Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bırak 10 günü bat cım iki gün bile gectği olmadı ben köyde yasıyorum akıllı eşim e o kadar dedim test al diye unutmuş
nasıl üzüldüm

canımya bi kan testiyaptırsana bak iyice merak ettim şimdi..

bat canim tsk ederim iyiyim sen nasilsinn denk gelmiyoruz pek topikte eski sohbetleri bende ozluyorummama ayni anda girmiyoruzz bebegim buyuyor yavas yavasss sende yakinda hareklerini hissedersinn insallahhh insan asil ozaman hamile oldugunu anliyor icinde minik minik tekmelerrr insani cok duygulandiriyorrr...benim esim izinli bu aralar evdeyiz genelde dolasmaya cikiyoruzzz..benim gobus buyudu bayaa bu ay daha cok belirginlestiii bazen insana buyumuyor gibi gelsedee elbiseler olmayinca anliyosunn...seninde bebisim buyuyorr 12 haftasinda benim doktorum bebegimi cinsiyetini gormustu bakarsin seninde belli olurr carsamba gunu benim kontrolumm cokk merak ediyorumm ne kadar olduuu...resim alirsam eklicem netee insallahh..optum canm seni ve bebisi dikkat et sut ic bol bol ozaman cok sevinirmis bebislerr [/QUOTE]

sağol meryemcim bende iyiyim valla bende özlüyorum eskilerin sohbetlerini eskilerden yaman dışında kimse girmiyor pek senlede karşılaşamıyoruz neyse ebimde karnım büyüyor yavaş yavaş ne çabuk geçiyor zaman değilmi 3. ayıma giricem bi hafta sonra bakalım bebişim cinsiyetini gösterecekmi 6 nisan randevum var bende çok öerak ediyorum iyice elleri ayakları belli olmuştur artık bebeğimin değilmi hayırlısı bakalım senin bebişte büyüdü baya maşallah bende en kısa zamanda bebeğimin ulrtason görüntüsünü koyacağım brde göbüşlü resmimi sende koy artık merakta bırakma bizi sütüiçiyorum canım ama bazen unutuyorum bende öpüyourm seni kendien ve yiğenime iyi bak..

hoşgeldin canım topiğimize inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın bende ilk topiğe üye olduğumda meraktan bütün sayfaları okumuştum liste yapıyoruz istersen senide ekleyelim listeye regl tarihin ver..

GÜnayddıınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yaa kızlar nerdesİnİz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın yamancım ben burdayım..

benden de günaydın

günaydın teolog ne oldu varmı bi gelişme..

gunaydinn kizlarrrrrr nasilsiniz

bat canimm bebegin elleri kollarii hepsini gorursunn hareketlerinii felann erkekse cok hareketli oluyor diyim sanaa insallah sagliklidir canimm ...

yamannn nasilsinn citirrr topikte kimsecikler yok bugunn
dun bi arastirma yaptim bebegimin hareketlerini duyamayincaaa..cok korkmustum ama hepsi normalmis zaten bebekler genelde gunduzleri uyur gecleri anne yatar pozisyonda oldugu icin daha rahat hareket ederlermiss eger hareketlerini duymak istenirse bir bardak sut en sevdikleriymiss..dun gece bunu denedimm yatip uzanimm gercektende bebegim hic yerinde durmadiii ben uyuya kalmisimm atikk ama gece 5 te tuvalate uaynip geri yattigimda bilee hala hareket ediyorduu yaaa yavrumm benimm pit pit larini yer annennn...

merak eden arkadaşlara diyeyim
eşim test almayı uutmuş dün bugün merkeze inecez yine yarın sabah artık söylerim size pazartesi dr a gideceğim inş.
o zaman zaten kesin belli olur
ilginiz için tesekkür ederim

iyilik canim sen nasilsinn evet hafta sonu pek giren olmuyorr herkez esine ve kendine ayiriyorr..hadi hayirlisi olsun bakalimm adet gununmus varmi belirtiler

bende iltihaplarla uğraşıyom canmm...
1haftadır hap kullanıyorum iltihap varmış nasıl akıntılar geliyo bide vajinamda kaşıntı 4gündür çok fenayım yaaa...
Hapım bitmek üzere inşallah geçer.

insallah allah acil sifalar versinn canimm zor tabii intihap felann

azize gecmıs olsun tatlım
bu arada ben de bugun doktordaydım kulaklarımda sorun varmıs krıstaller falan dengemı pek bulamıyorum 3 ay ılac kullanıcam ((NISANDA hamıle kalamayacagım yıne ertelemek zorunda kaldık:gitme:

sağol canmm:) sanada geçmiş olsun :teselli:
bende belki nisandada koruncam bu gidişle :çok üzgünüm:

bugün kimse ugramamış topice bugünde test yapamadım cünkü merkez inemedik dün
yarın inş. dr a görüneceğim hayırlısyla
o zaman kesin cevabı veririm s,zlere

sağol canmm:) sanada geçmiş olsun :teselli:
bende belki nisandada koruncam bu gidişle :çok üzgünüm:

ben hep nisan ayına ayarlamıstım kendımı ama napım(( kısmet herişte bır hayır vardır

inş sende kısa zamanda ıyılesırsın cnm

selam kızlar. Bılgısayarımın ekranı bozuldu Arada tv.yı takıyor esım bılgısayara. Gecmıs yazılar cok bırıktıgı ıcın fazla okuyamıyorum. Hepınız ıyısınızdır umarım. Meryem, Bat bebıslerınızın ıyı olmasına sevındım. Ben de salı gunu gormeye gıdıcem kısmetse. Hepınızı ozledım. Yenı hamısler varmı aranızda. Bızım artık son 1 ayımız. Hep bebısımı goruyorum ruyalarımda. Umutluyuz canım nasılsın. Esınden haber varmı
Hannemın tayın ısı ne oldu acaba. Bebısı nasıl. Uzun zamandır o da olgayda yok ortalarda. Valla ben de eskı sohbetlerı ozledım. Yaman sen nasılsın.

sayfa çok olduğu için hepsini okuyamadım topiği açan arkadaş candy olması lazım sonuca ulaşabilmişmi merak ettimde

bende 9 aylık evliyim bizde bebiş istiyoruz artık 9 aydır yasmin hapı kullandım bu ay bıraktım.bakalım çalışmalar başladı

Evet, candynın gecen ay bır kızı oldu.
Umutluyuz canım yazdıklarını okudum sımdı. Esının her haftasonu gelmesıne sevındım. Emınım haftasonlarını ıple cekıyorsundur.Allahtan gecıcı bır durum. Sanırım dun bebısını gormeye gıttın. Nasıl durumu. Kılosu boyu kac. Ben de gecelerı uyuyamıyorum. Sabaha kadar yatakta oturuyorum. Ayaklarım oyle sısıyorkı acıyorlar artık, dokunamıyorum. Ama az kaldı Allahın ıznıyle atlatacagız. Kendıne dıkkat et canım, ıyı haberlerını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…