Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kaydirigubbakcemile KIZ SEN HARBİDEN HİÇ SUSMAZMISIN
SANIRIM KUVVETLİ HİSLERİN SADECE SINAVLARLA İLGİLİ :jeyyar:
MAŞALLAH HEP SINAV BİLİYON

NEYSE HAYATIM BOYUNCA EN KIZDIĞIM ŞEY İNSANLARIN BENİM KALBİM TEMİZ DEMESİ OLMUŞTUR.SANA KIZARAK DEMİYORUM HA YANLIŞ ANLAMA.BUNU ANLAMAK İÇİN TAHMİN GÜCÜNE GEREK YOK Kİ CİCİM.EŞİN DOSTUN AİLEN BUNU DİYOSA KESİNDİR. kaydirigubbakcemile5
NEYSE
BİL BAKALIM BENİM KIZIM MI OĞLUM MU OLCAK sempatiksalakcinni

hoşgeldin yaman

cnm artık iş işten gecmiş elinden geldiğince suyu gecirtmeye calış olur mu sonuçta dalgınlıkla yaptırmuşsın
kaplamaları tekrar söktür istersenkaydirigubbakcemile3

of evet çok üzüldüm kaplamalar zaten geçici takıldı denemek için kendı yapıskalnalrı cıkınca tekrar bu sefer hiç çıkmamak üzere yapılacak
öyle çok dıkkat ederdım kı nasıl oldu bunu atladım anlamadımCADIARZU

yenisi takılıoncaya kadar elinden geldiğince suyu gecirtmeye calış
bir daha ki sefere dikkatli olursun tmm

bak susarım heee..susarım da özletirim kendimi :umursamaz:kaydirigubbakcemile3

susmam evet sus-mu-yo-ruuuuuummmkaydirigubbakcemile3

yooo sadece sınav değil örnekleri o konudan verdim ..başka konularım da var istersen kaydirigubbakcemile3

olur bedava soru sorup cevap istiyor benden ooooh ne ala memleket ..yok ulen sana cevap filan ...
kalbim temiz cümlesi de zaten espridendi ama anlamamışsın ...kendimi övmem sadece kendimle dalga geçerim o kadar ..ne yapayım yoksa yaşanırmı ...

tedavi maksatlı ise bir ziyanı yok ...tedavi maksatlı yapılan ve üstelik bilmeden yapılan şeylerde bir mahzur olmaz ..çünkü o diş geçici değil de sürekli kaplama olduğunda zaten yine cunup olduğun zaman içini yıkaman gerekmeyecek ..aynı mantık var bunda da ...nasıl ki mesela sargı bezi var vucudunda ...altında yara var ..o yaraya suyun geçmesi mecburi değildir ..çünkü tedavi maksatlı duruyordur orada ...onun gibi düşün ..

ok saolasın

kaplama olayları filan peygamber efendimiz öldükten sonra ortaya cıktıgı için bu konuyla alakalı birebir hadis ayet bulmak çok güçtür
ben de mutfak robotunun düşündüğü şekilde düşünüyorum
yani için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…