Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gözlerime baksana sen benim gözlerime kaçarmı bende hee ...yaaw niye bu kadar zekiyim ben :roflol: bizde de var din öğretmeni ... ben devlet memuruyum pardon memuresiyim :))))

gözlerime baksana sen benim gözlerime kaçarmı bende hee ...yaaw niye bu kadar zekiyim ben :roflol: bizde de var din öğretmeni ... ben devlet memuruyum pardon memuresiyim :))))

kız sende var ya
bunu bilmeyecek ne var
teo log
teo din bilimi tanrı bilimi değil mi?
e bu hatun da eğitimci olduguna göre otobüs şöforun olacak değil ya:roflol:

gerçekten miiiiiiiiiiiiii

bu robottan korkulur ben bunu anladımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hislerim aşırı kuvvetlidir ..örnek vereyim mesela :

össye hazırlanan dayımın oğlunun tek tercihini bile bilmeden hangi üniversiteyi kazanacağını söyledim

arkadaşlarımın sınavlarda kaç puan alacaklarını kpssye girenlerin nereye atanacaklarını hep bilmişimdir

kardeşimin eşinin askerliğinin nereye çıkacağını
abimin kpss ile nereye atanacağını hatta yaz şu ili burayı kazanacaksın dedim kazandı

benim tercihim üzerine tercihini değiştirip o ili yazdı

ben kpssde ilk tercih ankara idi 3 gece üst üste kazandığım ili gördüm ..
kzandığım il son tercihimdi en başa aldım ve o ili kazandım ...
sonra ankaraya tayin oldum..
o ilde de eşimle tanıştım demekki onunla tanışacakmışım ki ALLAH bana o ili yazdırdı ..

sonra eşim kpssye girdi ona baştan beri ankara gelecek dedim geldi ..ilk tercihe yazdırdım ankarayı
bunun dışında daha bir sürü şey ..
hislerim çok kuvvetli dediğim şey çıkar ..sanırım kalbim çok temiz de ondan ohaoldumsmile

dilimde var ama kalbimde yok :kedi:

sen onu gözlerine bir baksana:1ninca:

gaza gelsin diye yazdım öyle
çok güzel ya din öğretmenı olman
sana şimdi bir soru sorsam bılırmısın bugun birine sordum ama cevap veremedi çok aklıma takıldı

sana şimdi bir soru sorsam bılırmısın bugun birine sordum ama cevap veremedi çok aklıma takıldı

ne gazı ulenn ..gerçekleri yazdım yukarıda ..bana da sorabilirsin...kendim de çeyrek hafızım ..babam türkiye hafızlık yarışması 1.si din alimi ,abim ablam hafız ,abim ,babam, yengem din öğretmeni ..var da var anasını satayım kaydirigubbakcemile3

merak ettik beee ne yapacam yoksa adını hıh kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

yaa şunu da söyleyeyim kızlar illa herşeyi bilirim dyemem
ama sen sor yine de elimden geldiğince cvplarım

ayyy süper yaaa ben size geleyım oturmaya butun merak ettiklerimi sorarım bu alana ılgım sonsuz

ayyy süper yaaa ben size geleyım oturmaya butun merak ettiklerimi sorarım bu alana ılgım sonsuz

gel gel de seni eve alırmıyım bilmem kaydirigubbakcemile3 alsammı acep ..dur acıdım garibana alayım bari..bana bak kapıda çoraplarını çıkar ayaklarını yıka öyle gir :roflol::roflol:

merak ettik beee ne yapacam yoksa adını hıh kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

adım ayşe ama sen bana robot de :roflol:

yaa şunu da söyleyeyim kızlar illa herşeyi bilirim dyemem
ama sen sor yine de elimden geldiğince cvplarım

tabi canım ben bile okuduklarıma göre tahmın edebılıyorum ama off aklıma çok takıldı
ben gecen hafta dişlerimi kaplama yaptırdım dr a gttiğimde regl idim
sonradan aklıma geldı aslında bu tarz seylere dıkkat ederim
şimdi boy abdesti alırken nasıl olucak altta kesilen dişlerimin orası regl ıken yenı dişle kapandı.oralar abdestte su almadı

cnm artık iş işten gecmiş elinden geldiğince suyu gecirtmeye calış olur mu sonuçta dalgınlıkla yaptırmuşsın
kaplamaları tekrar söktür istersenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…