapabilir ancak ...
çıkıyor kolaylıkla ve iz bırakmıyor diyorlar nasıl olmuş peki orjinalmiydi yapmacık mı
valla resimde güzel görünüyor ama resim sonuçta gerçeği nasıl bilemem ama ben yaparmıydım bilmiyorum ..ben eski mutfaklı banyolu evde oturamam zaten..sıfır olmalı herşey ..ilk ben oturmalıyım ...o yüzden kaplamama da gerek yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?