Günaydın kızlarrr
mymirage senin günün geçtimi yoksa daha varmı regl olmana
hayır cnm daha geçmedi yarın olmam gerekiyo ama bugün olacak gibi sancım var bakalım.. :uhm:
GÜNAYDIN CNM BİTTİMİ REGL aklinialirimsmile
bugun son tatlım ama haftasonu kbb ye gittim kulaklarımda bir sorun vardı
dr ilaç verdi 3 ay kullanmam gerekıyormuş
((((
bebiş planı haziraz ayı sonuna kaldı :bbo:
Sen nasılsın
robot kızz cadıı nerdesİn
azize gecmıs olsun tatlım
bu arada ben de bugun doktordaydım kulaklarımda sorun varmıs krıstaller falan dengemı pek bulamıyorum 3 ay ılac kullanıcam((NISANDA hamıle kalamayacagım yıne ertelemek zorunda kaldık:gitme:
selam kızlar. Bılgısayarımın ekranı bozuldu Arada tv.yı takıyor esım bılgısayara. Gecmıs yazılar cok bırıktıgı ıcın fazla okuyamıyorum. Hepınız ıyısınızdır umarım. Meryem, Bat bebıslerınızın ıyı olmasına sevındım. Ben de salı gunu gormeye gıdıcem kısmetse. Hepınızı ozledım. Yenı hamısler varmı aranızda. Bızım artık son 1 ayımız. Hep bebısımı goruyorum ruyalarımda. Umutluyuz canım nasılsın. Esınden haber varmı
Hannemın tayın ısı ne oldu acaba. Bebısı nasıl. Uzun zamandır o da olgayda yok ortalarda. Valla ben de eskı sohbetlerı ozledım. Yaman sen nasılsın.
bende iltihaplarla uğraşıyom canmm...
1haftadır hap kullanıyorum iltihap varmış nasıl akıntılar geliyo bide vajinamda kaşıntı 4gündür çok fenayım yaaa...
Hapım bitmek üzere inşallah geçer.
geçmiş olsun cnm sorun ne ki
Çok yoruldum bu haftasonu kızlar ya
cumartesİ bÜtÜn camları perdelerİ yıkadım
pazar sabah erken koŞuya gİttİm hİÇ dİnlenemedİm bİde saatler alındı fecİ uykusuzum
çok geçmiş olsun ..benim bir arkadaşımın da kulaklarındaki sorundan dolayı denge problemi vardı ama çaresi yokmuş onunkinin ağrı kesicilerle geçirmeye çalışıyordu ama nafile ..çok ağrısı oluyordu ..
benim ağrım olmuyor da arada çınlama oluyor bana da tam tedavisi yok dedi ama ilaçla işte arayı açabiliyormussun :))))
sen nasılsın
benden de iidir işte aynı ..haftasonu annemlere gittik geldik ..yürüyüş yaptık c.tesi pazar 1er saat .hava çok güzeldi ..yaz havası vardı ...tosunumla çıtır hatun ben kaydirigubbakcemile3 parkları arşınladık ...akşam duşa girdim hala onun yorgunluğu var üzerimde iimi kaydirigubbakcemile3 duştan çıkınca dövülmüş gibi oluyorum heee kaydirigubbakcemile3
ben de duşa girdikten snr ne kadar yorgun olursam olacayım tüm yorgunlugumu atarımzemuszemus
ben sıcak suyla duşa girdiğim için yoruyor duş beni sanırım ..tabiki yorgunluk atıyorsun ama ben ayrıca bir de dövülmüş gibi yoruluyorum duşta ...:bbo:
ben sıcak suyla duşa girdiğim için yoruyor duş beni sanırım ..tabiki yorgunluk atıyorsun ama ben ayrıca bir de dövülmüş gibi yoruluyorum duşta ...:bbo:
bende bende ılık suyla bile yıkanamam kaynar olucak hihoyyyt
DUŞA YANLIZ MI GİRİYOSUN bilmiyorumkismile YOKSA DUŞTAN ÖNCE SENİ YORAN BİŞEYMİ OLUYOR -tatlicadiarzu- :roflol:
benim de öyle ..işte o da insanı çok yoruyor ..en iisi ılık su ama ...
yaman hanımın yöntemleri belli oldu böylece kaydirigubbakcemile3:roflol: önce yorucu egzersiz sonra duş ...:roflol::roflol:
benim için yorucu egzersizin zamanlaması yok ...:roflol:
sabah sabah bu enerjin nerden geliyor yaman sabah yoruldun birazz galiba :roflol::roflol:
benim de öyle ..işte o da insanı çok yoruyor ..en iisi ılık su ama ...
yaman hanımın yöntemleri belli oldu böylece kaydirigubbakcemile3:roflol: önce yorucu egzersiz sonra duş ...:roflol::roflol:
benim için yorucu egzersizin zamanlaması yok ...:roflol:
sabah sabah bu enerjin nerden geliyor yaman sabah yoruldun birazz galiba :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?