Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

CNM HİÇMİ KIMILDAMADI YA 2 GÜN UZUN Bİ SÜRE Bİ DOKTORU ARA İSTERSEN :uhm:

AYY BENDE ÇOK MERAK ETTİM YAA BİZEDE HABER VER EMİ

dun iste hic oynamadii bugun de daha hic hissetmedimm bilmiyorumkii iyimii ama bazi yerlerde okumustum arada hareketsiz kaldiklarinii ama bi agrim felan yokinsallah iyidir carsamba gunu doktor randevumm simdi gitsem kesin terslicek kadinn gicik birisi randevudan once geldiginde ne oldu diyor hemen merak etcek bisey yok diyorrr normal diyorr o yuzden bugunde beklicem bakalimm belkii oynar yada ben hissedemiyorumm

terslerse terslesin ne olucak ki doktorun o senin
kaç aylık bebişin

kizlarrrrrrrrrrrrr bebisim oynadiiiiiiiii cok sukurr yaaaa annesini merakta biraktii hainn domdomm ama cokkk sukurr oynadigini hissediyorummm nazliii seyinn

kizlarrrrrrrrrrrrr bebisim oynadiiiiiiiii cok sukurr yaaaa annesini merakta biraktii hainn domdomm ama cokkk sukurr oynadigini hissediyorummm nazliii seyinn

sen hissedip merak edıyorsun dıye sana burdayım dedi:))

oh valla bu saatte kahvaltı süperrrrrkaydirigubbakcemile3

biz kahvaltı yapalı 7 saat oldu(

Ayy sevındım meryemcım yaa
bende korktum walla
cınsıyetı bellımıydı senın

hiç tasalanma bu tip dalgalanmalar hareketsizlikler olabilir ..nasıl ki biz bile her zaman aktif olamıyor bazen yorgun oluyor sakinleşiyorsak bebekler de öyledir eminim...

syavuz cum adetten 2 gün önce denedim negatif cıktı
yarın inş. sabah deneyeceğim
cok da ümitlenmek istemiyorum başka belirti yok cünkü

hadi hayırlısı

kızlar yaaa regl olunca çom ağrınız oluyor mu ben ölüyorum şuan agrıdan işyerınde((

bende ağrı ne kelime deprem oluyor resmen deprem senağlama

ben de acıktım yaaaa
çekmecemde bir paket N**** (Siyahi) var dürtüyor beni nescafe ile

:hulya::hulya::hulya:

yesem yedikten snr pişman olucam kesin hepsini de yerim vallazemuszemus

ben de acıktım yaaaa
çekmecemde bir paket N**** (Siyahi) var dürtüyor beni nescafe ile

:hulya::hulya::hulya:

yesem yedikten snr pişman olucam kesin hepsini de yerim vallazemuszemus

bak N**** (Siyahi) ve nescafe deme geberecği hee ..dürtmesin söyle onlara ..ben burda cebelleşiyorum sen ne diyorsun alsanaalsanasmile

ben zaten 15 gündür ilk defa kaçamak yaptım dün akşam ...sinemaya gittik bizimki illa popcorn alalım dedi ..aldık gerçi ben çok az yedim ama hala vicdan azabım var ..yarın sabah tartılacağım ..eğer tartıda fazla gelirsem kendimi nasıl cezalandırırım bilemiyorum

:roflol::roflol::roflol:

ay pardon tatlım rejimdesin değil mi sen,
,
konuyu değiştirelim şu yapışkanlı folyodan ne güsel şeyer yapmış kk daki bayanlar gördünüz mü sizlerde de yapan var mı

:roflol::roflol::roflol:

ay pardon tatlım rejimdesin değil mi sen,
,
konuyu değiştirelim şu yapışkanlı folyodan ne güsel şeyer yapmış kk daki bayanlar gördünüz mü sizlerde de yapan var mı

evet gördüm ...mutfağa filan kapaklara yapıştırmışlar onları mı diyorsun ...kiracı olan nasıl yapıştırsın ...kendi evi olan yapabilir ancak ...

çıkıyor kolaylıkla ve iz bırakmıyor diyorlar nasıl olmuş peki orjinalmiydi yapmacık mı

valla resimde güzel görünüyor ama resim sonuçta gerçeği nasıl bilemem ama ben yaparmıydım bilmiyorum ..ben eski mutfaklı banyolu evde oturamam zaten..sıfır olmalı herşey ..ilk ben oturmalıyım ...o yüzden kaplamama da gerek yok ...

sen kapla diye sormadım zaten tatlım ben resimde değil gerçeğini gördün sandım ve fikir verebilirmisin diyecektim.

Resmini ben de gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…