Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sen de ben yazmadan yazmıon((

bir paket bisküviyi indirdim mideye -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

e zaten yeterince konuşuyorum ulennn ..:roflol: sen yaz da arada soluklanayımkaydirigubbakcemile3

ii aferin sana bisküviyi yedin hee bir de utanmadan söylüyorsun ..negroya da bayılırım hee ..kahveyle de süper gidiyor ...:icecream:

sorma valla
şimdi pişman oldum çok fazla hep böyel oluyorkaydirigubbakcemile2

kızlar şu üzerine görmeyle ilgili bilgisi olan varmı öyle bi durumda kaç gün regl olunuyo acaba biliyomusunuz bu arada beim bu ayki regl çok kötü ya çok afedersinizde parça şeklinde bayağı yoğun başına böyle bişey gelen varmı

iyi akşamlar kızlar
ben de var olan belirtileri söyleyeyim adetim 10 gün kadar gecikti
pazartesi göğüslerim acayip dercede acıdı özellikle ucları
karnım deseniz 4 5 aylık gibi şiş
bir şişkinlik var
bnm sorum şu bu şişkinlik normal mi

kizlarrrrrrrrrrrrr bebisim oynadiiiiiiiii cok sukurr yaaaa annesini merakta biraktii hainn domdomm ama cokkk sukurr oynadigini hissediyorummm nazliii seyinn

4 ay 3 haftalik canimm..oyle doktorum ama bazen giciklik yapiyolar isteee

meryemcim nasılsın yazını okuyunca korktum hemen doktorunu ara diye yazacaktımkibi sonraki sayfaya bebişin haraket ettiğini yazmışsın rahatladım valla inş hep haraketli olur bebişin sende korkmazsın bebişinde baya olmuş doğuma yaklaşıyorsun sende yavaş yavaş eeee neler yapıyosun özledim seni valla....

canım bi doktora görün istersen regl döneminde öyle sürekliparça düşmesi olmaz acaba aklıma getirmek istemiyorum ama sen hamileydinde farkında olmadan ağır bişey kaldırıpta düşük mü yapıyorsun hemen bir doktora görün derim ben sancında varmı peki...

canım benim belirtilerim şöyleydi göğüs uçlarında acıma şişkinlik sol kasıkta batma halsizlik karın ağrısı vardı eğer daha önceki adetlerinde böyle belirtilerin yoksa inş hamilesindir peki 10 geçiyomuydu senin hiç..

QUOTE=azize1;12319985]selm hanımlar...[/QUOTE]

slm azize nasılsın...

Bırak 10 günü bat cım iki gün bile gectği olmadı ben köyde yasıyorum akıllı eşim e o kadar dedim test al diye unutmuş
nasıl üzüldüm

merhaba arkadaşlar

bende 9 aylık evliyim.9 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum.bu ay itibariyle bıraktım.artık bir bebik istiyorum.mesajlarınızı (olabildiğince çünkü maşallah 1057 sayfa) okudum.inşallah bende sağlıklı bir şekilde bu işi başarabilirim :)

hadi hayırlısı cnm yaa
allah tez zamanda versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…