Bırak 10 günü bat cım iki gün bile gectği olmadı ben köyde yasıyorum akıllı eşim e o kadar dedim test al diye unutmuş
nasıl üzüldüm
merhaba arkadaşlar
bende 9 aylık evliyim.9 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum.bu ay itibariyle bıraktım.artık bir bebik istiyorum.mesajlarınızı (olabildiğince çünkü maşallah 1057 sayfa) okudum.inşallah bende sağlıklı bir şekilde bu işi başarabilirim :)
GÜnayddıınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yaa kızlar nerdesİnİz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benden de günaydın
Bende geldİm :)
iyi hafta sonları kızlar kaydirigubbakcemile5
hafta sonları kimseler kalmıyo
nasılsın meryem?
iyilik canim sen nasilsinn evet hafta sonu pek giren olmuyorr herkez esine ve kendine ayiriyorr..hadi hayirlisi olsun bakalimm adet gununmus varmi belirtiler
bende iltihaplarla uğraşıyom canmm...
1haftadır hap kullanıyorum iltihap varmış nasıl akıntılar geliyo bide vajinamda kaşıntı 4gündür çok fenayım yaaa...
Hapım bitmek üzere inşallah geçer.
azize gecmıs olsun tatlım
bu arada ben de bugun doktordaydım kulaklarımda sorun varmıs krıstaller falan dengemı pek bulamıyorum 3 ay ılac kullanıcam((NISANDA hamıle kalamayacagım yıne ertelemek zorunda kaldık:gitme:
sağol canmm:) sanada geçmiş olsun :teselli:
bende belki nisandada koruncam bu gidişle :çok üzgünüm:
sayfa çok olduğu için hepsini okuyamadım topiği açan arkadaş candy olması lazım sonuca ulaşabilmişmimerak ettimde
bende 9 aylık evliyim bizde bebiş istiyoruz artık 9 aydır yasmin hapı kullandım bu ay bıraktım.bakalım çalışmalar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?