iidir teolog senden naber ..sana ne iş yaptığını sormuştum bir tahmini var ama adından tahmin ediyorum :))
tebrikler:hooray:
gözlerime baksana sen benim gözlerime kaçarmı bende hee ...yaaw niye bu kadar zekiyim ben :roflol: bizde de var din öğretmeni ... ben devlet memuruyum pardon memuresiyim :))))
gerçekten miiiiiiiiiiiiii
bu robottan korkulur ben bunu anladımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kız sende var ya
bunu bilmeyecek ne var
teo log
teo din bilimi tanrı bilimi değil mi?
e bu hatun da eğitimci olduguna göre otobüs şöforun olacak değil ya:roflol:
gerçekten miiiiiiiiiiiiii
bu robottan korkulur ben bunu anladımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sen onu gözlerine bir baksana:1ninca:
gaza gelsin diye yazdım öyle
çok güzel ya din öğretmenı olman
sana şimdi bir soru sorsam bılırmısın bugun birine sordum ama cevap veremedi çok aklıma takıldı
Kork benden sürüm sürüm sürünmekten
Kaç benden aklın varsa kaç tez elimden
Kork benden inim inim inlemekten
Kaç benden vakit varken kaç elimden
:roflol::roflol::roflol:
adım mı adımı ne yapacaksın ..robot demen daha çok hoşuma gidiyor kaydirigubbakcemile3
gaza gelsin diye yazdım öyle
çok güzel ya din öğretmenı olman
sana şimdi bir soru sorsam bılırmısın bugun birine sordum ama cevap veremedi çok aklıma takıldı
ne gazı ulenn ..gerçekleri yazdım yukarıda ..bana da sorabilirsin...kendim de çeyrek hafızım ..babam türkiye hafızlık yarışması 1.si din alimi ,abim ablam hafız ,abim ,babam, yengem din öğretmeni ..var da var anasını satayım kaydirigubbakcemile3
ayyy süper yaaa ben size geleyım oturmaya butun merak ettiklerimi sorarım bu alana ılgım sonsuz
merak ettik beee ne yapacam yoksa adını hıh kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ne gazı ulenn ..gerçekleri yazdım yukarıda ..bana da sorabilirsin...kendim de çeyrek hafızım ..babam türkiye hafızlık yarışması 1.si din alimi ,abim ablam hafız ,abim ,babam, yengem din öğretmeni ..var da var anasını satayım kaydirigubbakcemile3
yaa şunu da söyleyeyim kızlar illa herşeyi bilirim dyemem
ama sen sor yine de elimden geldiğince cvplarım
ayyy süper yaaa ben size geleyım oturmaya butun merak ettiklerimi sorarım bu alana ılgım sonsuz
tabi canım ben bile okuduklarıma göre tahmın edebılıyorum ama off aklıma çok takıldı
ben gecen hafta dişlerimi kaplama yaptırdım dr a gttiğimde regl idim
sonradan aklıma geldı aslında bu tarz seylere dıkkat ederim
şimdi boy abdesti alırken nasıl olucak altta kesilen dişlerimin orası regl ıken yenı dişle kapandı.oralar abdestte su almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?