sen kapla diye sormadım zaten tatlım ben resimde değil gerçeğini gördün sandım ve fikir verebilirmisin diyecektim.
Resmini ben de gördüm
anladım da ben de fikrmi söyledim ulenn ...gerçeğini görmedim hiç ...
ben varımya ulennn
CNM HİÇMİ KIMILDAMADI YA 2 GÜN UZUN Bİ SÜRE Bİ DOKTORU ARA İSTERSEN :uhm:
AYY BENDE ÇOK MERAK ETTİM YAA BİZEDE HABER VER EMİ
sen de ben yazmadan yazmıon((
bir paket bisküviyi indirdim mideye -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
e zaten yeterince konuşuyorum ulennn ..:roflol: sen yaz da arada soluklanayımkaydirigubbakcemile3
ii aferin sana bisküviyi yedin hee bir de utanmadan söylüyorsun ..negroya da bayılırım hee ..kahveyle de süper gidiyor ...:icecream:
slm kizlar nasilsinizzz ben daha yeni uyandimmm yaaa..iki gundur bebisim hic hareket etmiyorr kustumu acaba banaa tabii saka ama cok merak ediyorum hareketsiz kaldigi gunlerdeee aramizdaki tek iletisim onun tekmeleriii neler yapiyomm ama tekmelemiyorrrr....bu arada hayirli cumalarrr allah dualarinizi kabul etsinnn insallahhhturkbayragi
kizlarrrrrrrrrrrrr bebisim oynadiiiiiiiii cok sukurr yaaaa annesini merakta biraktii hainn domdomm ama cokkk sukurr oynadigini hissediyorummm nazliii seyinn
4 ay 3 haftalik canimm..oyle doktorum ama bazen giciklik yapiyolar isteee
kızlar şu üzerine görmeyle ilgili bilgisi olan varmı öyle bi durumda kaç gün regl olunuyo acaba biliyomusunuz bu arada beim bu ayki regl çok kötü ya çok afedersinizde parça şeklinde bayağı yoğun başına böyle bişey gelen varmı
iyi akşamlar kızlar
ben de var olan belirtileri söyleyeyim adetim 10 gün kadar gecikti
pazartesi göğüslerim acayip dercede acıdı özellikle ucları
karnım deseniz 4 5 aylık gibi şiş
bir şişkinlik var
bnm sorum şu bu şişkinlik normal mi
meryemcim nasılsın yazını okuyunca korktum hemen doktorunu ara diye yazacaktımkibi sonraki sayfaya bebişin haraket ettiğini yazmışsın rahatladım valla inş hep haraketli olur bebişin sende korkmazsın bebişinde baya olmuş doğuma yaklaşıyorsun sende yavaş yavaş eeee neler yapıyosun özledim seni valla....
bat canim tsk ederim iyiyim sen nasilsinn denk gelmiyoruz pek topikte eski sohbetleri bende ozluyorummama ayni anda girmiyoruzz bebegim buyuyor yavas yavasss sende yakinda hareklerini hissedersinn insallahhh insan asil ozaman hamile oldugunu anliyor icinde minik minik tekmelerrr insani cok duygulandiriyorrr...benim esim izinli bu aralar evdeyiz genelde dolasmaya cikiyoruzzz..benim gobus buyudu bayaa bu ay daha cok belirginlestiii bazen insana buyumuyor gibi gelsedee elbiseler olmayinca anliyosunn...seninde bebisim buyuyorr 12 haftasinda benim doktorum bebegimi cinsiyetini gormustu bakarsin seninde belli olurr carsamba gunu benim kontrolumm cokk merak ediyorumm ne kadar olduuu...resim alirsam eklicem netee insallahh..optum canm seni ve bebisi dikkat et sut ic bol bol ozaman cok sevinirmis bebislerr
merhaba arkadaşlar
bende 9 aylık evliyim.9 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum.bu ay itibariyle bıraktım.artık bir bebik istiyorum.mesajlarınızı (olabildiğince çünkü maşallah 1057 sayfa) okudum.inşallah bende sağlıklı bir şekilde bu işi başarabilirim :)
benden de günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?