aklinialirimsmile SÖLEMEM AMA SABAH SABAH GİTMEZ YAAA
AKŞAM SAATLERİ DAHA GÜZEL OLUYO :hulya: sempatiksalakcinni :içelim:
yapılan bilimsel araştırmalara göre en uygun ve enerjik vakit sabah saat 6 gibymiş haberin olsun anlarsınya:roflol::roflol:
ayy ılık su hayatta olmaz ıyyhhhh
kızlar hafta sonu drdayken bi, bayan anlatıyordu solgarın vitamınlerı varmış 13 kılo vermiş onlarla 3 ayda duydunuz mu hiç
AYYY BEN ALMAYAYIM HİÇ İŞİM YOK O SAATTE UYANIPTA aklinialirimsmile
MÜMKÜN DEĞİL
AMA BENİM KOCİŞ SEVİYO ERKEN SAATTE YANİ ŞEYY kaydirigubbakcemile3
AMMAAAN YORGUNUM ZATİ YAAAA naniknanik
yok yaa ben öyle hapla zayıflama olayına sıcak bakmıyorum ...ben şuan zaten az yiyorum ve spor yapıyorum ..en sağlıklısı bu bence ...ayrıca 3 ayda 13 kilo verdiyse ayda 4 kilo vermiş demektir...ben daha 18 gün oldu 3,2 kilo verdim bile ...
benim için saat mekan hiçççç farketmez ...her yerde her zaman ... yeterki tosnum olsun :roflol::roflol:
yok yaa ben öyle hapla zayıflama olayına sıcak bakmıyorum ...ben şuan zaten az yiyorum ve spor yapıyorum ..en sağlıklısı bu bence ...ayrıca 3 ayda 13 kilo verdiyse ayda 4 kilo vermiş demektir...ben daha 18 gün oldu 3,2 kilo verdim bile ...
benim için saat mekan hiçççç farketmez ...her yerde her zaman ... yeterki tosnum olsun :roflol::roflol:
MŞLH YANİİ
YER ZAMAN FARKETMEZ DEMEK :1shok: şakkıdı
:roflol::roflol::roflol:
ayyy çok hossunuz ya
evin içinde yani ulennnnn sırnaşık şeysositososito
heee hem de ne hoş ...kocasının yakasını bırakmayan hoşşşlardan :roflol:
senın denemelerın mi haziranda başlayacaktı?
benim de yamanın da kaydirigubbakcemile3 yarış yapacağız işte ..bakalım ilk golü kim atacak kaydirigubbakcemile3:roflol:
bu arada işyerinde bir tane tartı vardı ..onda bir tartılayım dedim ..o da bozulmuş ..baktım tartıda en son 110 kilo kalmış ..anlaşılan 110 kilo olan biri tartıya çıkınca bozuldu galiba kaydirigubbakcemile3
ayyy süper yaaaa:roflol:
öğlenlerın ne yiyorsun canım ben de bugun diyete basladım 3 kılo vermem gerek folık asit kullanmıstım nısan ayında bebek düşünüyoruz diye
o şişkinlık yaptı
sorma ..adamın bir de gelmiş yanıma hanfendi yardım edeyim diyor ..nesine yardım edeceksin ..ben tartının üzerindeyim ..tartı 90 kiloyu gösteriyor iimi kaydirigubbakcemile3:roflol:
domates salatalık peynir 1 dilim kepekli ekmek ..folik asiti önceden kullanmak şartmı ..hamile kalınca kullansan olmuyor mu
folik asiti bebeğin omurilik ve zihinsel gelişimi açısından gebelıgı planlamadan en az 3 ay önce kullanmak gerekıyor ve gebelik başladıgında da 6-7 hafta devam edılıyor tatlım
valla bizde hiç öyle önceden kullanan olmadı hamilelikte kullandı herkes ..hem 3 ay önce diyorsun ama belki bir yıl sürecek yani gebe kalman onu nasıl ayarlayacaksın ki
e o zaman yaman bizim vaktimiz gelmiş..ulen kilo vermey euğraşıyorum bir yandan da bu çıktı başıma ..şimdi bu hap da kilo yaparsa yandık desenize ..üüüffffff
en az 3 ay önceden kullanman gerekıyor bu benim önerdğim birşey değil tabiki uzman doktorların söylediği birşey
kullanmaya mecbur değilsin ama kullanmakta fayda var
1 yıl sürse de sorun değil
vücüda fazla gelenını atıyormus zaten vucut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?