hislerim aşırı kuvvetlidir ..örnek vereyim mesela :
össye hazırlanan dayımın oğlunun tek tercihini bile bilmeden hangi üniversiteyi kazanacağını söyledim
arkadaşlarımın sınavlarda kaç puan alacaklarını kpssye girenlerin nereye atanacaklarını hep bilmişimdir
kardeşimin eşinin askerliğinin nereye çıkacağını
abimin kpss ile nereye atanacağını hatta yaz şu ili burayı kazanacaksın dedim kazandı
benim tercihim üzerine tercihini değiştirip o ili yazdı
ben kpssde ilk tercih ankara idi 3 gece üst üste kazandığım ili gördüm ..
kzandığım il son tercihimdi en başa aldım ve o ili kazandım ...
sonra ankaraya tayin oldum..
o ilde de eşimle tanıştım demekki onunla tanışacakmışım ki ALLAH bana o ili yazdırdı ..
sonra eşim kpssye girdi ona baştan beri ankara gelecek dedim geldi ..ilk tercihe yazdırdım ankarayı
bunun dışında daha bir sürü şey ..
hislerim çok kuvvetli dediğim şey çıkar ..sanırım kalbim çok temiz de ondan ohaoldumsmile
dilimde var ama kalbimde yok :kedi:
gel gel de seni eve alırmıyım bilmem kaydirigubbakcemile3 alsammı acep ..dur acıdım garibana alayım bari..bana bak kapıda çoraplarını çıkar ayaklarını yıka öyle gir :roflol::roflol:
adım ayşe ama sen bana robot de :roflol:
gel gel de seni eve alırmıyım bilmem kaydirigubbakcemile3 alsammı acep ..dur acıdım garibana alayım bari..bana bak kapıda çoraplarını çıkar ayaklarını yıka öyle gir :roflol::roflol:
yaaa nasıl hafızsın kızım sen ya hiç allahın mısafırı kapıda bırakılır mı:umursamaz:
çoraplarımı neden çıkarayım ayol:roflol::roflol::roflol:
yaaa nasıl hafızsın kızım sen ya hiç allahın mısafırı kapıda bırakılır mı:umursamaz:
neden olacak kız mazallah koku ortalığı alıp götürürse:jeyyar:
kaydirigubbakcemile KIZ SEN HARBİDEN HİÇ SUSMAZMISIN
SANIRIM KUVVETLİ HİSLERİN SADECE SINAVLARLA İLGİLİ :jeyyar:
MAŞALLAH HEP SINAV BİLİYON
NEYSE HAYATIM BOYUNCA EN KIZDIĞIM ŞEY İNSANLARIN BENİM KALBİM TEMİZ DEMESİ OLMUŞTUR.SANA KIZARAK DEMİYORUM HA YANLIŞ ANLAMA.BUNU ANLAMAK İÇİN TAHMİN GÜCÜNE GEREK YOK Kİ CİCİM.EŞİN DOSTUN AİLEN BUNU DİYOSA KESİNDİR. kaydirigubbakcemile5
NEYSE
BİL BAKALIM BENİM KIZIM MI OĞLUM MU OLCAK sempatiksalakcinni
cnm artık iş işten gecmiş elinden geldiğince suyu gecirtmeye calış olur mu sonuçta dalgınlıkla yaptırmuşsın
kaplamaları tekrar söktür istersenkaydirigubbakcemile3
of evet çok üzüldüm kaplamalar zaten geçici takıldı denemek için kendı yapıskalnalrı cıkınca tekrar bu sefer hiç çıkmamak üzere yapılacak
öyle çok dıkkat ederdım kı nasıl oldu bunu atladım anlamadımCADIARZU
kaydirigubbakcemile KIZ SEN HARBİDEN HİÇ SUSMAZMISIN
SANIRIM KUVVETLİ HİSLERİN SADECE SINAVLARLA İLGİLİ :jeyyar:
MAŞALLAH HEP SINAV BİLİYON
NEYSE HAYATIM BOYUNCA EN KIZDIĞIM ŞEY İNSANLARIN BENİM KALBİM TEMİZ DEMESİ OLMUŞTUR.SANA KIZARAK DEMİYORUM HA YANLIŞ ANLAMA.BUNU ANLAMAK İÇİN TAHMİN GÜCÜNE GEREK YOK Kİ CİCİM.EŞİN DOSTUN AİLEN BUNU DİYOSA KESİNDİR. kaydirigubbakcemile5
NEYSE
BİL BAKALIM BENİM KIZIM MI OĞLUM MU OLCAK sempatiksalakcinni
bana bak ler lafıma nasıl hafızsın deme mahalle baskısı hiç sevmem heee:roflol:
biz de insanız ulennn ..acıların çocuğu değiliz :roflol:
çorap konusuna gelince annem eskiden beri öyle alıştırdı ne yapayım :roflol::roflol:
yenisi takılıoncaya kadar elinden geldiğince suyu gecirtmeye calış
bir daha ki sefere dikkatli olursun tmm
bak susarım heee..susarım da özletirim kendimi :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
susmam evet sus-mu-yo-ruuuuuummmkaydirigubbakcemile3
yooo sadece sınav değil örnekleri o konudan verdim ..başka konularım da var istersen kaydirigubbakcemile3
olur bedava soru sorup cevap istiyor benden ooooh ne ala memleket ..yok ulen sana cevap filan ...
kalbim temiz cümlesi de zaten espridendi ama anlamamışsın ...kendimi övmem sadece kendimle dalga geçerim o kadar ..ne yapayım yoksa yaşanırmı ...
çorap konusuna gelince annem eskiden beri öyle alıştırdı ne yapayım :roflol::roflol:
valla hergün işten gelince ilk işim çoraplarımı ve cok afedersiniz iç çamaışırlarımı değiştirmektirbayanssulusmile
çok çamaşır birikiyor ama olsun
yooo sadece sınav değil örnekleri o konudan verdim ..başka konularım da var istersen kaydirigubbakcemile3
olur bedava soru sorup cevap istiyor benden ooooh ne ala memleket ..yok ulen sana cevap filan ...
kalbim temiz cümlesi de zaten espridendi ama anlamamışsın ...kendimi övmem sadece kendimle dalga geçerim o kadar ..ne yapayım yoksa yaşanırmı ...
eve gelen misafirlerin çoraplarını çıkartıp mı eve alıyorsunuz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yoksa kendı evimize girince biz de üstümüzü başımızı değiştrir el ayak yıkarız
valla hergün işten gelince ilk işim çoraplarımı ve cok afedersiniz iç çamaışırlarımı değiştirmektirbayanssulusmile
çok çamaşır birikiyor ama olsun
kendi evimizde bize değiştiriyoruz heralde ama mısafirliğe gidince de çoraplarımızı çıkarıp ayaklarımızı yıkamıyoruz yani CADIARZU
of evet çok üzüldüm kaplamalar zaten geçici takıldı denemek için kendı yapıskalnalrı cıkınca tekrar bu sefer hiç çıkmamak üzere yapılacak
öyle çok dıkkat ederdım kı nasıl oldu bunu atladım anlamadımCADIARZU
eve gelen misafirlerin çoraplarını çıkartıp mı eve alıyorsunuz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa o kadarı da ark lara kızmayın ama takıntıdır yahu
çünkü misafirliğe gidileceği zaman mesela biz temiz çorap giyiyoruz gelenler de muhakka öle yapıyordur yapmayın arkideşler
tedavi maksatlı ise bir ziyanı yok ...tedavi maksatlı yapılan ve üstelik bilmeden yapılan şeylerde bir mahzur olmaz ..çünkü o diş geçici değil de sürekli kaplama olduğunda zaten yine cunup olduğun zaman içini yıkaman gerekmeyecek ..aynı mantık var bunda da ...nasıl ki mesela sargı bezi var vucudunda ...altında yara var ..o yaraya suyun geçmesi mecburi değildir ..çünkü tedavi maksatlı duruyordur orada ...onun gibi düşün ..
tedavi maksatlı ise bir ziyanı yok ...tedavi maksatlı yapılan ve üstelik bilmeden yapılan şeylerde bir mahzur olmaz ..çünkü o diş geçici değil de sürekli kaplama olduğunda zaten yine cunup olduğun zaman içini yıkaman gerekmeyecek ..aynı mantık var bunda da ...nasıl ki mesela sargı bezi var vucudunda ...altında yara var ..o yaraya suyun geçmesi mecburi değildir ..çünkü tedavi maksatlı duruyordur orada ...onun gibi düşün ..
ulenn espri yaptım ..içine ettin hee ..töbe töbeee...kaydirigubbakcemile
ulenn espri yaptım ..içine ettin hee ..töbe töbeee...kaydirigubbakcemile
ay nerden bilelim espiri yaptığınıııı ben sevmem öle espirileryerimseniben
birde benim de hassas oldugum konularda birisi bişi derse sinir olurummmmm:sm_cool:
ay nerden bilelim espiri yaptığınıııı ben sevmem öle espirileryerimseniben
birde benim de hassas oldugum konularda birisi bişi derse sinir olurummmmm:sm_cool:
alırım ben senin sinirini :roflol::roflol:
valla ben hiç bir konuda hassas değilim gayet rahatım her türlü miafir gıcıklığna açığım ...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?