Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

GÜnaydın kızlar
azıze Çok geÇmıŞ olsun cnm bılırım Çok rahatsız edıcı bı durum
jaya Şeker doĞurmadan bı resım kkoysanda gÖrsek senıde gÖbÜŞÜnÜde
bat sen nasıl oldun cnm aĞrıların dÜzeldımıŞ
robot kızz cadıı nerdesın
d_kupcu sen nerdesın fıstıĞımm
ıÇgıyımcıde gelmıyo artık
meryem salıha olgay umutluyuz ve dıĞer hatunlar nerdesınızzzzzzzzz

GÜNAYDIN CNM BİTTİMİ REGL aklinialirimsmile

bugun son tatlım ama haftasonu kbb ye gittim kulaklarımda bir sorun vardı

dr ilaç verdi 3 ay kullanmam gerekıyormuş

((((

bebiş planı haziraz ayı sonuna kaldı :bbo:

sen nasılsın

Çok yoruldum bu haftasonu kızlar ya
cumartesı bÜtÜn camları perdelerı yıkadım
pazar sabah erken koŞuya gıttım hıÇ dınlenemedım bıde saatler alındı fecı uykusuzum

robot kızz cadıı nerdesİn

biri beni çağırıyor ..geldim geldim burdayım ...

çok geçmiş olsun ..benim bir arkadaşımın da kulaklarındaki sorundan dolayı denge problemi vardı ama çaresi yokmuş onunkinin ağrı kesicilerle geçirmeye çalışıyordu ama nafile ..çok ağrısı oluyordu ..

hadi hayırlısı ile doğar inş.

geçmiş olsun ...çok şükr hiç başıma gelmedi ...üşütüyor musunuz ondan mı oluyor acaba

bu arada herkese günaydın ...ankarada havalar haftasonu yaz gibiydi ..bugün birden kış geri geldi sanki ..hava sabah çok soğuktu ...ben de şal almıştım sadece üzerime ama mont giyme havası varmış ...dondum ulennnn ...

geçmiş olsun cnm sorun ne ki

saol tatlım
arada baş dönmelerim oluyordu kulak içinde kristaller varmış onlar bazen yer değiştiriyormuş kulak çinlaması da oluyordu ilaç tedavisii başladık dr la hazıran ayına kadar kullanacaksın dedi

çok geçmiş olsun ..benim bir arkadaşımın da kulaklarındaki sorundan dolayı denge problemi vardı ama çaresi yokmuş onunkinin ağrı kesicilerle geçirmeye çalışıyordu ama nafile ..çok ağrısı oluyordu ..

benim ağrım olmuyor da arada çınlama oluyor bana da tam tedavisi yok dedi ama ilaçla işte arayı açabiliyormussun :))))

sen nasılsın

Çok yoruldum bu haftasonu kızlar ya
cumartesİ bÜtÜn camları perdelerİ yıkadım
pazar sabah erken koŞuya gİttİm hİÇ dİnlenemedİm bİde saatler alındı fecİ uykusuzum

offf al benden de okadar ct butun gun tek başıma gezdım eşim çalısıyordu alışveriş yaptım:))

dün de bütünnnn gün kıyı köşe temizlik yaptım annem rahatsızdı kendı evım bıtınce bir de onun evini temizledim canım çıktıııı dinlenemeden iş başı yaptık

kolay gelsin hepimizeeeopuyorumnanaktan

benden de iidir işte aynı ..haftasonu annemlere gittik geldik ..yürüyüş yaptık c.tesi pazar 1er saat .hava çok güzeldi ..yaz havası vardı ...tosunumla çıtır hatun ben kaydirigubbakcemile3 parkları arşınladık ...akşam duşa girdim hala onun yorgunluğu var üzerimde iimi kaydirigubbakcemile3 duştan çıkınca dövülmüş gibi oluyorum heee kaydirigubbakcemile3

ben de duşa girdikten snr ne kadar yorgun olursam olacayım tüm yorgunlugumu atarımzemuszemus

bende bende ılık suyla bile yıkanamam kaynar olucak hihoyyyt

benim de öyle ..işte o da insanı çok yoruyor ..en iisi ılık su ama ...

DUŞA YANLIZ MI GİRİYOSUN bilmiyorumkismile YOKSA DUŞTAN ÖNCE SENİ YORAN BİŞEYMİ OLUYOR -tatlicadiarzu- :roflol:

yaman hanımın yöntemleri belli oldu böylece kaydirigubbakcemile3:roflol: önce yorucu egzersiz sonra duş ...:roflol::roflol:

benim için yorucu egzersizin zamanlaması yok ...:roflol:

sabah sabah bu enerjin nerden geliyor yaman sabah yoruldun birazz galiba :roflol::roflol:

aklinialirimsmile SÖLEMEM AMA SABAH SABAH GİTMEZ YAAA
AKŞAM SAATLERİ DAHA GÜZEL OLUYO :hulya: sempatiksalakcinni :içelim:

ayy ılık su hayatta olmaz ıyyhhhh

kızlar hafta sonu drdayken bi, bayan anlatıyordu solgarın vitamınlerı varmış 13 kılo vermiş onlarla 3 ayda duydunuz mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…