ben de kaydirigubbakcemile3ayy mümkün değil olmaz gecen sene sınavı yarıda bıraktım çıktımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
fenalıklar bastı üstüme anlama kabılıyetim bitmiş resmen tarih soruları üstüme üstüme geldi
işletme okudum canım sen?
yaaa ama ben de güzelimmmm hem 30 yasındayım hem 5 senelık evliyimmmm hem de 52 kıloyum yerimseniben
azıcık da ben begeneyım kendımı yaaa
hep robot mu begenecek
kıskandı hemen ..kaydirigubbakcemile3.kıskanma ulennn ...benim ağzım da gevezeya o yüzden ayrı bir şekerim onu demek istedim şirinim demek istedim yani ..yoksa güzel olarak demedim ...ohaoldumsmile
hem ne var bende 2 sene önce 47 kiloydum ama çok zayıflık ii değil azıcık kilo al ...elledinmi et gelsin :roflol:
ben de kaydirigubbakcemile3
kıskandı hemen ..kaydirigubbakcemile3.kıskanma ulennn ...benim ağzım da gevezeya o yüzden ayrı bir şekerim onu demek istedim şirinim demek istedim yani ..yoksa güzel olarak demedim ...ohaoldumsmile
hem ne var bende 2 sene önce 47 kiloydum ama çok zayıflık ii değil azıcık kilo al ...elledinmi et gelsin :roflol:
boyuma göre normalim tatlım
ayyy sende mi işletme okudum elini kolunu sallasan işletme okuyan bırıne carpıyordelikafadulden
sen nerde okudun?
eceezgi maşallah bu zayıflık çok güzel nasıl beceriosun şekerim bu kadr zayıf kalmayı:)
hala da dayanıyorum işte napayım ki bulduğum yerlerin şartları daha kötüKız robot hakkaten sen hepmİ bÖlesİn adamı ÖldÜrÜrsÜn sen beeeeeeee
ece cİm Çok sabırlısın ya nasıl dayandın o Şİrkete o kadar yoĞun ya kıyamam bİ tek depresyonla kalmıŞın İİ barİ aklın gİtmemİŞ
bişi yapmıyorum valla
benim yapım bu sadece gecen sene kullandığım ılaclardan 13 kılo falan almıstım ama gerı verdım kendı kendıme
ya senın şu profil resmındekı bebiş çok şirinnnnnnn tam yemelik
evet çok şeker örgü biliyorsan ör tabievet kesinlikle öle hele beresi çok şeker kızım olursa o bereden örmek istiorummm:):)
boyuma göre normalim tatlım
ayyy sende mi işletme okudum elini kolunu sallasan işletme okuyan bırıne carpıyordelikafadulden
sen nerde okudun?
yaa benimki karışık biraz ...uzun hikaye aklinialirimsmile
Kız robot hakkaten sen hepmİ bÖlesİn adamı ÖldÜrÜrsÜn sen beeeeeeee
ece cİm Çok sabırlısın ya nasıl dayandın o Şİrkete o kadar yoĞun ya kıyamam bİ tek depresyonla kalmıŞın İİ barİ aklın gİtmemİŞ
ne öldüreceğim ulennn ..yaşatırım ben adamı yaşatırım ..hep böyleyim evet ...evde sesim çıkmadığı için burda sesim çıkıyor :roflol::roflol:
kız robot tosunun nasıl dayanıyo sana :) bu çene bu kibarlığına bu asaletine :)
dayanmıyor ki ,dayanamıyor :roflol: hemeeeeeennnn şöyle yapıyor bak ŞenizŞenizŞenizŞeniztenhalarda menhalarda buluşalım vay vay :roflol::roflol::roflol:
evet çok şeker örgü biliyorsan ör tabi
ben senı unuttum sankı ama sen hanı şu görümcesinin çocugu olan hatunmusun
hani daha yeni evlıydın ben de bebek ıstıyorum dıyordun?
evet tatlım ta kendisi:)
hafızam kuvvetliymiş sandığım kadar da kötü değilmiş:dance:
abovvvv korkulur senden robot. bu arada robot senin adın ne robot diye diye robot olcen heee
Mrb kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?