Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

aklinialirimsmile SÖLEMEM AMA SABAH SABAH GİTMEZ YAAA
AKŞAM SAATLERİ DAHA GÜZEL OLUYO :hulya: sempatiksalakcinni :içelim:

yapılan bilimsel araştırmalara göre en uygun ve enerjik vakit sabah saat 6 gibymiş haberin olsun anlarsınya:roflol::roflol:

yapılan bilimsel araştırmalara göre en uygun ve enerjik vakit sabah saat 6 gibymiş haberin olsun anlarsınya:roflol::roflol:

AYYY BEN ALMAYAYIM HİÇ İŞİM YOK O SAATTE UYANIPTA aklinialirimsmile
MÜMKÜN DEĞİL
AMA BENİM KOCİŞ SEVİYO ERKEN SAATTE YANİ ŞEYY kaydirigubbakcemile3
AMMAAAN YORGUNUM ZATİ YAAAA naniknanik

ayy ılık su hayatta olmaz ıyyhhhh

kızlar hafta sonu drdayken bi, bayan anlatıyordu solgarın vitamınlerı varmış 13 kılo vermiş onlarla 3 ayda duydunuz mu hiç

yok yaa ben öyle hapla zayıflama olayına sıcak bakmıyorum ...ben şuan zaten az yiyorum ve spor yapıyorum ..en sağlıklısı bu bence ...ayrıca 3 ayda 13 kilo verdiyse ayda 4 kilo vermiş demektir...ben daha 18 gün oldu 3,2 kilo verdim bile ...

AYYY BEN ALMAYAYIM HİÇ İŞİM YOK O SAATTE UYANIPTA aklinialirimsmile
MÜMKÜN DEĞİL
AMA BENİM KOCİŞ SEVİYO ERKEN SAATTE YANİ ŞEYY kaydirigubbakcemile3
AMMAAAN YORGUNUM ZATİ YAAAA naniknanik

benim için saat mekan hiçççç farketmez ...her yerde her zaman ... yeterki tosnum olsun :roflol::roflol:

MŞLH YANİİ
YER ZAMAN FARKETMEZ DEMEK :1shok: şakkıdı

:roflol::roflol::roflol:

ayyy çok hossunuz ya

bu arada işyerinde bir tane tartı vardı ..onda bir tartılayım dedim ..o da bozulmuş ..baktım tartıda en son 110 kilo kalmış ..anlaşılan 110 kilo olan biri tartıya çıkınca bozuldu galiba kaydirigubbakcemile3

ayyy süper yaaaa:roflol:

öğlenlerın ne yiyorsun canım ben de bugun diyete basladım 3 kılo vermem gerek folık asit kullanmıstım nısan ayında bebek düşünüyoruz diye
o şişkinlık yaptı

ayyy süper yaaaa:roflol:

öğlenlerın ne yiyorsun canım ben de bugun diyete basladım 3 kılo vermem gerek folık asit kullanmıstım nısan ayında bebek düşünüyoruz diye
o şişkinlık yaptı

sorma ..adamın bir de gelmiş yanıma hanfendi yardım edeyim diyor ..nesine yardım edeceksin ..ben tartının üzerindeyim ..tartı 90 kiloyu gösteriyor iimi kaydirigubbakcemile3:roflol:
domates salatalık peynir 1 dilim kepekli ekmek ..folik asiti önceden kullanmak şartmı ..hamile kalınca kullansan olmuyor mu

folik asiti bebeğin omurilik ve zihinsel gelişimi açısından gebelıgı planlamadan en az 3 ay önce kullanmak gerekıyor ve gebelik başladıgında da 6-7 hafta devam edılıyor tatlım

folik asiti bebeğin omurilik ve zihinsel gelişimi açısından gebelıgı planlamadan en az 3 ay önce kullanmak gerekıyor ve gebelik başladıgında da 6-7 hafta devam edılıyor tatlım

valla bizde hiç öyle önceden kullanan olmadı hamilelikte kullandı herkes ..hem 3 ay önce diyorsun ama belki bir yıl sürecek yani gebe kalman onu nasıl ayarlayacaksın ki

e o zaman yaman bizim vaktimiz gelmiş..ulen kilo vermey euğraşıyorum bir yandan da bu çıktı başıma ..şimdi bu hap da kilo yaparsa yandık desenize ..üüüffffff

valla bizde hiç öyle önceden kullanan olmadı hamilelikte kullandı herkes ..hem 3 ay önce diyorsun ama belki bir yıl sürecek yani gebe kalman onu nasıl ayarlayacaksın ki

en az 3 ay önceden kullanman gerekıyor bu benim önerdğim birşey değil tabiki uzman doktorların söylediği birşey
kullanmaya mecbur değilsin ama kullanmakta fayda var
1 yıl sürse de sorun değil
vücüda fazla gelenını atıyormus zaten vucut

Ayy evt ya folık asıt Çok ıŞtah aÇıyo yaaaaaa napcaz kız robot o kadar vermeye ÇalıŞıyozzzz : (

valla ben bir sene önce doktora gitmiştim çocuk yapmayı düşünüyoruz bir sorun varmı diye kontrole gittim tüm tetkikleri yaptı ..ultrason kan idrar smear filan tertemizsin dedi ama hiç folik asitten filan bahsetmedi yani ..kullan filan demedi ..gebe kalabilirsin bir sorunun yok dedi sadece :bbo: ben de gebe kalınca kullanılması gerek diye biliyordum akannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…